• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DEEBONCASTA CLUB LIBEREC / 2.3.2010 / LIQUID SOUND
    SBTR
    SBTR --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    no my sme chteli jen zaskocit na drink asi ve ctvrt na dve ale priznam ze na drink za 150 sem chut nemel:))
    SBTR
    SBTR --- ---
    vyborny!...abych pravdu rek, cekal jsem vic lidi, ale nakonec v poho, vsechno dulezity se myslim poplatilo, takze ok...akvaskajovec velmi prijemnej typek :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    k co sobota?
    SKIN
    SKIN --- ---
    deebon>ono imo hiphop stoji za prd...holt tady zadny gheto podobny harlemu bo bronxu nepotkas, nastesti...ono zit ve meste kde te 12 letej spratek zastreli treba kvuli blbejm hodinkam neni zrovna muj zivotni sen...takze nasi hiphoperi si tady hraji na NY...ale jo budiz jim to prano...
    btw vzdycky si vzpomenu na Southpark a na Cartmana jak ma spat u Kennyho a postava pred horici popelnici a pobroukava si "Jo zivot je drsnej tam u nas v ghetu, jo v ghetu" :DDDD
    btw taky me bavi jak "deti ulice" ukecavaj rodice at jim koupi tu bundu za 4ooo :DDD pravy decka ulice
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    na Superkru sem taky nebyl :)))) nicmene co jsem slysel to jejich Cedo, tak je to fakt super ubohost. Postavit karieru na vulgarnich textech a disovani do kazdyho se v americkejch podminkach povedlo Eminemovi, jak je videt cesky decka co jeste cekaj na svyho prvniho opravdickyho jebaka to u nas zerou Supakru a delaj z nich kult a prvni opravdovou "trueskulovou" hiphopovou kru. Jeste horsi nez ty texty mi ale prijde ta hudba. Tak chudy, unyly, monotoni, pomaly podklady, ktery se jeden track od druhyho lisej pouze minimalne jsem dlouho neslysel na jednom albu :-//
    Jinak nic proti Eminemovi, jeho tvorbu, ackoliv to neni muj nambawan zanr, respektuju, protoze to neni jenom o tech vulgarismech.
    SBTR
    SBTR --- ---
    sunshine dobry!...me se libili dost, ale myslim ze na lidech bylo trochu videt ze je to moc nebavi....vetsinu divactva tvorili rokeri, a tohle byla proste anglicka post kytarovka, takze moh frontmen list po stenach jak japonec a zadna moc odezva. Hrali docela dlouho, ackoli byl zpevak nakej nemocnej, takze dobry....zato SUPRKRŮ!!!! :)).....no cement
    RSZ
    RSZ --- ---
    to s tou kudlou je zajimavy.. konecne mohla bejt casta slavnej klub! :))
    RSZ
    RSZ --- ---
    jeff dostal par facek kvuli nejaky pipce co tam mela staryho.. aspon tak to prezentoval.
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    na Sunshinech sem nakonec nebyl, byl sem chripkovej a necejtil jsem se na nakej stejdzdajvink. Co jsem slysel tak koncik dobrej s ohledem na to ze zpevak prej byl krute nemocnej a v jednu chvili to vypadalo ze to ani nedozpiva.

Nicmene slysel jsem ze francouzskej Jeff tam prudil tak dlouho az dostal par facek . . . . nacez prej na baru uplne nenapadne a potichu sebral kudlu . . . . . . a kdyby si toho kluci nevsimli tak to mohlo skoncit slusnym pruserem si myslim. Vite nekdo neco vic?
    RSZ
    RSZ --- ---
    co sunshine? sem mluvil akorat s certem a rikal ze celkem nuda nuda.. ale ze prej lidi byli a bavili se..
    SKIN
    SKIN --- ---
    maggie>jo na plakatu, to co zde vidis neni plakat ;)
    SBTR
    SBTR --- ---
    ..i s rohama!
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ten cert je vzhuru nohama?
    LIGI
    LIGI --- ---
    hele, von tady bude svitit jarin. tak to je docela skoda, tady asi nebudu.
    SKIN
    SKIN --- ---
    sbtr>hodlate povesit chudaka flipra za nohy??? ze se nestydite :)
    SBTR
    SBTR --- ---
    :)))....pekelnik bude v sobotu asi live made by flipper
    SKIN
    SKIN --- ---
    ta mala hvezdicka v rohu a ty dva obdelnicky jsou nejlepsi :))) to se mi fakt libi....
    jinak vesela historka z tisku...kdyz jsem vysvitil plakos a filmy dorazily do tiskarny, tak mi kamos tiskar volal, ze je tam ten pekelnik obracene a nechtel verit, ze to je tak schvalne =D
    SBTR
    SBTR --- ---
    SKIN
    SKIN --- ---
    no maggie jestli pujdes takhle vohaknuta, prijdu taky :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam