• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DEEBONCASTA CLUB LIBEREC / 2.3.2010 / LIQUID SOUND
    VANJA
    VANJA --- ---
    deebon: hovno, rikal ze sedel 19 let, a ted mu prej bylo 42, .. rikal ze zabil 3 lidi.

jo a jeste jeden poznatek: co to tam bylo za toho paparazzi? asi millionkrat mi blejsknul do xichtu ,a to nepocitam blejskani z boku.:)
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    VANJA: ten plesatej barman je uplne neskodnej, navic to byla jeho premiera v Caste ;)) nicmene povidal vcera Ladys do telefonu, ze v nonstopu na zizkove probehla konfrontace s nakym Valdickym lvem, co prej si zcerstva odkroutil devitku??? :)))

SKIN: to je mi jasny, me uplne staci kdyz mi napises do posty kdo ji ma :)) diskretne, visjak
    VANJA
    VANJA --- ---
    oprava: s ladisem sme dostali prez drzku, ne prez druzku.:))
    VANJA
    VANJA --- ---
    skin: a co ten plesatej barman? vypadal uz dost vypruzele v tech pul osmy (nebo kolik bylo) kdyz sme odjizdeli. kdyz nam bral tu nadobu s ledem, tak vypadal jako kdyby rikal "naval mi ten led, nebo vas tady vsechny zbiju"..o)
    SKIN
    SKIN --- ---
    vanja>jj
    deebon>nevim nevim, ja nic nenasel
    VANJA
    VANJA --- ---
    no my sme zas s ladisem dokalovali v nonstopu na zizkove, kde sme dostali prez druzku, ale zasejc jak nas rychle vyhodili, sme nemuseli platit listek.:)))
    VANJA
    VANJA --- ---
    tak nakonec doslo na ty orgie na baru..jo?..))
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    jo a jeste bych hrozne rad naky informace o my krabce s hulenim, kterou jsem tam v navalu nevolnosti a nemocnosti nechal na stole na konci baru. Odmenou budiz huleni, ale tu krabku chci moc zpatky! ??????? INFO????
    SBTR
    SBTR --- ---
    ANO ANO
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    SKIN: kdyz nastavim tohle auditko jako privatni, zverejnis a odtajnis ty strasny spatna veci? :)))
    SKIN
    SKIN --- ---
    deebon>si pis a dely se pry nejaky strasny spatna vec...no i kdyz spis dobra vec :)
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    SKIN: kecas woe . . . . nechces mi doufam rict, ze kdyz jsem se v jedenact probudil, tak ste jeste byli vevnit??? tak to je dvojnasobnej proser :))
    SKIN
    SKIN --- ---
    no odchazeli jsme po spise odpoledne nez dopoledne...a kdo si neco pamatuje ten to nezazil :)
    LIGI
    LIGI --- ---
    appu me dostal. vola mi neska v deset rano, ze je jeste v lbc a ze prej potrebuje tel. na carase :D
    NAILER
    NAILER --- ---
    jj češi ;) jako djove hrajou brejkbyt :)
    VANJA
    VANJA --- ---
    hele co hrajou ty the tchendos, neco mi to rika! to sou češi?
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    parada v tom pripade nemuze bejt ani moje, sem z toho venku dik vanjo
    RSZ: ty me snad chces pozvat na brko;o]]
    VANJA
    VANJA --- ---
    tyjo co to ctu to to tam pak asi appu jeste rozjizdel, kdyz sme odjizdeli tak zadny podprsenky na baru se nekonaly.:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    to takova welitelka by mohla vypravet... verte ji :)))
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    :oD tak to si zazila uplny hovno:oD ver mi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam