• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DEEBONCASTA CLUB LIBEREC / 2.3.2010 / LIQUID SOUND
    SKIN
    SKIN --- ---
    rsz>tak te upozornim, ze se pletes
    RSZ
    RSZ --- ---
    no ja mam zato ze to byla jedna konkretni particka z broumaku a ne pumic..
    SKIN
    SKIN --- ---
    rsz>"...jesteri nemaj radi nase slunecniky a izolacni obklady.... " vsichni vime, ze to nebyli jesteri, ze to byl pumic
    LIGI
    LIGI --- ---
    SKIN: myslim ze posuzovani tyhle veci je z principu natolik subjektivni, ze bez velky davky tolerance se zcela jiste neshodnete
    RSZ
    RSZ --- ---
    skin: zacalo to tim ze tekno akce = problemy s malejma zmrdama... s tim nemuzu nez souhlasit..
    SKIN
    SKIN --- ---
    rsz>ne zaclo to tim, ze techno=hradba23 a to je stejna demagogie jako ze starej rockac=kaproteka....

btw jen rikam, ze v caste neco hnije, that's all, aneb preber si to jak chces
    1KA
    1KA --- ---
    ja do toho klubu chodim od 15 let...a vidim v tom vyvoj, kterej se mi libit muze - budu tam chodit, nebo nemusi - seru na to...

a stim, jaky podminky jsou kdyz si treba ja chci udelat akci, na kterou prijde 50 lidi a mam stejny podminky jako kdyz na akci prijde 150 lidi, vidim v tom, ze lidi dneska vseobecne na vsechno serou, jenom pritizujou, nikam nechodej tak se klub nejak dotovat musi.....tak ji holt udelam jinde....jako v mem pripade.

RSZ
    RSZ --- ---
    skin: a mimochodem na tuhle uroven diskuse ("protoze je fakt, ze starej rockac nebyl jen o kaprotekach") jsi to prevedl az pozdeji - zacalo to tim ze nechtej techno..
    RSZ
    RSZ --- ---
    no ja s castou nic spolecnyho nemam a stejne sem rad ze starej rokac sel srat - v posledni dobe co fungoval jsem tam nepachnul jak je rok dlouhej (az na par vyjimek - napr. plastici) zatimco ted zajdu celkem casto..
    SKIN
    SKIN --- ---
    ligi>jde tu o to, ze sbtr a deebon, haji rockac, protoze jsou bud osobne zainteresovani v pgm nebo pratele s marou a naprosto nejsou ochotni uznat, ze valy a ja mame v leccems pravdu...protoze je fakt, ze starej rockac nebyl jen o kaprotekach
    LIGI
    LIGI --- ---
    kucka, nechcete si v ramci tyhle debaty vytycit nejaky cile? nejak prestavam chytat o co tu ted vlastne jde.
    SKIN
    SKIN --- ---
    SBTR>plivat na starej rc a svadet to na to ze se nam tam libilo jen proto ze jsme si dali 8 piv a venku se poblili je demagogie
    VALY
    VALY --- ---
    DEEBON: prislo mi to zbytecny se k tomu vyjadrovat - O tekno axych v Caste jsem nikdy nepsal - vcera sem si jeste neco vymejloval se saboterem a je to asi tak, ze jsem mel smulu, ze jsem do rokace dorazil akorat na akce na kterych se hral dnb, jungle - a vsechny tyhle axe staly za kundu (jako priklad vzdy uvadim gzs - vuci nimz nemam zadny osobni antipatie, naopak - ale je to takovej nejextremnejsi pripad zimni srackoakce). Moje zachcavka je ze sem nevlezl na zadnej hc/punk/grind/atd... koncert.. o tom ze spousta tekno akci je o hovne taky nemusi bejt rec... protoze to je jasny...
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    VALY: jako puvodne jsem si rikal, ze tvoje prostoduchy hlasky nebudu ani komentovat . . . . nakonec to neni ani treba . . . . . .
    V jednom prispevku v tomhle auditku si stezujes, jak je napicu, ze se v Caste nedaj delat freetekno akce, pac tam vsichni vsechny freeckare hazime do jednoho pytle s hradbou23 a jak je to tam shapooni saloon a jak to driv bejval andros a ted hovno . . . .. . no a ja se pak tehoz dne mrknu vedle do auditka demnce s JBCLBC a vykoukne tam na me tenhle tvuj prispevek:
    VALY --- --- 10.17:41 18.4.2005 --- [16.00:56 :: sledované diskuze]
    z cehoz mimo jine vypliva, ze uz na kalby s takovejhlema polointeligetnima kryplama seru => od ted se mnou muzete pocitat na openairy v lese, bez plakatu, pouze s letakama a infolinkou.

jako bud si z nas ty kluku delas solidni prdel a mi ti to zereme (v tom pripade se ti klanim a stiram z prdele spek na kterej sem ti skocil) a nebo ses normalni schyzak a doporucil bych ti na nakej cas vysadit vsechny psychoaktivni substance, pac tohle opravdu neni normalni ://
    VALY
    VALY --- ---
    fakt je, ze rokac si jako jedinej drzi aspon nejakou uroven... pac zavinac to je znouzecnost, escape bar si zaklada karieru na tom, ze si nepreje aby tam bylo vic nez 10 lidi, protoze ty jim tam delaj neporadek, liquid=mrdka, alkotras je malej, eskobar je este mensi navic je celkove na axy na hovno a bazooca vlastne ani nevim co je zac, jenom vim, ze nejdyl sem tam vydrzel 10minut, kdyz sem vyzvedaval andreu a cekal nez dopije.
    RSZ
    RSZ --- ---
    hele tady ste ve slusnym klubu-tak mluvte slusne jo?! :)))
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    __SASA__: ale nektery liberecky kluby sly rovnou od zacatku do hoven.. @
    __SASA__
    __SASA__ --- ---
    vzdyt jo, kazdej klub ma svuj vrchol a pak de do hoven
    RSZ
    RSZ --- ---
    ja se jeste taky musim vyjadrit:) rokac v zaveru sve goletovske existence byl v zaprdenejch hovnech stejnetak jako je ted v zaprdenejch hovnech liquid - jsem rad ze to je tak jak to je - a ze to neni prave tak jako treba s liquidem kam sem svyho casu chodil taky velice rad.

Jo a mimochodem proc se vztekat - v rokaci sme par akci delali a benefit a kalba s fatalama (uz casta) byly moc dobry akce - ted uz by to bylo stejne okoukany..
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    jo a rohliky driv staly jen 40 haliru, dneska, ty kapitalisticky kurvy, za nej chtej treba i 3 Kc.. :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam