• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEFERTIVery Foreign Affairs 20.3.2010 Peverelist (UK) @ Cross Club
    IGRACZECH
    IGRACZECH --- ---
    Bruce byl nejhustší v Kokorách... my šli někdy rozumně a když jsme ve dvě odpoledne dorazili do klubu pro věci, tak se ukázalo, že on tam s anglicky nemluvícím majitelem kalil sám od rána do 11 dopoledne... a pak tam nemá být účet 2500 na baru :o)))
    ROBLACK
    ROBLACK --- ---
    skřítkové vylezte z biomechu.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    aaa bruce mcclure, vtipálek .)
    NAILER
    NAILER --- ---
    NAILER
    NAILER --- ---
    Digital Penetration, 14. 10. 2005

Jan Andersson (Electronic Desert/Cutting Pleasure SE) a Bruce McClure (Seed Records UK)

Next up, on this special eve, is Jan Andersson (Electronic Desert/Cutting Pleasure SE). A very special electro producer and techno dj from Sweden usually playing with Warp Records UK and involved with Mille Plateaux. See http://www.electronicdesert.com. He also runs the label Cutting Pleasure in Stockholm releasing dark and melodic techno under the name Jaques Lueder. Artists include: Jaques Lueder (aka Jan Andersson) and Inigo Kennedy.
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    FRESHAIR: jo to je ;) ale myslim ze ne.
    FRESHAIR
    FRESHAIR --- ---
    je ta Deus ex Machina na nyxu,?? pozoruhodná koča:)
    NAILER
    NAILER --- ---
    SCHWA
    SCHWA --- ---
    letaky budou pristi tyden... bude-li chtit nekdo pomoct s roznasenim posla pls..

jinak dalsi spam:
    ABU
    ABU --- ---
    hmm..nadhernej!!!!
    SCHWA
    SCHWA --- ---
    velke diky panu ooo333

pro tisk:
    http://schwa.darknet.cz/tocnik-A3.pdf
    NAILER
    NAILER --- ---
    aha tak pardon vsem za mystifikaci! :(
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    abu: o tom, jak se to ma s prvnim hlasatelem kavcich hor krasnym panem frybou, se vic dozvis tady - a fakt to stoji za to a vysvetluje to existenci tech obrazu ;) http://csla.negercity.cz/fryba/ stahni si posvatne oggy a sejmi hemalu ze svych oci.
    frybu kdyztak nesundavat, i kdyby atomovy hriby padaly ;)
    ABU
    ABU --- ---
    y - jojo..!!! fryba to byl! pac jeden prijemnej pan mi prisel zamavat deskou pod gramcema (a ze se svine trefil zrovna v mixu:) aby na sebe upozornil a mohl mi rict, ze si mam sundat frybu.. a fryba je taky hlasatel..? :) nebo kazatel? nebo penetrator?
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    nene, to byl praveze krasny milos fryba, ktery byl vystaven prvne v patek na penetraci. zaroven tam byl jeste preskrtnuty obraz oduleho stbaka hemaly, kteryzto sam v smes piva a spiny na zemi spadl - bozi znameni - a pozdeji byl na zahradce upalen. zato milos fryba tam hlasi i nadale ;)
    NAILER
    NAILER --- ---
    NO JASNE, hemala je vsude tam, kde je krasne mekkoucko :)
    ABU
    ABU --- ---
    dobry schrnuti:) skoda
    jako hemala je ten oldskuul hlasatel, co tam visel..? tak tomu sme v utery taky hrali:-P
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    hehe.Jo pan Frýba ten dobrej brejkkor má ,))
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    no mozna bych mel cast uvest na pravou miru;kvuli technickym problemum jsem zacal hrat o dost pozdeji, nez jsem mel. kazdopadne se tam snazili nasáčkovat mnohem driveji, nez jak se tvarili ze je nutne dodrzet rozpis. podle me neni tak tezky se o 20-30 minut soupnout, ale v anglii to asi vnimaj jinak. kazdopadne se mi podarilo asi diky hruzyplne rozevrenemu destniku hrat celkem 44mins (pocitano dle trackaze), jen jsem druhou pulku musel rozhanet dav u mixaku a mikrofonu ...
    btw fatalL., fryba tam visel i vcera ;)
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    Přišel jsem v 10,na hlavní stage,pomalejší muzička,pohoda.Tak jsem si poseděl na zahrádce,dal si pár pivek,pak se šel podívat dolů. Akorát začal hrát Yardeš,tak si říkám paráda,zupr,poslechnu si,zapařím. Někdo,nevím kdo, ty jména skutečně neznám sry ,ho neustále vyhazoval atd,atd.,takže asi po 20.minutách skončil. Tak jsem si chtěl zatancovat vedle - d.n.b. Tak du nahoru,fotbálek,pivka, pohodička,několikrát jsem se šel podívat dolů a pořád d.n.b. Neříkám,že třebas špatný,ale v tu chvíly,kdy jsem přišel se mi to prostě nelíbylo. Možná jsem od této akce čekal až příliš,možná to bylo na mě moc měkký,co já vím. Prostě nejpozitivnější vydím rozhodně set Rejfboje a upálení Hemaly :))
    Každýmu se tam líbylo dle jeho libosti ,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam