• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEFERTIVery Foreign Affairs 20.3.2010 Peverelist (UK) @ Cross Club
    LORENZO
    LORENZO --- ---
    To chce trošku experimentovat a sbírat experience :))

NAILER: Neni zač
    NAILER
    NAILER --- ---
    EFHA: es há kvé? :)

LORENZO: tyve dík! :)
    EFHA
    EFHA --- ---
    jinak pri vsi ucte kuci ten nazev SHQ neni moc fotogenickej :/ a po ctvrtym pivu uz i docela drzkolam :)
    LORENZO
    LORENZO --- ---
    PSYKUK: Datum jsme měli už začátkem července.
    Na jednu stranu máš pravdu, ale na druhou stranu, když znáš trochu zákulisí, jsem rád, že díky náhodě, jsme mohli vyrovnat staré účty naprosto čistým způsobem.......
    LORENZO
    LORENZO --- ---
    Jinak kluky z třetího řádku musim hodně pochválit. Fakt nářezy.....
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    mne proste prislo docela skoda takhle zbytecne si konkurovat, nic vic...
    LORENZO
    LORENZO --- ---
    V pátek prej tak kilo, v sobotu prej nikdo, takže nevim. Každopádně další shq bude 13.10.
    Více infa za nedlouho.
    Myslim že další DP bude mít velké problémy. Možná když se nahjde investor, nebo někdo zabookuje tima exajla na DP stage :-(
    FRESHAIR
    FRESHAIR --- ---
    ABU: sem si rikal, mno SHQ line-up je komplet českej, pecka, scena si vystaci, uvidime jak to dopadne, vysledek bude spis prekvapeni, zadny velky hvezdy, normalka, par lidi by mohlo prijit .. na druhou stranu kdyz jsem se podival na Matkoruv line-up, tak bych si prisel poslechnout max mr6, kteryho jsem uz ale stejne slysel minimalne 10x mno a nejvic me odpudilo to klasicky prekombinovani stylů, coz mi proste nedela na akcich dobre... SHQ bylo stylove tak sladeny, ze rozdil byl snad jen v kvalite soundsystemu:)) bumbaklart!! chtel sem napsat recenzu dyk, ale nakonec sem se tak vymongolil, ze si nic nepamatuju:)))
    ABU
    ABU --- ---
    FRESHAIR: mne dal na myspace do commentu plakat! tak sem mu napsal, jestli aspon krapet nestydi.. kdyz uz nedodrzi posledni slib a udela DP, tak pak davat svoji reklamu na profil nekoho, o kom rozesila lzi..
    fuj..au..achjo
    ABU
    ABU --- ---
    PSYKUK: hele, jako strach sme meli spis my, kamo, kdyz sme se dozvedeli, ze si na datum, ktery bylo pro shq vybrany uz celkem dobu, flakne mega akci s mega potencionalem.. nebo ja teda jo:-/
    jenze nas jentak nedostanou, neasi..!

celkem sleduju infoservery, takze uz jen z toho bylo jasny, jak velka prace byla odvedena na promu..takze..tyden pred akci uz sem strach nemel..
    ale vole jako tolik lidi sem rozhodne necekal..
    FRESHAIR
    FRESHAIR --- ---
    aha tak Matkor mi poslal v nedeli rano reklamni sms na digital penetration:))lol
    NAILER
    NAILER --- ---
    to digital *imp nebyl?
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    co sobota?
    NAILER
    NAILER --- ---
    a co sobota? :)
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    FRESHAIR: mne prijde patek 8.9. ten samej den jako patek 8.9. ;)
    FRESHAIR
    FRESHAIR --- ---
    dyk to nebylo ted samej den:) ale skoro jo :(
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    EFHA: supr, doufam, ze zas bude v ten samej den sound headquarters v crossu...
    ABU
    ABU --- ---
    EFHA: byl si!?
    NAILER
    NAILER --- ---
    nice, tak na to se tesim celkem!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam