• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEFERTIVery Foreign Affairs 20.3.2010 Peverelist (UK) @ Cross Club
    NAILER
    NAILER --- ---
    LOPIK: jj, presne ...
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Naila: Jo to je ten týpek, co měl ten soundtrack k Midnight Expressu od Morodera, co furt scháním po bazarech?
    NAILER
    NAILER --- ---
    Bruce McClure, jeden z provozovatelu Seed Records .. co bude hrat .. elektroniku, oldschooly, pro lopika by nahodil i nejaky ifacovsky disko :) v kazdym pripade vas prechlasta :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ta dobříš mě láká ......
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    docela zabavnej chlapik, co hraje zabavny songy v pestrych mixech :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    co to je dneska ten Bruce Mcclure? o co jde .)

když tak v dobříši je
    http://csla.negercity.cz/axe/crystal_maya.jpg
    což vypadá hodně mňam.)
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    radsi to nebudu rozebirat, vidim, ze mi proste nechces rozumet...
    nevim proc s tebou ztracim cas...
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    nezmiňovat mě je poměrně zbytečný ústupek z tvé strany, vzhledem k tomu že tam jiní emcees nebyli... nevim proč říkáš potrefená húska... já se za minulej pátek nestydim...
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    MIKATCHOU> ja jsem te nechtel zminovat, ale prihlasila ses sama... /potrefená húska??/
    Ja jsem te zaregistroval na maly, pak i na velky scene...
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    eh, nevim o čem Groover mluví, na Dig.Pen.byli nějací ragga mcs? nevzpomínam si, myslim že jako MC sem tam byla jediná... a kromě toho sem z 3/4 působila na scéně malé... tak nevim kde Groover byl a co sledoval... asi mě nepoznal...
    ABU
    ABU --- ---
    a na maly:) ?
    btw. neska CURSOR _MINER v akropoli - bud na baru nebo na maly scene..start cca 00:00 :)
    GROOVER
    GROOVER --- ---
    Snyzch byl teda po hodne dlouhy dobe hodne progresivni set, jakej sem slysel... skoda, ze ta jeho hodina tak rychle utekla... ale hrat neco jako digitalni hardcore chillout a vespod jeste s hip-hopovym beatem... no kvalitka, fakt se mi to libilo... ragga mcs moc nemusim, takze co se delo na velky scene jsem uz pak nesledoval...
    ABU
    ABU --- ---
    a jak si chvalit/nechvalil partytime in Cz :-P ?
    MIKATCHOU
    MIKATCHOU --- ---
    :) dneska sem měla tu čest s Mr.6 strávit posledních pár chvil před odjezdem na letiště,
    nonejsem hustááá :))) ???
    ABU
    ABU --- ---
    bry den:)
    a ja prosral 6kaře i strikacku s lupou:)) ale nemoh sem se hnout ze 2nd stage..tentokrat mega mnaam -- suprovej ghandi a prekvapil me dodo..sem cumel ze breakoval..
    mr6 je hustej..nejlepsi bylo kdyz v liberci na konto hlasitosti odposlechu vesele rikal: "noo..ja sem uz uplne hluchej..taky se mi to porad tak kope " .. :)
    viz niz GIGER - uddelame poradnou penetracni vypravu, woe!
    NAILER
    NAILER --- ---
    breakcore a pak detroit vedle
    QUASSAR
    QUASSAR --- ---
    a coze hral mr6 v crossu? v liberecky caste si daval nakej raggajungle boco, tesil jsem se na neco jinyho (teda kdyz hral ve trojce s nailerem a abuem tak to raggajungle nebyl, to je fakt :)))
    MATAGOTCHI
    MATAGOTCHI --- ---
    myslim, ze Snyzch mel k ragga hooodne daleko... Mr6 byl skwelej, ty jeho noizy byly paaraada, ale Snyzch jel podle me tak trochu we "WARP" kolejich roztriishtenych zwuuczku coz byla naprostaaa lahuudka
    MASHARA
    MASHARA --- ---
    no kazdopadne byla to axe velmi podarena ... jen co je pravda:)
    NAILER
    NAILER --- ---
    ja jsem treba snyzche uplne prosvihl a DOST ME TO STVE :(( si na to snad poridim budika nebo co ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam