• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NEFERTIVery Foreign Affairs 20.3.2010 Peverelist (UK) @ Cross Club
    NAILER
    NAILER --- ---
    FATALLUBA: jo, vysokou hudebni uroven myslim ma, ale to nutne neznamena, ze tam pofrci celou noc raggacore nebo kdovico :) figl je prave v tom, ze se tam hraje vzdycky docela dost stylu, kdyz te nebavi electro, jdes se vyblbnout na sublow o mistnost vedle a kdyz te nebavi ani to, tak zhruba do hodinky se zacne hrat neco jinyho na obou mistech ... :) to je akorat tak na pivko a fotbalek :)
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    ABU: Hele v pohodě. Já šel na tu akci s tím,že si poslechnu breakcore,nebo přinejmenším něco hodně polámanýho a krutýho,což bezesporu Yardeš zahrál a docela mě naštvalo,že sem měl celou noc poslouchat tuctovej dramec obdobnej stylu TeleBlbís.
    Je to jenom můj skromnej názor,ale když chci udělat gabba,odlschool hardcore party,tak tam nebudu hrát placky,který jedou vždy a všude ,)
    Toť můj názor. Vždycky jsem slyšel,že tato akce má vysokou úroveň a člověk ráno odchází s polámanými mozkovými závity,ale todle byla až na vyjímky tuctová vožíračka,jakejch sem zažil v Crossu mraky.

btw. Hemala a Frýba byli v textu pouze superlativy.Teda Frýba,Hemala spíš naopak :))
    ABU
    ABU --- ---
    hemalovský dylíti sou kdo:) ?
    a co je frýba brejkkor:P ? my tentokrat dorazili pozde a jen jako hoste, takze..
    a to by sis jako nic jinyho nez co znas neposlechl:) ? nebo to bylo spatny? (faq nevim)
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    Já bych se k páteční akci ve výkrossu vyjádřil asi tak,že sem vydržel do tří leda kvůli Rejfbojovi a značnému množství alkáče a skutečně nechápu proč nějaký hemalovský dylíti hrotily Yardeše kdy už skončí,aby tam pak mohli hrát d.n.b.
    Bych blil.Fuj!
    Nic proti tomuhle stajlu,ale když to tam mělo bejt vo pořádným Frýba brejkkóru,je drumec imho trochu mimo,ne?
    ABU
    ABU --- ---
    igra a raveboy - uplne mooc husty DJs :)))
    SCHWA
    SCHWA --- ---
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jo a vo co tam půjde? na koho si mám dát bacha? ;)
    FRESHAIR
    FRESHAIR --- ---
    ja též nestíhám:) mno holt si na hlavni celebrity pockate:)
    NAILER
    NAILER --- ---
    jsem pres den v rakousku, driv to zpet nestiham :(
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tam nemá smysl bejt dřív? ;)
    NAILER
    NAILER --- ---
    ja asi taky tak :)
    FRESHAIR
    FRESHAIR --- ---
    na digital v patek dorazim az po pulnoci kdyby neco, tak to tam nak poladte:) diky
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    ja satanzel vzdycky jinak - pouze milos fryba vi, kolik % bude jazzu ;)
    IGRACZECH
    IGRACZECH --- ---
    tak ty takhle! :o) to sem teda natesenej na ten set, konecne nejakej dzez :o)
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    IGRACZECH: hehe, tak ja schvalne pastnu nakou pomalejsi mene krutou, holt je posledni ;) http://storage.suchdol.net/yarrdesh/nezpusoby_zpapirovane_zarlivosti(ripping_trip).ogg
    IGRACZECH
    IGRACZECH --- ---
    yardeshh: posli link na nejaky svoje mp3, prej je to gruty :o)
    ABU
    ABU --- ---
    no tje fakt :-P
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    vesely letaque, anal penetration vcetne diry ;)
    IGRACZECH
    IGRACZECH --- ---
    FRESHAIR
    FRESHAIR --- ---
    noaka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam