• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    TABBY
    TABBY --- ---
    LOMILOMI: Chodi ti ten jeho casopis Aromaterapie? Informace mi tam prijdou celkem zajimave (jak pise o kvalite a cene oleju), ackoliv clovek musi vypoustet ty politicke vylevy, ktere se opakuji...
    LOMILOMI
    LOMILOMI --- ---
    MARINNE: ja ho kupuju kolem 400 Kč za 20 ml. Saloos oleje neznam, nevim.
    LOMILOMI
    LOMILOMI --- ---
    NIKKITA: neni tam napsano, jestli je extra-panensky.
    LOMILOMI
    LOMILOMI --- ---
    TABBY: presne na to jsem se chtela taky zeptat :) docela me bavi ty jejich koupelove oleje, objednavam detsky hermankovy a masazni fenyklovy a pro sebe pak lecitinovou masku.
    TABBY
    TABBY --- ---
    Co oleje od Hadka, jak je hodnotite?
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    Teď koukám na tohle: http://www.biooo.cz/ayurvedsky-bio-arganovy-telovy-olej-eliah-sahil-p-4375.html a http://www.biooo.cz/ayurvedsky-bio-jojobovy-telovy-olej-s-ruzi-eliah-sahil-p-4373.html
    je to nějaká ajurvédská řada a vypadá kvalitně (je z Rakouska), přemýšlím že bych si ten jojobový pořídila tenhle, co říkáte? A taky ten peeling. Strašně se mi líběj ty jejich obaly (jsem na takovýhle věci ujetá). Znáte někdo? Reference?
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    Jo a chtěla jsem se zeptat, jestli někdo máte zkušenost s řasenkama od Lavery a Hauschky a tak. Mám 2 řasenky od alverde, ale docela se rozmazávají (černá hodně, hnědá o dost míň), kor teď jak sněží a mrazem slzí oči. Chemkovou řasenku (dermacol imperial) používám jen v pátek když jdu kalit (abych nebyla hned jak bubák), ale jak jsem zvyklá na ty alverdový, v tý klasický mám pocit hrozně slepených řas (oproti těm přírodním je to vážně cítit), tak bych ráda zainvestovala do kvalitnější přírodní, u který ale budu mít jistotu, že nebude držet stejně pofidérně, jako ta alverdí. Prosím o rady. Dík!
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    NIKKITA: ok, podaj report
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    MARINNE: Jak na to koukám tak ten od Primavery zní rozumně (poměr cena-výkon). Jdu dneska zrovnado greenwave pro pár věcí, tak se jí ještě zeptám na ten rozdíl mezi nima.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    NIKKITA: tak sa na to asi vykašlem a kúpim ten od Primavery. Aspoň že dá kúpiť v kamennej predajni, aby som si ho mohla mať ešte pred Vianocami :)
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    MARINNE: No třeba ten dražší stojí kolem pěti set (lahvička je možná větší než ta saloosová). Mám ten od saloosu, ale příště si spíš koupím ten dražší, jestli je pravda to, co říká GRETKA. Mají je třeba na http://www.greenwave.cz/vyhledat/, tak koukni.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    MARINNE: má certifikát CPK-bio
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    LOMILOMI: A čo je lacno? Saloos predáva za 120 Kč 20ml bio agranový jednodruhový.
    Pýtam sa pretože chcem objednávať z eshopu, kde ho majú, tak ma zaujíma či to má zmysel, ale sa mám popozerať inde.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    GRETKA: To zní dost logicky, bohužel. Takže jakou značku byste mi doporučily? Třeba tu Primaveru? Něco co mají v kamenném obchodě, ideálně Greenwave nebo biooo. A prubnu i ten jojobový jestli nevysušuje a neustále mě svádí ten měsíčkový, ale už nevím, co to je za značku (ale je pekelně drahej, takže tipuju, že by mohl bejt kvalitní).
    Je to tak i s jejich bambuckým máslem? Na to mi paní prodavačka řekla, že jde o to, jaká mi vyhovuje konzistence. Chtěla jsem nerafinované, ale prý je to tuhá kostka... Takže saloos zase ne? :(

    GIRAFFKA: WOCKOO: Tak teď teda nevím... jako taky je mi divný, že by mejdlo šlo i na vlasy, aniž by je vysušovalo. Zas mě na tom láká to, že to nemá žádný ty cocoyl sulfáty glutamáty nebo co to tam vždycky je, mě to prostě pořád přijde jako chemka, i když šetrná, a tohle se mi zdá jako skvělá alternativa, když je lávová zem na vlasy prostě na pytel. Líbilo by se mi třeba i to kozí mejdlo a prostě bych to zkusila, vážně mě to nadchlo... ale taky až po vánocích kdyžtak. Teď se jdu plácnotu přes kapsu a koupit si z Grenwave nějakej extra jemnej bylinnej šampon od essential care, a jestli v tom nebude rozdíl, tak se vrátim k alverdovejm, ale po nich se mi rychle mastí vlasy a taky mam pocit že mi to dost vysušuje kůži na hlavě (ale třeba ten jen blbě smejvám). Taky mě napadlo, co zkusit od weledy ten dětskej měsíčkovej mycí gel jako šampon, to musí bejt ultra jemný ne?

    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    nebo nemáte tip na to, kdo má ještě high quality oils?
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    btw. nechcete se někdo z brna podělit o poštovný, chtěla bych si objednat jojobový olej od primavery
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    btw. nechcete se někdo z brna podělit o poštovný, chtěla bych si objednat jojobový olej od primavery
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    no k tomu arganovému oleji - já vyzkoušela nejdřív ten a moc mi nevyhovoval (kůže se mi začala po 5 hodinách vysušovat/loupat a potřebovala jsme se znovu namazat), s jojobovým olejem tenhle problém nemám (vydrží mi plet v pohodě 8-10 hodin), ale vždycky když ještě někam večer jdu, dávám si ten olej znovu...
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    GIRAFFKA: já teda ten březový mám doma a tak nějak žádná sláva. Kupovala jsem to cca před rokem a to se to ještě jmenovalo normálně mýdlo s tím, že tam bylo uvedeno, že se s tím dají mýt i vlasy.
    Na vlasy to není úplně špatný, ale pro mě osobně jenom na občasné mytí, když jsem zkoušela používat delší dobu, přišlo mi, že mi nějak víc padaj. A myslím, že to mýdlo dost vysušuje..
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    NIKKITA: po něm jsem taky koukala.přesně od týhle pani, jenom na fleru. zkusila bych to objednat třeba hromadněji aby se poštovný ropočetlo,ideálně ale až po vánocích,jestli to udržíš:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam