• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    TERRYNKA: super a prosimte myslis, ze treba zrovna ten hydratacni 24h krem s jojob. olejem atd. by se dal povazovat za uz i trochu neco protivraskovyho? Dvaatricitka za mesic, rada bych uz se krome na bedary zacala soustredit i na vrasky. S timhle ocnim kremem asi zkusenosti nemas, vid http://www.bioaromakosmetika.cz/prirodni-kosmetika/kremy-na-oblicej/ocni-krem-proti-vraskam
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    LOVETHIEF: nikdy se mi to nestalo. Hrabu do toho bud umytyma rukama, nebo spachtli. Plus he to zhusta samokonzervacni - dik konzervacnim schopnostem nekterych slozek esencialnich oleju.
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    TERRYNKA: Jsem nalomana, ze si taky minimalne dva pletovy kremy poridim, ale jedny veci se bojim. Jak je to prirodni, tak jak dlouho mi to vydrzi? Nezkazi se to, kdyz tak dlouho trva, nez se to vypatla?
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    PSICHE23: tonikum i krém na ruce super :-) Někdy příště sepíšu více. Krém na celulititu -asi takhle: já na krémy na celulitidu nevěřím. Nevěřím ve smyslu že by s ní něco udělaly. Je u ní třeba řešit příčinu a to vnitřně, ne z venku. Ale je pravda, že ten krém tě udělá krásně hebkou a já navíc žeru tu jehličnatou vůni, takže ho miluju :-)
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    Krém je jedinečný to bezpochyby:)
    Zajímají mě ty další veci o kterých pises..tonikum,ruce,celulitida ?
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    PAW_LINKA
    PAW_LINKA --- ---
    Pokud by jste hledali stylový valentýnský dárek v podobě přírodní kosmetiky od PĚNY DNÍ mrkněte tady:
    [ OFFERINGNABÍZÍM: VALENTÝNSKÉ BALÍČKY S PŘÍRODNÍ KOSMETIKOU OD PĚNY DNÍ / Praha, Vsetín / 280 CZK ]
    nebo tady https://www.facebook.com/penadni23



    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Minerální make-up (ideální, máte-li lepru) - Zpátky k přírodě
    http://www.zpatkykprirode.cz/mineralni-make-idealni-mate-li-lepru/
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    BOSSORKA: To nevím... Filtruj Witchie a odpovědi pro ni :)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    IDENTITY: a to aloe bylo od jaké značky?
    RACHEL
    RACHEL --- ---
    SNELA: jo přesně, leda bio olej, ale není to nutné.
    ADD
    ADD --- ---
    SNELA: Děti jsem prvně jinak než vodou začala mýt až někdy po roce, když se už samy pohybovaly venku a odmáčet všechno bahno by trvalo moc dlouho. Stejně tak vlasy. Meju jen to, co je ŠPINAVÝ a voda na to nestačí. Na zadeček většinou voda stačí. Vlasy se jim nemastěj, občas si je namočej ve vaně, na běžný provoz to stačí. Děti jsou víceméně samočistící, dokud tu rovnováhu neporušíš. Po mycím prostředku potřebuješ krém, po krému se pleť víc špiní, tak potřebuje umýt,...
    SNELA
    SNELA --- ---
    TABBY: však jasně, já sama používám co nejmín srágor a když už tak alespon něco co nejmín škodlivý i s obyč alverde jsem vcelku spokojená. Já jako na ničem netrvám, ale spíš tak sonduju jaký jsou možnosti.

    Já teda mám vcelku mladou a otevřenou mámu, ale právě narážíme v tématu zdravý výživy a přírodní kosmetiky, ona na to "nevěří" a bere, že oni taky jedli a použivali všechno a nic jim není. Ale určo mi nic nenutí, spíš se o tom bavíme a snaží se poradit, ale já jsem dost tvrdohlavá, takže si stejně do ničeho kecat nenechám, ale i tak je to pro mě všechno nový, tak těžko mít vlastní "názor" :)
    TABBY
    TABBY --- ---
    SNELA: Ale houby. Mydlem vzhuru k dermatitide! Trvas-li na necem do koupele, Eone a Nobilis Tilia maji nejake baby oleje. Voni prijemne, to jo, ale kdo ma pokazde myt tu vanu ;)

    Jinak tedy OT, ale sdelit ti to musim: rady nasich matek (cest vyjimkam!) stran pece o dite jsou veskrze k nicemu. Krmit pro trech hodinach, nechoval, ale nechat vyrvat, nejdele po sestinedeli nasadit UM (paac je mleko slabe), slazeny fenyklovy caj do narozeni a stavicka od druheho mesice, na ctyrech mesicich dite posadit, aby se mu lepe davaly prikrmy... jo, a taky to mejdlo! ;)

    Ostatne co to je za partie, ktere se museji myt mydlem? Nejsou to nahodou ty same partie, ktere se mydlem myt nemaji, nechces-li si poridit mykozu? A na ktere se prodavaji spesl chemky (Lactacyd, Avon) ci prirodni produkty na olejove bazi (Saloos, Eone, Nobilis Tilia, Hadek)?
    SNELA
    SNELA --- ---
    TABBY:
    RACHEL:
    ADD:
    díky, ráda bych používala míň, ale máma mě furt prudí, že dítě se musí umýt nějakým mýdlem, že voda na určitý partie nestačí. Vím, že potom si ozkouším sama, napadlo mě používat pak na koupání trošku kokosovýho oleje aby se nemuselo ničím natírat, ale samo záleží jakou bude mít pokožku atd..
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BOSSORKA: ja tiež, ale mne to do rána prejde :)
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    BOSSORKA: Ta aloe ale byla myslím doporučována jen na rozšířené, nikoli ucpané póry.
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    MART1NKA: hmm já mám celkem citlivou plet a vždycky jsme po té masce byla moc rudá :-(
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BOSSORKA: masku zo zeleného jílu.
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    poradte prosím, co na ucapné (a pořád se zhoršující pory), co fakt zabírá?! někdo doporučoval aloe -vera - jaké konkrétně? :-).. je ještě něco dalšího?
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    BRUSINKA:
    LOVETHIEF:
    SHAHLAH:
    a především od jakéhokoliv přechodu nebo aspoň testu jiného balzámu mě odrazuje balení. výrobce hurraw má pravdu - ta kulatá balení se prostě skutálí pryč! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam