• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    77WHITE: Děkuji. Tak teď už to chápu a dává to i smysl. Holt sociální sítě nejsou moje silná stránka.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    KAERO: Jeden viralni prispevek co diky algoritmu (jemuz nikdo nerozumi, je to vicemene nahoda) k milionum lidi muze znamenat zmenu zivota. desetitisice followeru, je prosdilej dalsima sockama a lidma s vetsim reachem, otevre cestu ke skutecnejm sponzorum nebo novejm prilezitostem (napr legomasters, buildy na zakazku, jestli budes dost hip tak si te najmou firmy co nemaj s legem nic spolecnyho ale chtej vypadat cool)… neni to o primy umernosti shlednuti=penize, ale spis o tom co muze bejt kdyz prorazis. A to se na lego dedicated strankach nepovede.

KAERO
    KAERO --- ---
    77WHITE: duchodce jeste chvili nebudu, ale socialni site me zhusta miji a fakt nevim o cem mluvis. kolik z toho muze mit penez? kolik sledovanosti dela kolik korun? co myslis tim zhoupnout?
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    DURDIN: Fame na ig je mnohem lip monetizivatelnej nez navod na rebrickable, plus se na jednom viralnim prispevku da zhoupnout uplne jinak nez ze prodas parsetkrat navod…Nebudte jako duchodci:)
    BATY
    BATY --- ---
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    SPIKE411: Pokud to chce šířit za peníze, tak to mohl dát na tom rebrickable jako placené. Ale jak píše KAERO, to jsou ty záhady světa:)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KAERO: Tak sledující/traffic na tom Instagramu, to jde taky určitě zmonetizovat.
    KAERO
    KAERO --- ---
    77WHITE: jaky youtube? youtube kanal od dicken_tututu jsem nenasel. video bylo na instaci.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    KAERO: Traffic na youtube kanale, je tam vetsi sance ze by to mohlo vygenerovat penize.
    KAERO
    KAERO --- ---
    A to je presne ta chvile, kdy premyslim, proc autor dicken_tututu nedal ten svuj navod facehuggera nekam verejne jako pdfko, ale jen nahral video s navodem. Protoze ocividne dicken_tututu udelal ten navod ve stud.io, takze pdfko s navodem ma...
    Proc? Proc lidi delaji takove divne veci? Dyt to muselo dat vic prace prevest vysledne pdfko do videa aby to strcil na instac, nez nahrat pdfko na rebrickable, kde ma taky ucet. Jo, asi pouziva instac, ale jednodussi by tam bylo dat jen fotku a pridat odkaz na rebrickable. Nebo jen na pdfko umistene kdekoliv jinde. Anebo stud.io soubor. Prece se nemuze bat nejakeho kopirovani, protoze vytvorit stud.io model toho facehuggera se da udelat do hodiny.
    To jsou proste zahady sveta, ktere nikdy nevyresim. Ale neni to poprve co vidim nekoho delat takovou podivnost, neco podobneho jsem videl uz hodnekrat. Parkrat jsem i podle videa zkousel stavet se synem, ale nervovalo me to stejne jako PREKOTKu.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    EMMET: Jsem chtela byt samostatna :) tohle jsem delala na debila, z fotek obrazovky, ale odpo chci vyuzit AI. Kazdopadne dekuji za nabidku, ale nejsem si jista, jak bych ji vyuzila...
    EMMET
    EMMET --- ---
    PREKOTKA: Kdyžtak já umím vytvářet návody v BrickLink Studiu (kromě ohýbání kabelů a šnůrek, to je třeba dodělat externě), tak kdyby bylo potřeba, tak stačí napsat a nějak.se dohodneme.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    EMMET: Taky jsem chtela svyho facehugera, jenze me desne rozcilovalo atavet podle videa. Tak tady foto navod, ktery jsem si z toho videa dovolila vytvorit.
    Facehuger_lego_nqvod – Disk Google
    https://drive.google.com/drive/folders/1Oe4xAGRFS9eccZ-bfzHDt1D3PmhOMu-f
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    KAERO: To je právě to, proč se ptám na zkušenost. Pokud by to jednou pro vždy vyřešilo problém s bateriemi do vlaku, tak to drahé není. Pokud by to vydrželo chvíli, případně na to jel vlak moc málo, tak to za to nestojí. Povedlo se mi najít jen pár videí, ale kdyby to měl někdo přímo doma a tedy delší dobu než ten, co to vybalil z krabice a hned otestoval, tak by to mělo větší váhu.
    KAERO
    KAERO --- ---
    ETHAN: zkusenost s tim nemam, ale ta cena je fakt vysoka. Neni lepsi koupit 6 nabíjecich AAA baterek? Treba ja pouzivam nabijeci lipolky a nabite jsou do hodiny nebo tak nejak. Nebo jednu nabijeci 9V lipolku?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Když už je řeč o vlacích, máte někdo osobnízkušenost s https://keybrick.one/product/keybrick-one/ ? Přemýšlím, že bych to pořídil do jednoho až dvou vlaků, ale nechce se mi dávat tolik peněz, pokud by to třeba mělo tendence rychle odejít, hořet a podobně.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    E42: změř si rozměr a kup za 2 koruny náhradní. ;) https://www.gme.cz/c/15352/koliky-hroty
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    E42: vyměním za disk na audi etron speed Champions :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    E42: mam ale nedam. Kup si ho tady, nejlevnejsi jsou do stovky, mozna nefunkcni ale sel by z nich vybrakovat konektor:
    Electric, Wire 12V / 4.5V with 2 Leads, 96 Studs Long with 2 Light Gray Electric, Connector, 2-Way Male Squared Narrow Long with Center Post (x466c96 / 766c01) : Part 766c96 | BrickLink
    https://www.bricklink.com/v2/catalog/catalogitem.page?P=766c96#T=P&C=9
    E42
    E42 --- ---
    Nemáte někdo náhodou navíc takovýto starý napájecí kabel z osmdesátek? Stačil by i jen jeden konektor, případně asi i jen jeden ten kovový pin.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam