• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Čekání na půlnoc u nás neprobíhá kvůli ohňostrojům, ale proto, že 1. 1. se začíná prodávat nový modulár :D Objednáno, i když mě tedy naštvali, protože mají nějaký bug v systému a dárky za body nelze k objednávce přihodit. Takže jen GWP a kód uplatním jindy :(
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    DREEK: taky jsem 2x koupil přes Marketplace větší set a pak jsem se dozvěděl, že to byli zaměstnanci.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    FYI:
    Před Vánoci slevy samozřejmě moc nebývají, i když tedy ve skutečnosti Black Friday a výprodej přímo na shop.lego.com říkají něco jiného. Nicméně mezi svátky jsou často, protože od 1. 1. jsou k dispozici nové sety a tedy typicky Tesco a jemu podobní vyprodávají ty staré.

Zaměstnanci Lega mívali před lety možnost ročně nakoupit za X tisíc za 50% ceny, tedy reálně si, pokud to dovedli prodat, vydělat až 2X, případně X zpět a mít všechno to Lego. Nevím ale, jestli to tak stále je a netuším, jak vysoké je X (bylo tuším kolem 40 tisíc).
    DREEK
    DREEK --- ---
    BUCKOWSKI: Imho ti prodejci jsou dost často zaměstnanci Lega v Kladně (často ty nabídky pod cenou byly z Kladna), někde jsem četl/slyšel, že mají 1x měsíčně nějaké větší slevy na sety. Pak velké slevy na Lego měli zaměstnanci/partneři Mallu, tam ty benefit ceny byly údajně skoro za nákupku bez marže. A pak i Alza má nějaké benefitní ceny.
    KAERO
    KAERO --- ---
    jo po vanocich nekteri prodavaji nevhodne darky. ale lego je v kurzu, takze s cenama se moc dolu nejde, pripadne to velmi rychle odchytnou predprodejci.

BUCKOWSKI: svetylka na Ecto-1 jsem sehnal na bazaru (konkretne odkarla.cz), a vyslo to na 1/2 puvodni ceny z ciny :) jeste jsem pak koupil nejaka svetykla pro auto a pouzil to pro klukuv ninjago kristalovy palac.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    PETJU: za kolik a odkud byly světýlka? Přemýšlím o tom taky - já řešil jen promotáním LED pásku dovnitř - jelikož mám vysoko na polici, tak pásek není skoro vidět, ale tady ty bodovky se mi líbí
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Teď jsem na bazoši našel zajímavý zdroj - více než 100 kladných hodnocení. Spousta setů - některé už běžně nedostopné. Peníze cca o 10 až 20 % níž, než v běžných obchodech. Risknu to a otestuju.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    NELLAS: tak kolem vanoc bych slevu na lego neocekaval... :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TOOMIX: V tom případě novinka, kolem Vánoc tam neměli slevy žádné. A ani mi to neříkej, ještě si budu muset koupit jednorožce :D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NELLAS: jsem ted v Hypermarketu a tak na pulku setu tu maj 30 %
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TOOMIX: Ten to měl jen na víkend s Černým pátkem.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    Jo v Albertu jsem nakoupil asi tri krabice a pet polybagu :D
    Z toho lega mi stejne odepsali ze vyprodano takze z toho nic nebude
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    JIMIQ: 40% slevy na celé sety má teď prý i Albert.

Jinak ty polybagy za body letos nic moc.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    Ja myslim ze tam jsem, nejake stavebnice koupene mimo jsem i registroval za body
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    JIMIQ: Pokud jsi to neudělal, tak se přidej do Insider zákaznického programu. Pokud by to nemělo mít žádné jiné výhody, tak za ty body se dá občas koupit něco exkluzivního, nebo prostě jen pořídit sleva na nákup.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Není to sice přímo Lego, ale zde povánoční progress nových stolů na Lego město. Před rokem a půl ty papírové stoly z IKEA navlhly a prohnuly se, tak tyhle by snad mohly vydržet o trošku víc.

ETHAN
    ETHAN --- ---
    E42: Rozhodně budou. Lego velmi dbá na kvalitu a když je něco špatně, tak to vyřeší, pokud to jde. Tedy pokud dnes otevřeš set, kde jsou už nevyráběné kostky a nějaká nebude v pořádku, tak s tím asi už nic neudělají, ale u aktuální produkce nahrazují cokoliv. Dostal jsem takhle například arch samolepek, protože prostě byl v setu ohnutý a některé se částečně odlepily.

Navíc pokud nakupuješ přímo od nich, tak mají i dobrou ochranu balíků. V tom smyslu, že když se kdysi před lety jeden balík ztratil (doručovací služba tvrdila, že to převzala jakási paní, přičemž nikdo takového jména nikde v okolí neexistuje), tak zahájili svoje interní vyšetřování, co se stalo a mně prostě bez keců poslali obratem celý nový set. Modulární dům za zhruba 5 tisíc. Dá se předpokládat, že kdyby se to dělo podezřele často, tak by si na vykuka zneužívajícího systém posvítili.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    E42: Pravdepodobne, pokud je to balik, co nejaka dulezita cast ci vzacna cast, tak i ucet od nakupu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam