• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    PETJU
    PETJU --- ---
    Omlouvam se za spam, pripadne smazu.
    Delam poradek ve skrinkach a je tady par setu, ktere nepotrebuju a rad je poslu dal v cenach zajimavych.
    Kdyby mel nekdo treba zajem, posta. Diky!

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DURDIN: je to super. Jenom škoda, že v tom není nějakej emulátor s tím, že by to bylo pro pár her funkční.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    NAGASAWA: ten obrázek mi na mobilu připadal jak udělaný v nějakém AI, ale Lego píše, že opravdu bude. Tak to se jim opravdu povedlo :)

https://www.lego.com/en-us/product/game-boy-72046
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    1. října, 60 euro

KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    "Menší" rebuild Imperiální pevnosti i s lodí. Padlo na to přes 6000 kostek. Další plán je spojit to do jednoho velkého diorámatu i s pirátskou zátokou a rebuildem Barracuda bay, jen musím nejdřív sehnat cca 2000x trans-light blue tile 1x2 :)

BONGI
    BONGI --- ---
    KAERO: Jo, to byla sada Power functions 8293. Ještě jde sehnat v Džungle hraček, ale cena se vyšplhala na 2k. Pak starší 8700 a 8735 ne na dálkové ovládání a k nim se dala sehnat doplňková sada 8710. Ale to je pravěk.
    KAERO
    KAERO --- ---
    PHOBOS99: nez byly ridici jednotky programovatelne, tak lego prodavalo sadu ridici box+motory+svetlo. ale asi to byl spatny business plan :)
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    Dík za tipy. Já teda očekával nějakou sadu se vším potřebným pro freestyle stavitele s tím, že těch sad bude třeba 3 druhy podle množství příslušenství :) že bych musel koupit stavebnici kvůli tomu, mě vůbec nenapadlo. A nechápu, že to takhle neprodávají...
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    PHOBOS99: jak už psal kolega Emmet, LEGO® Technic 42160 Audi RS Q e-tron má v sobě battery box, 3 motory a spoustu součástek, které umožní sestavit funkční model auta na dálkové ovládání přes mobil (samotné motory k legu nestačí, je potřeba je i nějak zpřevodovat a zapojit, aby mohly něco pohánět). Během Alza dnů jsem ten set kupoval za 2700,-
    EMMET
    EMMET --- ---
    PHOBOS99: Aktuálně jsou všechny motory přímo od lega progravatelné. Takže nejlepší je koupit nějakou výhodnou sadu kde je komplet. Nejlépe vychází asi LEGO® Technic 42160 Audi RS Q e-tron, který se dá sehnat okolo tří tisíc, je tam řídící jednotka a tuším tři motory.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    Chci synovi koupit nějaké motory k legu. Myslel jsem, že stačí dát go googlu lego motory a najít sadu, co mi přijde nejlepší, ale nějak nejsem schopný najít nic, co by se aktuálně prodávalo, krom nějakýho jednoho motoru za 1700 na Alze a motorů z temu/Ali apod. Mohli byste mi něco doporučit? Díky
    BONGI
    BONGI --- ---
    KAERO: No, ten asi dostanu k vánocům. :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    EMMET: No, auta sbírá kluk a já mu je dávám k vánocům - a letos mám problém. Zbývá ten první model z téhle série ale za ten chtějí kolem 25k ! To mu nedám. :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    Se pochlubim, stavim Zil 4906 podle samolotova MOC, s mnoha upravama. Jeste to furt neni final, ale uz se to blizi.

KAERO
    KAERO --- ---
    BONGI: velikost neni vsechno ;)
    Ale dyt tam je 42215 Volvo electric excavator EC500, novy velky bagr.
    EMMET
    EMMET --- ---
    BONGI: Já jsem naopak rád, že jsou tam skvělé menší modely jako ten letní bagr, nebo letadlo ze začátku roku.

Myslím, že supersporty vychází jednou za dva roky.
    BONGI
    BONGI --- ---
    Lego Technic letos v nabídce zklamalo! Žádné velké stroje, žádná velká auta ... nabídka je dost mizerná! Nebo máte někdo jiné informace o něčem chystaném?
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    To asi chvili trvalo nez to postavili - by me zajimalo z kolika kostek to je...

BATY
    BATY --- ---
    Teď dostávali jezdci F1 na pódiu poháry z Lega ;))

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam