• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AXTHEBLego - stavebnice pro vsechny generace
    EZEE
    EZEE --- ---
    PETJU: Nemas uz dve adresy pobytu? 😁
    EZEE
    EZEE --- ---
    BATY: To je fakt krasny model!
    KARADUM
    KARADUM --- ---
    PETJU: Ja mam mensi hrad.

PETJU
    PETJU --- ---
    DRABICZ: jj, dost to prokoukne ;)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    PETJU: tohle nesmím ukázat dětem! Vypadá to sakra dobře! ❤️
    PETJU
    PETJU --- ---
    Jsem se rozhodnul rozsvitit Bradavice.
    Byla to docela piplacka, ale stalo to za to.

KAERO
    KAERO --- ---
    GREW: nalepky s bilou barvou strasne cni - ta bila ma jiny odstin nez kosticka. Obtisk s cervenou barvou na zadnim spojleru to same. Obtisky jsou tluste, a na nekolika mistech neprilehaji.
    Jde to resit treba tiskem na pruhledne vodni obtisky, kdyz se tohle udela dobre tak to je pohledove nerozlisitelne od potistenych kosticek. Dalsi moznost je tisk na polyesterovou folii, to kdyz se zvladne tak to je jak originalni obtisky od lega.
    Problem vidim jen v obtisku pred kokpitem - bily klin s napisem marlboro. Je to komplikovany tvar.

Zbytek obtisku je pohoda, s barevnou tiskarnou a trochou trpelivosti to zvladne kazdy.

https://kaerodot.gitlab.io/lego-rocket-mocs/index.html#84-stickers-and-decals
    GREW
    GREW --- ---
    BATY: Doufam, ze budou za nakou rozumnou cenu na bricklinku, nebo budou aspon k dispozici na lego.com
    GREW
    GREW --- ---
    KAERO: Proc? Co je na nich spatne?
    BATY
    BATY --- ---
    KAERO: 🥺
    KAERO
    KAERO --- ---
    BATY: ja bych spis predelal ty obtisky...
    BATY
    BATY --- ---
    GREW: Že je koupíš na bricklinku nebo je bude někde nabízet přímo lego? Asi to pak taky upgraduju. Zatím jsem takhle spokojenej :)
    GREW
    GREW --- ---
    BATY: Me kola zrovna dorazily, jak predni, tak zadni sem si nechal udelat, kvuli napisum, aby to bylo sjednoceny, ale kdyz se objevej samostatne kola z toho novyho setu, tak do nich stejne hned pujdu. btw. kdyby mel nekdo zajem, tak tu jedny siroky zadni gumy mam navic.
    BATY
    BATY --- ---
    Na nějaký čas jsem to odložil, ale nedávno jsem se k tomu vrátil a už jsme s kolegou dokončili náš mini projekt pomocí jeho Průši MK3.
    Tak myslím, že takhle už je to asi hotové. Maximálně ještě nápisy na ty pneu, to ještě nevím... možná

ETHAN
    ETHAN --- ---
    CHOCOLAT: Zrovna Roklinku měl tuším Amazon ve slevě. Ale zahlédl jsem jen článek na nějakém Lego blogu a nezkoumal, protože jsem už utrácel za jiné Lego právě v rámci víkendu přímo u Lega.
    CHOCOLAT
    CHOCOLAT --- ---
    Tušíte, jak je to s black friday slevami na lego.com? Chystám se koupit Roklinku, tak by se nějaká sleva hodila. Teď je insiders weekend a slevy na par vybraných setů a o tom, jak to bude další dny lego mlčí.
    KAERO
    KAERO --- ---
    Jojo, desetinna carka je lepsi, vyraznejsi. Ale USA holt jede s teckou, a bricklink byl zalozen v USA, i kdyz cechem.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    IMOLOL: jo tak ne slepej, jen debil :D to je 11 korun...
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    DURDIN: já jsem asi slepej, ale na tom linku co jsi postnul vidím jen tuhle položku :

DURDIN
    DURDIN --- ---
    IMOLOL: není. Je to ze sekce návody, a opravdu to jsou 3 dánské koruny, ale to poštovné mi nakonec nešlo vybrat jiné, než 200 DKK (ale nezkoušel jsem checkin, jen to dát do košíku)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam