Ahoj,
udělal jsem si měsíční maraton a roztřídil a zaevidoval jsem všech asi 200 setů, polybagů a minifigs, co se u nás doma za několik dekád nastřádalo (cca 66 500 dílů :-D). Vyšlo mi z toho asi 350 chybějících kostiček. Chybějící díly mám evidované zatím jen v appce (
https://brickmanager.wordpress.com)/, kolekci mám založenou na Rebrickable. Tam teda zatím bez označení chybějících dílů, appka neumožňuje jejich export nebo nějakou synchronizaci, to budu muset udělat manuálně. Rebrickable pak případně umožňuje export seznamu chybějících dílů ve formátech pro různá tržiště (BrickLink, LEGO Pick-a-brick). Vyzkoušel jsem, že BrickOwl si poradí s XML formátem pro BrickLink.
Kde a jak byste doporučili udělat teď ten krok ke kompletaci setů? Je někde větší šance, že člověk pořídí většinu dílů na jeden zátah, nebo že to tržiště je aspoň nějak "inteligentní", tzn. že dovede třeba wish-list automaticky rozdělit a poptat u různých prodejců při optimalizaci celkové ceny?
Rebrickable? BrickLink? BrickOwl? LEGO Pick a Brick? Nebo ještě nějaký jiný tip? Díky! :)