• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FATALLUBAChalupáři nemá to cenu, všichni jsou na fejsbůku
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    KRUPAN: tak tam vezmem sud a pipu?:D
    JETLEBA
    JETLEBA --- ---
    KRUPAN:
    víno je zdravý :)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    a proč jste vybrali zkurvenou vinárnu, copak někdo z nás je nějakej vinař? rozeznáte max bílý a červený a kvuli nějakejm brkalům jedem do nějaký díry smradlavý vinárenský ;)
    JETLEBA
    JETLEBA --- ---
    SUOTAM:tywe o rytmusovi mi nemluv, ted to v kanclu rozjíždí mole "milovaná" kolegyně, se pobleju! :)
    JETLEBA
    JETLEBA --- ---
    ma lahváče!! je to vinarna pyčo!
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    FATALLUBA: tam jako nemaj pivo????? doprdele, to jste nemohli vybrat jinou knajpu na tý posraný palmovce? fujtajxl
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    JETLEBA: jaktovole?
    JETLEBA
    JETLEBA --- ---
    uvolnilo se jedno místo.. tak kdyby chtel ještě někdo..
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    FATALLUBA: takze bude zase Rytmus?:)
    FND
    FND --- ---
    HANYONLINE: no ale pak si taky usinala v osterreichu za volantem .))
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    FND: muškátovej oříšek a je to :) ja o víkendu musela dát tři lžičky :D
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    No tak jestl ise tam zastavíme, tak tam náš výlet pravděpodobně i skončí. Já to jednou měl a po šesti jsem netrefil do dveří. Opravdu, bez keců, je to pravda!
    FND
    FND --- ---
    ROBOOTEK: ty jo zas kvasnicovy :)) jinak rudy usi jsem mel jeste tak hodku po nasem rakouskym vyletu :)
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    no tak zastavit se tam muzem no:)
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    HANYONLINE: vubec nr praveze vyborny dobry kvasnicový pivko ktery pekne dava!! ja mel po tom minule uplne rudy usi! :D) kazdopadne pokud vas neoslovej krouky tak tu hospu doporucuju sou tam moc mily a pany bude zajimat ze je tam i mlada pekna obsluha :)
    FND
    FND --- ---
    ale tak proc ne,treba se mi do ty doby po tomhle vikendu vrati zazivani uz do normalu :))
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    ROBOOTEK: hmm ňákej samoser ne? :D
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    největší námrd! :))
    Budweiser Budvar kroužkovaný ležák - Budějovický Budvar, n. p. - Pivo - kam-na-pivko.cz
    http://www.kam-na-pivko.cz/piva/budweiser-budvar-krouzkovany-lezak-56
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    to je co ty KROUZKY? :)
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    tyvole bechyne hovadaci!! :)) tak to mam ubytovani kousek na farme u nasich a staresin :)) jinak teda doporucuju tuhle hospu!! kde maj KROUZKY!! dejte si jich par pred jizdou a zarucene DOJEDETE :))
    http://www.penzionupichlu.cz/

a pak je dobra hospoda "na prádele" v opařanech velice hezky udelana a varej vyborne..
    HANYONLINE
    HANYONLINE --- ---
    Tak jsem si odvezla kolo do servisu a zitra budu mit poladeny brzdy paráda :) A 450 Kč v piči :)
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    KŘUPÍNO VOLE SEŠ SLEPEJ, NEBO CO. KOLO MÁM, AKORÁT NA ŘÍDÍTKÁCH NEJSOU GRIPY.CHCEŠ HO DOPRDELE DOPÍČI DO HAJZLU VOEL PUČIT, NEBO CO? NEBO CHCEŠ RADŠI ZATLESKAT NAD HLAVOU?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam