• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYNUKE JAMAICA boj za svatou vec. .... muj paááájšl je kyselýýýý.... mam hlad, zasraný huleníí....

muzeme jen doufat ze az se opet nejaky inteligentni administrator nachomejtne skusi nam napred napsat ze nejsme dost slunickovati, kazdopadne NEMAME RADI REGE!

pokud by snad mela byt tato diskuzte smazana zadame aby byla smazana i diskuze o bulvaru, libimseti a vubec dve tretiny zdejich chlivku, neb sou to precejenom zbytecne a nesnaselivost podporujici mista plna jednicek a nul.

na jamajce došla tráva. po pár hodinách se probere první rasta s čistou hlavou a ptá se: "co to tady hraje za kokotskou muziku???

Ekonomika: Chudý karibský stát. Inflace 13,2%, nezaměstnanost 13,8%, zahr. dluh 4,42 mld. USD.
    Hlavní odvětví ekonomiky: průmysl, zemědělství, cestovní ruch
    HDP (USD): 10,21 mld.
    HDP (na 1 obyv. v USD): 3 800

to uz se vic citim jako husita nez rastaman.

a já ti fakt nechci vyhrožovat. jenom bych ti fakt rád připomenul, že parta lidí kolem antify je opravdu velkjema fanouškama reggae & ska.......... to neni vyhrožování, to je jenom upozornění... přemješlej, kam chceš až zajít... dokud je eště čas....

vobtezuju ja nekoho??? ne, mam svuj ostruvek nenavisti a je mi v nem dobre.

co si mysli zastydlej hipik s nevyresenou otazkou vlastni homosexuality a nazorama na prava zeny na zivot jak z roku 1600 je mi putna.
    rozbalit záhlaví
    DYLAN
    DYLAN --- ---
    GANBOY: vis jak ono obecne vubec mira agrese kurva roste

ted sem byl doma na zapade kde muj " kamos " jeste s nekym / policista ( kdysi sme hrali zavodne basket ) jen tak brutalne zbil cloveka, pak ho svlekli, tahli na lane svazaneho v kozelci, nezbylo z nej vubec nic, ve finale ho jeste odshootoval sluzebnim gunem, trochu moc nejak...

takze asi tak, obcas nekdo nekoho sejme jen tak, ze ho nezna nebo mu nerozumi a zacina to byt uz fakt moc...

a jinak nevim treba tohle bude dobry?

9/12/2008 19:30
    Expandia / Burstscratch (fr), Catophone (cz), 2M+Kapela Snů (cz/sk)
    http://nod.roxy.cz/?p=488

chce to mozna trochu vice respektu.. asi nic novyho...
    KH_B
    KH_B --- ---
    GANBOY: bez prudy - až se příště s Bárou potkáte - řekni jí do očí, že lidma jako je ona opovrhuješ. jsem zvědavej esli to dokážeš...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    DYLAN: zajdeme si na muzikal s antifou- do brna na zlatyho draka:)
    DYLAN
    DYLAN --- ---
    hele lidi neblaznete uz... zacina to byt celkem soda

co jit nekam do divadla nebo tak? .)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    barca pobavila, to zas jo:)

a kapesnicky mas?
    KH_B
    KH_B --- ---
    XCIDER: přesně tak!

sranda musí bejt!
    KH_B
    KH_B --- ---
    - - - jaký prášky na hlavu mi doporučíš GAYBOYi?

vždyť přece ty jseš starej pohodář se smyslem pro humor
    a já jsem jenom narušená osobnost, která to bere tak hrozně vážně...

teď třeba sedim u internetu a v afektu mlátím hlavou do stolu a řežu si do zápěstí nápis JAH LIVE - vždyť je to přece s těch mejch příspěvků úplně jasný.....

tak jaký prášky teda mám použít - ty se v nich přece vyznáš -

anebo je to celý jinak?
    jaxto včera řikal?
    "víš, já jsem tak trochu komplikovaná osobnost" ;)
    KH_B
    KH_B --- ---
    hele a už jsem napsal, že "sranda musí bejt"? ;)
    KH_B
    KH_B --- ---
    LOPIK: fašismus a rasismus nejsou synonymem...

...ale vždyť tady jde jenom o recesi a nadsázku, takže se nikdo nemusí ničeho obávat - anebo ne?

...kluci si občas jen tak pro legraci zahajlujou v hospodě,
    zanadávaj na lidi, co se od nich odlišujou,
    na lidi, co maj rádi něco jinýho než oni,
    co maj jiný stravovací návyky než oni...

berte to s nadhledem - sranda přece musí bejt - a nebudem si přece dělat srandu samy ze sebe no ne? jsme přece ti hrdinové - takže si jako terč vybereme ty naoko nejslabší - ty mírumilovný, obatikovaný hippieky / sluníčkáře - od těch nám přece nic nehrozí - a když náhodou jo, budem tvrdit, že jsou nepříčetní a berou to celý hrozne vážně - protože MY to přece bereme s humorem ;))

jen víc nevraživosti - zesměšnování - urážek!!

...sranda přece musí bejt ;))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Bacha na antifu vy rasisti :-)
    KH_B
    KH_B --- ---
    GANBOY: já si teda rozhodně nic neposral hele :)
    KH_B
    KH_B --- ---
    GANBOY: tak teď už máš jenom 3 ;D

no není to legrace?

jsme přece v recesistickým audítku, kde je POUZE a JENOM o legraci, ne? ;))
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    KH_B: jo a posral si s to sam- puvodne sem chtel udelat sito "kill Ganboy, he hate rege"
    ZOOFINA
    ZOOFINA --- ---
    KH_B: to vis karle kract se nema, to pak de smysl pro tumor stranou
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ZOOFINA: pribehnul jakejsi krab, vazl sito, utek... hrdina hadr:)
    ale sito sem mel behem hodiny udelany znova, takze nukejamaica je stale (navic je to jeidny sito ktery mam dvakrat:D)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    KH_B: serie- mam 4stejny sita rozmerem kvuli soutisku.
    KH_B
    KH_B --- ---
    ZOOFINA: a Kubík chce teď to síto zpátky - má ho totiž do série!!! :))

čekám, kdy mi teda předvedete ten svůj nadhled, smysl pro recesi a humor...
    ...zatim kde nic - tu nic ---- anebo zesměšnujete jenom ostatní a samy ze sebe si srandu udělat neumíte?

zatim jedinýho čeho jsme se dočkal bylo, že se mě Ganboy v poště zeptal, jestli jsme se prý přitom udělal - tak to je ten váš "pověstnej" nadhled? LOL :)
    KH_B
    KH_B --- ---
    hmmm, tak antifa o vás do včerejška fakt nevěděla...
    ...a AFÁky, který poslouchaj a hrajou reggae, celej ten váš "projekt" docela zaujal...........

...dejte vědět, kdy budete příště tisknout nový síto NJ - pár lidí se vás přijde přeptat na pár detailů...
    ZOOFINA
    ZOOFINA --- ---
    GANBOY: cuze? sem si rikala co je k h borovsky za popletu ze se tak hrde foti s timle sitem a pritom ma vsude bobky..mi nechces rict ze ti ho seknul aby ho rozbil zene?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ale sem rad ze nam ta verbez aspon uakzala ze jediny co umi je pllizit se a krast.)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    KH_B: pripominas me pritroubleho hipika kterej doufa ze zachrani les tim ze se privaze k jednomu stromu...
    sito sem mel o hodinu pozdeji znovu udelany.
    ARCHITEKK
    ARCHITEKK --- ---
    KH_B: vau, ty to skutecne prozivas)
    treti klub, kde sem na to narazil..
    budes mit jiste jamajsky koren :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam