• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYNUKE JAMAICA boj za svatou vec. .... muj paááájšl je kyselýýýý.... mam hlad, zasraný huleníí....
    MIGHTYLEMON
    MIGHTYLEMON --- ---
    Ty chudaku, kterej vzdycky mluvi jen o tom, co smazal, aby moh lhat - di do hajzlu. Ja nejsem spravce, tudiz nemuzu delat takovy svinstva jak ty, takze logout. A na videnou osobne, budes mit prilezitost rict mi to do oci. Tak si to zacni pomalu formulovat. Sbohem.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MIGHTYLEMON: denenerativnim mutantum= degenerativním mutantům
    ale to bys nemit problemy na ktere sem upozornoval zvladnul sam...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    a pro obzvlaste pomale to dneska zopakuju uz asi po treti- NUKE JAMAJKA NEMA! s fasismem nic spolecnyho.
    nemame radi jamajku a rege.

zidi, cikani, homosexualove, levicova inteligence, slovane,telesne a mentalne postizeni, francie- zadna ze skupin obyvatelstva prezekuovaneho behem II.sv.valky nam neni proti srsti a nemame s ni zadny problem.
    MIGHTYLEMON
    MIGHTYLEMON --- ---
    No evidentne ne - ja ti to podivny slovo dokonce vypsal - a stejne nic. Co s tim, covece? Ze by sis este zvopaknul prvni pulku nazizakladky?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MIGHTYLEMON: soudce ze zionu je nadavka? takze porozumeni psaneho textu taky neni na moc dobry urovni co?
    RUZZA
    RUZZA --- ---
    PAPA_REJNOK:
    MIGHTYLEMON:
    HEIL SELASIE
    MIGHTYLEMON
    MIGHTYLEMON --- ---
    Ty vole, deti neuhodim ani flaskou. Jako jestli se bude snazit mne nasrat, tak se asi necham, ale doufam, ze se tomu vyhnu. I kdyz u takovejchhle hnedejch chudaku se zadna facka neztrati.
    PAPA_REJNOK
    PAPA_REJNOK --- ---
    MIGHTYLEMON: Supercat mel pro takovyhle pripady po ruce cepin...co ma po ruce Mighty Lemon (doporucuju rozbitou lahev, tim, kdyz pujdes po ksichtu, tak na to uz nikdo nezapomene :])
    MIGHTYLEMON
    MIGHTYLEMON --- ---
    Dej mi dukaz o tom, co jsem smazal - tak vtip bysme meli.
    Spodni radka je dost divna a ty slova neexistujou, ale jestli si to prekladam dobre - ja nevyhrozuju, fasounku, ja rovnou konam, a malej nacek mi opravdu nebude rikat denenerativni - neexistujici slova mne fakt urazej.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MIGHTYLEMON: dej mi dukaz o me lzi soudce ze zionu.
    nebo tahni k soberovnym denenerativnim mutantum.
    MIGHTYLEMON
    MIGHTYLEMON --- ---
    Zase lzes, ty nejenze jsi prasonácek jak poleno, ty jsi hlavne srac a zbabelec - ale to uz tak u hnedejch kosil byva.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MIGHTYLEMON: hele- ale tak uz se rozhodnete.
    predtim me klub smazali protoze sem NEmazal. ted sem smazal veci co se netejkaj primo nadavani na me, ale keco ze bleju vsude mozne- vcetne moji obhajoby ktera dokazuje ze to ty si seres dohuby, ne ja...

RUZZA: jj je fakt ze si rezu vetev sam pod sebou, protoze jasnejsi dukaz ze režé vede k degeneraci mozku tezko hledat.)
    MIHAAL
    MIHAAL --- ---
    DYLAN: no LOL. herbaliser. omfg. no to je vtipny hazet sem jako "reggae hater's favorite music" album dua z JZ(!) Londyna, ktery bezne spolupracuje s jamajskejma vokalistama...
    RUZZA
    RUZZA --- ---
    GANBOY: tohleto je skoda mazat....takove perly co tu kolekove pisou se jentak nenajde....aspon vidis kam vede nadmerna konzumace rege
    MIGHTYLEMON
    MIGHTYLEMON --- ---
    slusny, malej nacek zacal cenzurovat. Pritom vykladal, jak maj chudaci pravo na nazor.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    teda, ja uz se fakt tak tesim az ta bomba tu jamajku znici v posvatnem ohni. tolik demence o kterou bude svet usetren.)
    MIGHTYLEMON
    MIGHTYLEMON --- ---
    PAPA_REJNOK: Ja vim, ale dycky mne nadzvedne tupec, kterej o necem mluvi a evidentne tu vec nikdy nevidel - neslysel. Kterej si to reggae proste vymyslel, jak se jemu zda, ze by melo vypadat. To je jako bych si stezoval, ze nenavidim dechovku kvuli boosterovany kytare. A do nacku si zaprudim vudycky rad, to je jasny.
    PAPA_REJNOK
    PAPA_REJNOK --- ---
    MIGHTYLEMON: Kde je neco zabavnejsiho nez tyhle Klausovci?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam