• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYNUKE JAMAICA boj za svatou vec. .... muj paááájšl je kyselýýýý.... mam hlad, zasraný huleníí....
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    KH_B: sesi jistej ze si ho nepletes s architektem?to je nekdo jinej..rekla bych diametralne odlisnej
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    něco z the simpsons

GANBOY
    GANBOY --- ---
    KH_B: slovak ani madar nikdy eprijde s nicim novym, tohle uz tady bylo (viz ztohoven a atom v krkonosich).
    KH_B
    KH_B --- ---
    http://www.katastrofy.com/scripts/index.php?id_nad=14280

mimochodem, Architekte, nikdy jsem tě neměl rád - a na tom už se asi nic nezmění:
    bejvalej dealer, kterej si teď hraje na moralistu.... tak to je slušná recese :)
    kolika dětem si namísto zmrzky prodal (met)amfetamin???

jo a nejsem Rejnok - což je mimochodem ROFL největší... :))
    ARCHITEKK
    ARCHITEKK --- ---
    abychom nebyli furt jen takovy kurvy, tak sem KH_Bckovi a jeho vitezstvi nad fasisty z evropy venoval loop)
    ARCHITEKK
    ARCHITEKK --- ---
    NANUKE JAMAICA!
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    PRAASHEK: !DDD pobavilo velice !DD
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    PITCHWIK: [ DIY sítotisk ]
    workshop byl v nedeli, ale tady najdes manual. zbytek je vo trpelivosti.)
    ZOOFINA
    ZOOFINA --- ---
    PITCHWIK: tyve jesli pri tydle predstave umiras smichy, co delas kdyz vidis neco fak vtipnyho? epilepticky zachvat?
    PITCHWIK
    PITCHWIK --- ---
    Uplně se vidim zase na Bulgariatekku, jak se tam opět potácim se svojí židličkou,
    zhoubovanej jak pes v tílku "NUKE FREETEKK"

....umíram nad tou představou smíchy :)))))))

A víš co mi na to řekla moje "Freetekkno" přítulkyně??? "Ty si ale neuvěřitelnej debil......" A já se smál jak debil, pánčto sem asi fakt debil
    Naučíš mě někdy udělat si síto??? Kolik to tak stojí??? Podle konverzace tady, pětikilo....... A barvy pak, a tak..... ???

PITCHWIK
    PITCHWIK --- ---
    GANBOY: Já to ale bohužel neumim...... :(

POZOR!!: Jsem na rychtě vyrost, techno miluju, na axe chodim, snažim se pomáhat a myslim, že je to tim pádem daleko větší fór, než se navážet do něčeho, co rád nemam.
    Pochybuju, že si nějakej regéčkař veme na reggae axi mikinu NUKE JAMAICA, ale já, srdcem technař bych si na techno mikinu NUKE FREETEK vzal..... kámo TO JE RECESE :))))))

Heheeee, brečim smíchy, uplně se tam vidim, jak na mě všichni tekkeni nechápavě čučej a já bych si to v kotli nejvíc dal. Bych těm smradum vokázal, jak se správně hobluje :)))

....mimochodem, režé taky nemusim, ale je mi putna........
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LORENZO: jaký nazi hlášky?
    LORENZO: jakej fašismus?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    PRAASHEK: velice chutne a vyzivne!:)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    mňam mňam

GANBOY
    GANBOY --- ---
    PITCHWIK: nic ti nebrani si ho udelat, ale ja ti ho delat nebudu, tekno sice taky nemusim, ale je rozhodne zabavnejsi nez režé a ska...
    udelat KH_B to co opravdu avizoval- tj ze za mnou pride a vyrika me to, moch se naucit delat sitotisk a ted uz moch vesele tohle tricko pripravovat v myslence "jak nam to nanda".
    PITCHWIK
    PITCHWIK --- ---
    GANBOY:

....já bych hrozně chtěl to triko NUKE FREETEKNO, jak tu zaznělo........ ale jakože vážně.
    Nebo spíš bych dodal mikinu na nátisk.... Ale musel by to bejt stejnej obrázek jako NukeJamaica.
    A chtěl bych ho do 19/12, abych si jí moh vzítna X-Massacre... ..se ještírci podivěj :)
    To asi nepude, viď? :/
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    BASTOCH: id enkatt do posty/ vyberete velikost a barvu a prida te na seznam veci co mam udelat.]
    CHESUS
    CHESUS --- ---
    SVJETLUSHKA: tak k tomu fakt nemam co rict ... ztrata casu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam