• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYNUKE JAMAICA boj za svatou vec. .... muj paááájšl je kyselýýýý.... mam hlad, zasraný huleníí....
    DUB
    DUB --- ---
    heh
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    au
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    ganboji ne, ze bych byla presne rege nebo KH fanousek, nicmene ta demence do jaky si to dotah ma opravdu obludny rozmery. DIY sito, za ktery chces petikiLOL! skoda, ze se tak stalo az pote, co jsme naplanovali s punkem23 tu miladu a dali te na letak, mil(er)ada bych se na tebe vykaslala! Chvili jsem premyslela, ze vysvitim tvoji (pro me naprosto fenomenalni) vetu: "A ta flaska co drzis v ruce ma taky dizajn vode me. nekdy kdyz jdu do supermarketu, pripadam si jak v svy galerii," ale asi mi to ani nestoji za tu praci.

nicmene: jeste delas pro pennymarket, ty designere, jak ses mi chlubil posledne? :D
    DRSH
    DRSH --- ---
    vymrdej: hahahahah
    MICA
    MICA --- ---
    IJACZEK: 3, 2, 1, smích?
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    to taky .DD
    DRSH
    DRSH --- ---
    IJACZEK: !! nuke nuke jamaica !!
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    chtělo by to triko

nuke "nuke jamaica"

neasi .)
    ARCHITEKK
    ARCHITEKK --- ---
    DUB: tak nejak priblizne, doubis)

GANBOY: hele to by me ani nenapadlo, ale tohle sou veci, ktery vytahne pro odvedeni pozornosti od smutku vlastni existence jen totalni scum.
    a to ikdyby to byla pravda.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    PRAASHEK: taky za seno dostal zjebano a pak dones lepsi matro a musel cekat rok nez sem ty potisky udelal.)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    BERRY: fap!!!:)

DUB: civole neasi, jasna selfpromotion jak vrata, celej ja:D
    ale je z podivem ze na cyberu tahle diskuze funguje pres rok a defakto v pohode, nicemu anikomu to nevadi, dokonce tam je jeste jedna diskuze (ne moje) a ta se zameruje specialne na to jahjahrastafariahnistvi... nikomu nevadi, nevysilujou z toho krasa... kdovi proc je koncentrace demence na nyxu mnohem vetsi, takze to pak tady dopada tak jak to dopada...
    a moc nezlob, nebo budes zase na tisk cekat rok jak posledne:)

jestli bude konstelace hvezd prizniva, dnes predstavim novej motivecek na tisk: BOMB MARLEY!

ARCHITEKK: civole KHBcko nesmis brat vazne, ty prodavas peri, me sejme antifa nozem a francesku proda do cernyho bordelu neasi.)
    debil zustane debilem at delas co delas:)
    kadel vo mistrovy jahjah pronesl krasnou vetu: "nojo, zname zname, na hlave hovna z dredu, plna huba kecu vo pomahani ale bedny nikdy neskladal."
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    á - už vím - byl to DUB :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ad PRAASHEK už nevim, co to bylo za magora, na kterého jsem reagoval, ale zbaběle se smazal, každopádně se holedbal, jak vyzrál na ganboye, když mu za nějaké tričko či potisk dal jenom pytel sena pro pražáky chachacha
    BERRY
    BERRY --- ---
    ale no tak kluci, takhle se v pátek hádat kuli jamajce, to zato nestojí
    KADZE
    KADZE --- ---
    jenze ty me prakticky nutis reagovat.no ale do posty ti psat nehodlam a tady to taky nema smysl pokud se tu nebudem bavit o dzamajce.takze zase nekdy a dikycau dube!
    DUB
    DUB --- ---
    nak mi unika o co ti jde? jestli mi chces neco vysvetlit tak mi to napis do posty, jestli chces jen prudit tak si najdi nekoho jinyho, pac ja te brzo poslu do prdele a budes z toho mit velky hovno. tak pis do posty nebo drz hubu
    KADZE
    KADZE --- ---
    no jo,to vis,snazim se,ale na tokovyho masera jako jsi ty proste nikdy mit nebudu :)
    DUB
    DUB --- ---
    a nejses vtipnej, spis trapnej :)
    KADZE
    KADZE --- ---
    fakt jo?kdo by to byl rekl dube.
    DUB
    DUB --- ---
    KADZE: prehanis
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam