• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYNUKE JAMAICA boj za svatou vec. .... muj paááájšl je kyselýýýý.... mam hlad, zasraný huleníí....

muzeme jen doufat ze az se opet nejaky inteligentni administrator nachomejtne skusi nam napred napsat ze nejsme dost slunickovati, kazdopadne NEMAME RADI REGE!

pokud by snad mela byt tato diskuzte smazana zadame aby byla smazana i diskuze o bulvaru, libimseti a vubec dve tretiny zdejich chlivku, neb sou to precejenom zbytecne a nesnaselivost podporujici mista plna jednicek a nul.

na jamajce došla tráva. po pár hodinách se probere první rasta s čistou hlavou a ptá se: "co to tady hraje za kokotskou muziku???

Ekonomika: Chudý karibský stát. Inflace 13,2%, nezaměstnanost 13,8%, zahr. dluh 4,42 mld. USD.
    Hlavní odvětví ekonomiky: průmysl, zemědělství, cestovní ruch
    HDP (USD): 10,21 mld.
    HDP (na 1 obyv. v USD): 3 800

to uz se vic citim jako husita nez rastaman.

a já ti fakt nechci vyhrožovat. jenom bych ti fakt rád připomenul, že parta lidí kolem antify je opravdu velkjema fanouškama reggae & ska.......... to neni vyhrožování, to je jenom upozornění... přemješlej, kam chceš až zajít... dokud je eště čas....

vobtezuju ja nekoho??? ne, mam svuj ostruvek nenavisti a je mi v nem dobre.

co si mysli zastydlej hipik s nevyresenou otazkou vlastni homosexuality a nazorama na prava zeny na zivot jak z roku 1600 je mi putna.
    rozbalit záhlaví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IJACZEK: kdo ví kde se dozvědět, dozví se... :)
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    ENKATT: no že píšeš "jen nevim jak se sejde papa rejnok s khb to by mohlo byt na hospitalizaci", tak sem to myslel

PRAASHEK: mohu též? kam? .)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    PRAASHEK: jee tak ja se khb zeptam jestli by to slooo
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ENKATT: tak přijeďte na návštěvu všichni...klidně i s těma kamarádama s antifa (hlavně ať to nejsou antina)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    IJACZEK: jak zazdivam? zrovna khb sem tusim videla onehda na naplavce a naposled v crossu kdyz nam krad sito, ale papa rejnoka tak nejak neznam vid tak si nejsem jista zda ot je dobry napad odhalovat jeho totoznost pred tolika lidmi
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    ENKATT: proč to zazdíváš? .D
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    mne hlida byt despair
    myslim, ze pokud jde o setkani ja architekk a gb tka neni problem, to se stava zcela bezne. i fatallubu s sebou mivame. jen nevim jak se sejde papa rejnok s khb to by mohlo byt na hospitalizaci
    motivaci mame dokonce i stanovy o cca 18ti bodech, jen v detailech se rozchazime
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    PRAASHEK: já taky, proto bych to doho šel.)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    doporučuju yardeshe aby vám všem pohlídal byt
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IJACZEK: tuhle komedii si dovedu živě představit :)
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    ENKATT: já nefňukám .DDD

mám na mysli sejít se Ganboy, Ty, Kh_B, ARCHITEKK, Papa_rejnok, kdokoli další.....
    a pokecat o motivaci každýho z nás, proč sem píšem

imho by se vyřešilo hodně..... .)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    )))))
    KEL
    KEL --- ---
    albert...ne...adolf!!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    plus!!!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    počkat, globus vlastně ne, byl to penny market
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    to je divný - když mrknu na globus, těžko se určuje, jestli to není náhodou směrem z jamajky :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    PRAASHEK: ty ses moc daleko s tebou byhc sla pit okamzite)))
    co delas mezi svatkama? co bys rek na navstevu z prahy?)))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    pane vrchni!
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IJACZEK: platim! všechno dohromady
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ARCHITEKK: ty furt nehcapes, ze se postizenej narodil a mam pocit ze tam hrala roli i zvracena nebo jinak pokazena vychova

IJACZEK: jezis tak pod ted a furt nefnukej
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    co bude s tim pivkem? .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam