• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYNUKE JAMAICA boj za svatou vec. .... muj paááájšl je kyselýýýý.... mam hlad, zasraný huleníí....

muzeme jen doufat ze az se opet nejaky inteligentni administrator nachomejtne skusi nam napred napsat ze nejsme dost slunickovati, kazdopadne NEMAME RADI REGE!

pokud by snad mela byt tato diskuzte smazana zadame aby byla smazana i diskuze o bulvaru, libimseti a vubec dve tretiny zdejich chlivku, neb sou to precejenom zbytecne a nesnaselivost podporujici mista plna jednicek a nul.

na jamajce došla tráva. po pár hodinách se probere první rasta s čistou hlavou a ptá se: "co to tady hraje za kokotskou muziku???

Ekonomika: Chudý karibský stát. Inflace 13,2%, nezaměstnanost 13,8%, zahr. dluh 4,42 mld. USD.
    Hlavní odvětví ekonomiky: průmysl, zemědělství, cestovní ruch
    HDP (USD): 10,21 mld.
    HDP (na 1 obyv. v USD): 3 800

to uz se vic citim jako husita nez rastaman.

a já ti fakt nechci vyhrožovat. jenom bych ti fakt rád připomenul, že parta lidí kolem antify je opravdu velkjema fanouškama reggae & ska.......... to neni vyhrožování, to je jenom upozornění... přemješlej, kam chceš až zajít... dokud je eště čas....

vobtezuju ja nekoho??? ne, mam svuj ostruvek nenavisti a je mi v nem dobre.

co si mysli zastydlej hipik s nevyresenou otazkou vlastni homosexuality a nazorama na prava zeny na zivot jak z roku 1600 je mi putna.
    rozbalit záhlaví
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ARCHITEKK: muthafuckahellyeah! to je skoro na nobelovku za mir ta snaha o zamezeni podobnejch pazvuku ne?:)
    ARCHITEKK
    ARCHITEKK --- ---
    tu pisnicku naduboval tady dub, je to jeho vokal a je to stary, jeste z let, kdy takovymi pazvuky obtezoval nejen celou boleslav)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ARCHITEKK: smarja co to je za vec??:D
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    DUB: ja ti klidne budu rikat do oci ze bych vybombardoval jamajku, koneckoncu na majty sem predstavil plan odsunu a udelal sem i meeting s grafem, tabulkou a elektronickou tuzkou!
    BOREC
    BOREC --- ---
    DUB: hele sorry ty si jeste nepochopil že je to hlavne o recesi ?
    DUB
    DUB --- ---
    ARCHITEKK: jo sam tomuhle klubu pridavas na zajimavosti, hlavne si hrat na drsnyho, bych te chtel fakt videt na zivo jak mi budes hustit o tom jak bys vybombarodoval jamajku ty hrdino..
    mi tahle diskuze pride tuplem o hovne jako ta "technofasismus" kde ani lidi nevedej o cem to kurva je, ani sam spravce...

a nepiste mi kecy typu sem nelez a podobny, myslim ze uz sem dostatecne pokrocilej uzivatel aby ste na me omylaly tyhle fraze
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já si zase občas zajdu na záchod
    ARCHITEKK
    ARCHITEKK --- ---
    DUB: tak sem nelez, hudla budla emsí tulku teleke
    http://www.sendspace.com/file/vueixb
    MC DUB reprezent
    BOREC
    BOREC --- ---
    ja se taky obcas umeju, ale jo je to traparna a demence :)
    DUB
    DUB --- ---
    obcas se zameju, ale vetsina z toho tady je pekna traparna a demence
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    vy ste stejne takova parta nemoznejch kryptofasistickejch joudu, ze to cloveku vzdycky zvedne naladu :)
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    GANBOY: nojo pak me ti krypli vlastne zastrelili. Nebohyho fuhrera
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GANBOY: a nejen to)))

FATALLUBA: ja si svoji cest a spatnou povest umim uchranit sama, i kdybys byl stopro arijec tak to nedozenes za ostatni
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    coz mi pripomina ze mas porad moji hlemu...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    FATALLUBA: lubosku neboj, ja te nedam!
    BOREC
    BOREC --- ---
    moje čest, tvoje čest.
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    ARCHITEKK:
    ENKATT: Kurva trochu toho zastání bych prosil.Tady bránim naší čest. :)
    PAPA_REJNOK
    PAPA_REJNOK --- ---
    Tady je to ovsem plne krasnych lidi
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    arijec typu ceskej honza
    ARCHITEKK
    ARCHITEKK --- ---
    FATALLUBA: ty ses lubo arijec asi jako svejk)
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    neznam zadnou kurvu,natoz nakou minervu,tvrdej temer nepiju,nehulim,nenosim dredy a sem temer klasickej arijskej typ.
    Takze vo co ti kurva viteklo de?!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam