• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYNUKE JAMAICA boj za svatou vec. .... muj paááájšl je kyselýýýý.... mam hlad, zasraný huleníí....

muzeme jen doufat ze az se opet nejaky inteligentni administrator nachomejtne skusi nam napred napsat ze nejsme dost slunickovati, kazdopadne NEMAME RADI REGE!

pokud by snad mela byt tato diskuzte smazana zadame aby byla smazana i diskuze o bulvaru, libimseti a vubec dve tretiny zdejich chlivku, neb sou to precejenom zbytecne a nesnaselivost podporujici mista plna jednicek a nul.

na jamajce došla tráva. po pár hodinách se probere první rasta s čistou hlavou a ptá se: "co to tady hraje za kokotskou muziku???

Ekonomika: Chudý karibský stát. Inflace 13,2%, nezaměstnanost 13,8%, zahr. dluh 4,42 mld. USD.
    Hlavní odvětví ekonomiky: průmysl, zemědělství, cestovní ruch
    HDP (USD): 10,21 mld.
    HDP (na 1 obyv. v USD): 3 800

to uz se vic citim jako husita nez rastaman.

a já ti fakt nechci vyhrožovat. jenom bych ti fakt rád připomenul, že parta lidí kolem antify je opravdu velkjema fanouškama reggae & ska.......... to neni vyhrožování, to je jenom upozornění... přemješlej, kam chceš až zajít... dokud je eště čas....

vobtezuju ja nekoho??? ne, mam svuj ostruvek nenavisti a je mi v nem dobre.

co si mysli zastydlej hipik s nevyresenou otazkou vlastni homosexuality a nazorama na prava zeny na zivot jak z roku 1600 je mi putna.
    rozbalit záhlaví
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GANBOY: a v cervenci kvuli tomu nebude mighty to si nemuzu dovolit((
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ENKATT: jestli je mas opravdu rada a zalezi ti na nich tak je utrat!
    nejlepsi vec co pro ne muzes udelat.)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nasla jsem fotografie svych kamaradu na strankach reggae.cz . mam je stale rada. co mam delat?

nelezla jsem tam sama od sebe to bych nedelala ale bylo to ve fotkach z akci...(((
    GANBOY
    GANBOY --- ---

relaxace po dobre vykonane praci.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    CRYYSTAL: nahodou jsem si bezvadne pospal ;]
    CRYYSTAL
    CRYYSTAL --- ---
    GANBOY: pub step neasi :) tohle by byla ideální hudba k lehacím večírkum, jen na místo matrací dobře rezonující bedny... pleasure
    http://www.youtube.com/watch?v=FvDExsDr2KA
    OVERDRIVE: ty-mrtvý-lež!
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    OVERDRIVE: me tada ani v nejmensim, ja sem i tancil!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    GANBOY: wow, to mi pripomina tenhle patek 13. ;]
    KADZE
    KADZE --- ---
    lol,how true :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    HNILOB: neni to cs ale fr/us
    a prava je, tomu ver.)
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    GANBOY: zdar hezka fotka 1.cs soundystemu jen skoda ze neni prava:(
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    GANBOY: no aby ses nesplet... tibetani jsou prave nebezpecni tim, jak jsou prorostli s undergroundem... nekdy Ti nejakeho ukazu... co bys taky cekal od panu sveta.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    OVERDRIVE: jenze tibetan sedi na zadku, sype sis vuj barevnej pisecek na podlahu a nevotravuje vokoli tematem vecny lasky.
    takovej jamajcan, to je jina verbez... slunicka plna huba a vriska to jak michal davidu na spartakiade.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    GANBOY: no ja zacal mit problemy s Tibetany posledni dobou. Porad se nechavaj utlacovat a jsou desni pacifisti. Nejhorsi na tom je, ze tahle situace vytvari spousty fkruktarioanu s moralkou prezrane ovce a ti me taky serou hipici jacisi.
    Nevyhladime mezi reci i Tibet? Stacila by mi nejaka mensi hlavice, je to jen hromada kameni a par panelaku...

Jinak slusni lidi poustej vsem derdarum Atari Teenage Riot, aby vcas prisli o sluch a prestali otravovat nenavidenou muzikou.
    Po bombe byde klid, zadna nenavist.
    Bombou za mir a pokoj vecny!!!
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    THX_1138: alealeale slnunickovy clovicek...
    TAHNI HOLOTO NEBO VEMU DVOJKU A VZDUCHEM POLETI BROKY!!

slusni lide prave sedi doma a montujou atom aby byl svet krasnejsi a priejmejsi misto plne porozumeni a spolecne nenavisti k rege.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a voni hlavně nejsou na jamajce, protože ví
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jakoze rastafarianskej hardcore.... hmm
    http://www.last.fm/music/Bad+Brains

Bad Brains
    On Tour

3,977,258 plays (171,821 listeners)
    3 plays in your library

509 shouts
    Tag Share

Washington DC, United States (1977 – present)
    Bad Brains are a rastafarian American hardcore punk band, originally formed in Washington DC in 1977, though the band’s members objected to the term “hardcore” to describe their music. They are considered pioneers of hardcore punk, and their self-titled debut is considered by many to be the finest hardcore punk album ever. But their sound goes further than that, often into full-on dub and reggae.

GANBOY
    GANBOY --- ---
    KADZE: lolek! dobry!!!:)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    to nemohl být nikdo z nás, tohle bychom přece nedopustili
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam