• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYNUKE JAMAICA boj za svatou vec. .... muj paááájšl je kyselýýýý.... mam hlad, zasraný huleníí....

muzeme jen doufat ze az se opet nejaky inteligentni administrator nachomejtne skusi nam napred napsat ze nejsme dost slunickovati, kazdopadne NEMAME RADI REGE!

pokud by snad mela byt tato diskuzte smazana zadame aby byla smazana i diskuze o bulvaru, libimseti a vubec dve tretiny zdejich chlivku, neb sou to precejenom zbytecne a nesnaselivost podporujici mista plna jednicek a nul.

na jamajce došla tráva. po pár hodinách se probere první rasta s čistou hlavou a ptá se: "co to tady hraje za kokotskou muziku???

Ekonomika: Chudý karibský stát. Inflace 13,2%, nezaměstnanost 13,8%, zahr. dluh 4,42 mld. USD.
    Hlavní odvětví ekonomiky: průmysl, zemědělství, cestovní ruch
    HDP (USD): 10,21 mld.
    HDP (na 1 obyv. v USD): 3 800

to uz se vic citim jako husita nez rastaman.

a já ti fakt nechci vyhrožovat. jenom bych ti fakt rád připomenul, že parta lidí kolem antify je opravdu velkjema fanouškama reggae & ska.......... to neni vyhrožování, to je jenom upozornění... přemješlej, kam chceš až zajít... dokud je eště čas....

vobtezuju ja nekoho??? ne, mam svuj ostruvek nenavisti a je mi v nem dobre.

co si mysli zastydlej hipik s nevyresenou otazkou vlastni homosexuality a nazorama na prava zeny na zivot jak z roku 1600 je mi putna.
    rozbalit záhlaví
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    PEPSSI: pepsina, toho hemalu ti jeste vodpustim, ale mit rada jamajku to uz je vrchol!!!
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    MOTYLEK_K: já nemám ráda Polsko, proti Jamajce nic nemám, maj tam dobrý banány...

GANBOY: :)))
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    ;DDD

PEPSSI: Sice se spolu navzajem nesnašíme,ale duležity je,že obe nemame radi Jamajku,tak dost OT a přistupme k veci...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    PEPSSI: jasny... a kybl slunicka k tomu:D

udelalui me radost v ove... jakysi vykuk pustil rege pecku a ostravak nejakej zacal v tom jejich bopicocyp slangu hlasit "dej to rege do hajzlu"
    krasa.... me srdecko pretekalo blahem:)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    GANBOY: pohoda brčko, vole...
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    PEPSSI: Ignore.Neznáš blbko...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    PEPSSI: ticho tam!.)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    zmiz
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    Nesnašim "regé" nebo jak se to vubec píše :DDD už od malička když sem ani poradne nevedela co to je...
    Ty nechutny "rastafariansky" čepičky-no des a hruza ;)
    Bych z toho zvracela...
    Dobra diskuze.

Book ;)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    KULA: se nediv ze it neberou telefony, ale tady is spatne, my mekky drogy nepodporujeme
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    KULA: BURN HIPPIE!
    OSIP
    OSIP --- ---
    :)
    KULA
    KULA --- ---
    Pratele, doslo zeli. jste prvni klub ve vyhledavani, tak to zkousim tady. Kde je nejlepe se zeptat na neco? Vsichni okolo me neberou telefony a jedinej me nekam posila nekam do kramu pro to. To jsem nikdy nebyl. To bych byl za idiota 100%.
    Diky za tip
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    CRYYSTAL: je to tam sefova.)
    CRYYSTAL
    CRYYSTAL --- ---
    GANBOY: tohle bys měl imho hodit na nástěnku ať nevypadáš jak militataní xenofobní chuj za každou cenu.. hmm?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jo!
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    OSIP: ospi jede, osip ruluhje!
    problematiku znam, ale jeste sem nepotkal takhle hezkej clanek primo v cj, zatim vsechno v anglictine... takze fer, fap!
    OSIP
    OSIP --- ---
    tohle znate?
    zajimavej clanek uverejnenej pred casem na jednom rasta serveru, nicmene po case byl, cemuz se nelze divit, stazen.) mozna to nekomu otevre oci.

http://www.nyx.cz/index.php?l=notepad;note=52404
    CRYYSTAL
    CRYYSTAL --- ---
    PRAASHEK: jsem se kdysi stala vlasníkem svazku společenského nepolitického tydeniku z let 1920.... kluci byli slavní, tež jsem si je vystřihla jako vzor
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    PRAASHEK: jaky urceni prenechame ucencum? to jesna vicim! debil, blbecek.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    něco od motyla ze sajbru (prej ekvádor, pche)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam