• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYNUKE JAMAICA boj za svatou vec. .... muj paááájšl je kyselýýýý.... mam hlad, zasraný huleníí....

muzeme jen doufat ze az se opet nejaky inteligentni administrator nachomejtne skusi nam napred napsat ze nejsme dost slunickovati, kazdopadne NEMAME RADI REGE!

pokud by snad mela byt tato diskuzte smazana zadame aby byla smazana i diskuze o bulvaru, libimseti a vubec dve tretiny zdejich chlivku, neb sou to precejenom zbytecne a nesnaselivost podporujici mista plna jednicek a nul.

na jamajce došla tráva. po pár hodinách se probere první rasta s čistou hlavou a ptá se: "co to tady hraje za kokotskou muziku???

Ekonomika: Chudý karibský stát. Inflace 13,2%, nezaměstnanost 13,8%, zahr. dluh 4,42 mld. USD.
    Hlavní odvětví ekonomiky: průmysl, zemědělství, cestovní ruch
    HDP (USD): 10,21 mld.
    HDP (na 1 obyv. v USD): 3 800

to uz se vic citim jako husita nez rastaman.

a já ti fakt nechci vyhrožovat. jenom bych ti fakt rád připomenul, že parta lidí kolem antify je opravdu velkjema fanouškama reggae & ska.......... to neni vyhrožování, to je jenom upozornění... přemješlej, kam chceš až zajít... dokud je eště čas....

vobtezuju ja nekoho??? ne, mam svuj ostruvek nenavisti a je mi v nem dobre.

co si mysli zastydlej hipik s nevyresenou otazkou vlastni homosexuality a nazorama na prava zeny na zivot jak z roku 1600 je mi putna.
    rozbalit záhlaví
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    PEPAZZ: :DD
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    PEPAZZ: luxsus!:)
    BERRY
    BERRY --- ---
    byly ňáký hnusný plastový, viděl jsem to na vlastní oči
    OSIP
    OSIP --- ---
    GANBOY: vizitku na filtr do jointa, neasi. peace, neasi.)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    PRAASHEK: tohhle byl TVRDEJ! frajer! ale ja sem stejne hned vedels kym mam tu cest... jeho vuz i divek vic sem poslal dopryc i s zivotem o 106.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a co teprv, kdyby vytasil vizitku! :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    KUBALIBRE: nastesti ne... ale vo me se pokousely mrakoty kdyz vytasil vyzitku...
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    GANBOY: dobře si udělal, chudák holka, a nemá z toho setkání doufám trauma...?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    pratele! m,usim se vam sverit... hrozna udalost se mi stala!!!
    predstavte si- v sobotu si takhle v poklidu pokaluju se svoji sestrou kdyz tu nahle citim potrebu... odbiham, potreba uspokojena a co nevidi moje oko modrave!!! ta hruza kdyz sem spatril Jamajcana v jakemsi pizamooblecku jak se pokousi pomoci vyzitky se jmenem a jamajskou trikolorou zbalit moji sestru! razne sem zakrocil a sjednal napravu.... MOJE sestra ajamajcan? jen pres moji mrtvolu!
    XENOBIOTICS
    XENOBIOTICS --- ---
    tu je vychovny film pre neznalu mladez http://www.imdb.com/title/tt0100114/

Charles, Jamaican Cop: [after a demo of the submachinegun] Massive cool! Forward Jamaica!
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ENKATT: dobra prace soudruzko! radim je na prvni misto odsunovaciho transportu!
    ALEITAAN
    ALEITAAN --- ---
    GANBOY: ja si to rikal... ;-)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    ALEITAAN: kralovske rege je jedine povolene! teda voni sou dve, pak jejeste povoleny copankovy rege vod jany kratochvilovy.)
    KADZE
    KADZE --- ---
    ted by nekdo mel rict "vitej"..
    ALEITAAN
    ALEITAAN --- ---
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    GANBOY: to teda nevím proč, Ajnštajne
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    pozor varovani! pri patrani po zajimavych kapelah a prijektech jsem opakovane narazila na projekt s neobvyklym jmenem (zni to cikanskomadarsky)
    tuto hudbu neposlouchejte a vyvarujte se delsimu nahlizeni ci procitani techto stranek, jsou urcene pro JAH WARRIORS (ne against!!!)
    http://www.feherfeketekerek.net/
    "slunce do me pronika, tohleto je afrika" a podobne texty pisni volne ke stazeni(!!!) jsou nebezpecne pro vas mozek! dovolte mi citovat z jedne odborne recenze:

"Určitě se shodneme na tom, že svět bez rasismu, násilí a nešetrného chování k přírodě by byl lepší. Ne každý však umí kritický tón svých myšlenek zkrotit do podoby, která se obejde bez naivních obratů, mentorování a mouder typu "když chceš lásku dát, musíš ji mít sám" či takřka absolutních rýmů "nic se tady neděje, ztrácíme své naděje". Snad to FFK myslí upřímně, ale mně se nějak nedaří přijmout jejich textové poselství, aniž by mi z toho sem tam nezacukalo v koutku. Navíc kapely, které objíždějí v autech festivaly a kluby a zároveň pláčou nad stavem životního prostředí, na mě nepůsobí zrovna dvakrát věrohodně."
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MOTYLEK_K: myslenka nukejamajky je kolektivnim dilem brejkorovpankove teroristicke kliky KGBBBB aka Kazetor Baron Basnik Barney Boro Gganboy... prvotni impulz nicmene prinesl Barney a tomto okamziku to tedy pro pepsinu byt opravdu zajimave:)
    BERRY
    BERRY --- ---
    MOTYLEK_K: he he he

ganboji si anštajn prej :))
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    GANBOY: Hele kdo tenhle klub vymyslel?
    To musel byt nejaky Albert Einstein ne???
    Kurva se tu bavim :D
    I s Pepsinou ;DDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam