• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    Jojo přesně tak...vždy pár listů u sebe srolujeme a stiskneme a pak další a další, záleží jak velkou ji chceme mít. Svážeme a nahoře sestřihneme do rovna, můžeme nechat okraje špičaté a nebo sestřihneme úplně...pokud nebude pršet nadělam si jich více do zásoby at mám pro nečekané návštěvy v záloze kytku :D
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    AAMALI16: pěkný! vevnitř je to nějak ohnutý a srolovaný?
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    MARKYTKAK:
    ...tady to je .)

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    AAMALI16: dík, pošli!
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    ZEMINO: ne, je to na špejlích + lepeno tavným lepidlem z pistole. Občas něco upadne, tak to zase přilepím :)
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    MARKYTKAK: z javoroveho listi jde udelat nadherna kytka..pokusim se zitra vyfotit a poslat .) jinak cupr vytvory!
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    MARKYTKAK: "zhrubuješ" nějak povrch těch kaštanů?nám to po chvili "držení" v ruce upadá!nebo to jen na výstavku? :)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    a děkujeme za návod na auto :)

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    TULENI: ty obř jdou vyřezávat fakt blbě, jsou tvrde, lame se to. koukala jsem, mate ji ale moc hezkou. Skoda jen, ze nam to na balkone vydrzelo takovou chvili,m yslela jsem, ze mesic da, a nebylo to ani 14 dni :(
    TULENI
    TULENI --- ---
    MARKYTKAK: sakris pozde :) jako my jsme dostali uuplne obrdyni od tchyne z moravy a celou dobu cekala venku v chladku a pri vyrezavani silene praskala at jsem se snazila sebevic, kus vyrezaneho obliceje mi vypadl, takze jsme ho s Eri pospojovaly spejlickama jinak bysme z ni nemeli vubec nic :(
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    rada na konci na prodloužení životnosti dýně :)
    Jak vyřezat dýni na Halloween? - Zajímavosti - www.iReceptar.cz
    http://www.ireceptar.cz/zajimavosti/jak-vyrezat-dyni-na-halloween/
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    MAKU: není, dyňuje se už dlouho, take jsme už dýňovali, ovšem jsou už v popelnici :( behem necelých 14 dní (ač v zimě na balkoně) hodně plesnively :(

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    a udělali si podzimní (o trochu pohřební asi) věnec :D

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    rozšířili jsme sbírku :)

ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    tak jsme si hráli s ruličkama od wc papíru. Je to foceno mobilem,tak se omlouvám za kvalitu :)

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MAKU: taky jsem jich par udelala, ale po dvou dnech, jak se scvrkli. tak vypadaly bezvadne strasidelne, ale nakonec zplesnively, i kdyz byly na balkone :/ tak za tyden zkusim novy...

jinak pozvanka na mexicky svatek mrtvych ve stromovce http://www.alfredvedvore.cz/cs/program/den-mrtvych--dia-de-los-muertos?pid=374&bck=program#!prettyPhoto

MAKU: jak je krasne soustredeny! a je ti neskutecne podobny!
    MAKU
    MAKU --- ---
    Kluci si tu nedávno vyráběli "skleničkový xylofon". Foto teda jen z výroby:

Nakonec teda prý moc nefungoval, ale zabavili se prý docela na dlouho :-)
    MAKU
    MAKU --- ---
    Jo a včera jsme dělali otisky listů a barvu nanášeli těmi nastříhanými houbičkami ( MARKYTKAK ) a nakonec si T. těmi hubkami už jen tak razítkoval - to ho z celé činnosti nakonec zaujalo úplně nejvíc :o)
    MAKU
    MAKU --- ---
    Možná je na to ještě brzo, ale když byla venku ta mlha...(čepičky byly jen na nafocení, jinak se pečou. Tykve jsme si letos vysadili právě kvůli této činnosti na chalupě :)

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    a ještě jeden online
    omalovánky zdarma , hry omalovánky online , omalovánky k vytisknutí
    http://www.onlineomalovanky.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam