• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    tak jsem stihla vyfotit jen moji kyticku, babickam jsem udelala krasne kytice z nekolika "ruzi"...

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA: moc se mi to libilo, buritos, svarak, chilli, stinova pohadka, pruvod, svicky, vzpominani, pratele a frmol :]]]

deti si vyrobily cukrove lebky

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    JIŽ DNES OD 15:00 MEXICKÝ SVÁTEK MRTVÝCH VE STROMOVCE U KACHNÍHO JEZÍRKA

Alfredvedvoře
    http://www.alfredvedvore.cz/cs/program/den-mrtvych--dia-de-los-muertos?pid=374&bck=program#!prettyPhoto

Program a foto z minulých ročníků:

Program Dne mrtvých: zdobení cukrových lebek / ochutnávka svátečního pokrmu „Pan de Muerto“ / výklad jednotlivých atributů typického mexického oltáře / dílna na výrobu domácích oltáříků / výroba lampionů inspirovaná barevnými mexickými ubrousky „papel picados“ / divadelní představení

ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    KERB: ne e,ostrava
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    KERB: mno ja vim. jen ze to existuje:]]
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    QUAACA: A ještě bych dodala, že prodloužili výstavu až do 26.11.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    QUAACA: Nám taky řekli, že se zouvat nemáme, ptali jsme se, přišlo nám to blbý tam chodit po těch výtvorech, když tam lezou děti...
    NOIK
    NOIK --- ---
    až tam přijde někdo s hovnem na podrážce bude veselo
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    MAKU: aha, vidíš, tak to by možná stálo za to jim to doporučit (to zouvání) ;)

MAKU
    MAKU --- ---
    QUAACA: je fakt, že když jsme tam byli na "Umění recyklace", tak tam to zapojení dětí bylo větší, čekala jsem, že to tak bude i tentokrát - ale nakonec jsem teda i tak odcházela spokojená. Ale za boty imo galerie může - nám třeba výslovně řekli, že se zouvat nemusíme. Kdyby byl pokyn zouvat se, tak se asi všichni zujou...

SEVERINE: njn, každý prtě to má asi jinak a hlídat dva nebo jednoho je asi rozdíl :)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    SEVERINE: taky jsme byli na zdejší doporučení v GUD. myslím, že je to bezva nápad, udělat galerii pro děti, ale trochu mě to zklamalo, myslela jsem, že se tam budou děti muset víc interaktivně zapojovat a tvořit třeba dohromady nějaký dílo (něco jak byla u vchodu ta vystřihovaná "mapa" prahy)
    ale co mě fakt naštvalo, byli rodiče, kteří si tam nesundali boty a chodili po těch látkách v těch zaprasenejch botech a vůbec jim nevadilo, že tam v tom pak seděj děti..
    (za to ovšem galerie nemůže!)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    MAKU: tak jen, že u nás se galerie neujala - mladšák je na to ještě asi moc malej a nejvíc ho bavilo rozhazovat všechno dookola (včetně toho, že chtěl položit tu nejmenší sochu v první místnosti :D ), takže sme se ani dlouho nezdrželi .. ale ta poslední místnost byla fajn :)
    KERB
    KERB --- ---
    FOXOVA: super, ale za postovny 199,- to je sileny

ZEMINO: nekde v Praze?
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    FOXOVA: přesně tohle jsem viděla za podobnou cenu.. a byl to obchod typu "vše za 39.-"
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    KERB:
    FILOMENA:
    jeee tuhle hru jsem nedavno koupila holkam v kauflandu stala 20,- kc... maj prvni digihru:]] jsou z ni uplne nadseny:]]

takze sehnat se urcite da, koukni se po malych hrackarstvich. Bambule a spol to urcite nema..
    jinak my mame tuhle cervenou a modrou :]]

http://www.sabihracky.cz/sabihracky/eshop/5-1-pro-holky/0/5/3473-Vodni-hra-rybicky
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    KERB: kdybys to nekde nasel, tak dej tip. to by melo uspech i u nas!
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    uuu aaa

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    KERB: ach! uplne me to dojalo, kolik hodin jsem to dokazala mackat :]]]
    TULENI
    TULENI --- ---
    KERB: nevim kolik mas na to casu, ale na takovyhle retro hracky je skoro nejlepsi blesak na kolbence, nedavno jsem tam detem koupila nejaky stary dobry hracky za par kacek..treba by se to tam dalo taky objevit, ale je to dost o nahode no, ale treba tam narazis na neco jinyho :)
    KERB
    KERB --- ---
    mam to, ted to jen sehnat, nebo nejakou alternativu :)

Katalog - HRACKY
    http://starehracky.cz/katalog_detail.php?&kategorie=HRACKY&hracka=246
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam