• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    MAKU
    MAKU --- ---
    Byli jsme v galerii pro děti (GUD) na výstavě "tina b." a moc se nám tam líbilo - doporučuju! (a pozor, je jen do konce října!)

Tapetka:

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    AAMALI16: ještě jednou děkuji, čekali jsme v nemocnici na babičku a tak jsme jí udělali krásnou kytičku :* přišlo to vhod, jak na zabavení, tak na rozptylení babičky! dík!

VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    náhodou jsem našla
    Aurednik - výtvarné dílny, semináře
    http://www.blog.aurednik.cz/stahnout/
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    nene nemám nechala jsem to jen tak .)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    AAMALI16: mas to jeste něčím přelakované?
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    MARKYTKAK: jsem si právě myslela,že tou tavnou pistolí obejdu špejle,tak teda ne!! :(
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    proschonout musi !!!! mam v planu na ne taky vlitnout
    .)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    AAMALI16: WOW! krásná. jstli to listi trocu proschne,t ak take vyzkouším. dík
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    Jojo přesně tak...vždy pár listů u sebe srolujeme a stiskneme a pak další a další, záleží jak velkou ji chceme mít. Svážeme a nahoře sestřihneme do rovna, můžeme nechat okraje špičaté a nebo sestřihneme úplně...pokud nebude pršet nadělam si jich více do zásoby at mám pro nečekané návštěvy v záloze kytku :D
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    AAMALI16: pěkný! vevnitř je to nějak ohnutý a srolovaný?
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    MARKYTKAK:
    ...tady to je .)

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    AAMALI16: dík, pošli!
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    ZEMINO: ne, je to na špejlích + lepeno tavným lepidlem z pistole. Občas něco upadne, tak to zase přilepím :)
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    MARKYTKAK: z javoroveho listi jde udelat nadherna kytka..pokusim se zitra vyfotit a poslat .) jinak cupr vytvory!
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    MARKYTKAK: "zhrubuješ" nějak povrch těch kaštanů?nám to po chvili "držení" v ruce upadá!nebo to jen na výstavku? :)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    a děkujeme za návod na auto :)

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    TULENI: ty obř jdou vyřezávat fakt blbě, jsou tvrde, lame se to. koukala jsem, mate ji ale moc hezkou. Skoda jen, ze nam to na balkone vydrzelo takovou chvili,m yslela jsem, ze mesic da, a nebylo to ani 14 dni :(
    TULENI
    TULENI --- ---
    MARKYTKAK: sakris pozde :) jako my jsme dostali uuplne obrdyni od tchyne z moravy a celou dobu cekala venku v chladku a pri vyrezavani silene praskala at jsem se snazila sebevic, kus vyrezaneho obliceje mi vypadl, takze jsme ho s Eri pospojovaly spejlickama jinak bysme z ni nemeli vubec nic :(
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    rada na konci na prodloužení životnosti dýně :)
    Jak vyřezat dýni na Halloween? - Zajímavosti - www.iReceptar.cz
    http://www.ireceptar.cz/zajimavosti/jak-vyrezat-dyni-na-halloween/
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    MAKU: není, dyňuje se už dlouho, take jsme už dýňovali, ovšem jsou už v popelnici :( behem necelých 14 dní (ač v zimě na balkoně) hodně plesnively :(

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam