• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    TULENI
    TULENI --- ---
    FUNTL: daji se koupit uz takhle hotove v koralkarnach nebo kreativnich potrebach,ja je mam od mamy z kramku s takovyma vecma ( http://www.facebook.com/pages/Bubble-kreativn%C3%AD-obch%C5%AFdek/139151236122464?sk=info )
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    darkovy papir :]

FUNTL
    FUNTL --- ---
    TULENI: co jsou prosim zac ty dratky, na ktere se navlikaji koralky?
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    ANNAWA: hmmm, tos me nepotesila.....nu coz, zkusim nejdriv obyc bilou bilkovou a kdyz se povede, tak ji obarvim. .)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LENIEUX: ale bohužel to s nimi nejde zdaleka tak pěkně jako s povedenou bílkovou polevou, zkoušeli jsme to.
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    ha, uz to mam :)
    http://www.delia-iacob.com/wp-content/uploads/2010/10/DSC06384.jpg

na tech par pernicku na stromek...
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    ZEMINO: tyjo, do toho se mi ale opravdu nechce, protoze jsem patlal na takove cinnosti...

neexistuje nejaky univerzalni zdobitko, co se da rovnou koupit v obchode v ruznych barvach?
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    LENIEUX: bílkovou polevu s praškovou barvou!každopádně nervy na pochodu :) hned na startu jsem roztrhla zdobičku,tak jsem to patlala sáčky se špičkou z té zdobičky a asi 5 mi jich ruplo!! grr
    a děkuju!!
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    ZEMINO: a jinak je to kraaasnyy! .)
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    ZEMINO: co jsi pouzila na zdobeni pernicku?
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    ZEMINO: povedlo se ti to :]
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    tak jsem se hecla!!na Mikuláše do školky a pro Matyho! :) foceno mobilem :/
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    VERONIKA22: díky!
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    TULENI: musíš mi nekdy ukázat jak se dělají ty papírové hvězdy :)
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    TULENI: taky jsem měla takovou představu :)
    každopádně malý je z toho nadšený i tak.. pořád dokola mluví o tom,že až bude poslední dáreček,tak budou Vánoce a přijde Ježíšek a půjdem zdobit stromeček :)
    TULENI
    TULENI --- ---
    ZEMINO: tohle mi prislo dobry ze clovek neni omezeny velikosti prave, a v kazdem balicku jsou ty veci dvakrat pro obe deti nebo tam maji jednu vec spolecnou :)
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    TULENI: chtěla jsem něco podobného,ale špatně se odhadly velikosti krabiček a nakonec se vešly do každé krabičky 2bonbony a do posledního jsme narvali nějakou magnetpříšeru. :) tak snad se na přesrok zadaří líp!! :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    jezis ja zapomeka ze je uz prosinec!!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam