• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    MAKU: to je krásné!!!!
    MAKU
    MAKU --- ---
    Společně tvořená novoročenka od nás :)

(Tedík kreslil některé "bubáky" a maloval les, trávu a částečně oblohu)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    MARKYTKAK: my měli něco takového z kindervajčka a pak už to bylo na vyhození. doma mě to nenapadlo vyrobit a dcera to tenkrát tak milovala. zítra to musím zvládnou.
    mám jen otázku to je z tvé hlavy? či kam chodíš na tam výborné nápady?
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    RENFRI: super, vypada to jako skolkove cedulky do satny ;)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Ne s detmi, ale pro deti, pred chvili vytvorene, jeste nedokoncene drevene cedulky na darky...
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    NACITALKA: slina ano, ale od pětek :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MARKYTKAK: že tam vidím "slinu soustředění"? "))
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    a ještě kotouče, prima zábava :)

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    jediní kapříci, které letos zatím máme :)))) muž se smál, že jsem jim udělala šupiny obráceně, ale k tomu dnešku se to tak nějak hodí. Od rána dělám vše prapodivně.

ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    ZARZAROSA: kdyby nekdo chtel, muzu nabidnout sablonu v pdf. Jsem si to nejdriv predkreslila v ilustratoru.
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    MAKU: diky, uz posilam posly ;)
    MAKU
    MAKU --- ---
    FILOMENA: jj, prodávaj. Zrovna včera jsem ji viděla v Luxoru v přízemí u pokladny. (vypadá to takhle: http://www.zbozi.cz/?q=sada%20na%20odl%C3%A9v%C3%A1n%C3%AD%20olova)
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    FILOMENA: nasla jsem to na e-shopech. nevite kam pro to do kamenneho obchodu?
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    chteli bychom odlejvat s detma na stedry den olovo....nevite kam pro nej? neprodavaji uz nejakou sadu na tuto cinnost?
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    objevila jsem tenhle klub teprve ted, je super. JA zatim tvorim sama, holcicky jsou zatim maly. Ale deti by to zvladly, je to jen vystrihany z penovky a nalepeny oboustran.paskou.
    Nemame moc hezke obklady v koupelne, tak tady male vylepseni, krokodyla z ikea asi zna kazdy, u nas ma jeste kamaradky:

MAKU
    MAKU --- ---
    RYBKA: aha, tak to je vtipný :-) alchymie :)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    MAKU: My to dělaly na etapy, takže to 2 dny schlo na plechu v pokojový teplotě, pak jsem to pekla v troubě, nejdřív asi hodinu na 50, pak jsem postupně zvyšovala asi na 120, než to začalo hnědnout. Tlustý právě máme v pohodě :-D
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MAKU: uzasny! dekuji za inspiraci...
    MAKU
    MAKU --- ---
    A další mužova akce - co dům dal "stavebnice malý elektrikář" :-)
    Prvně mi to přišlo jako úlet - viděla bych to jako aktivitu spíš pro školáka, ale když jsem pak viděla, jak ho to baví, tak proč ne :)

LEdka:

větráček (z papíru, prst byl v bezpečí):

zvonek:

MAKU
    MAKU --- ---
    RYBKA: mně naopak popraskaly jen ty tlustý (ježek a pak jsem ještě dělala 3D postavičku k betlému). A jak jsi to pekla? Já mám totiž jen remosku a všude se píše "sušit v troubě cca 2 h na 50°C", což v té remosce fakt nejde a dost jsem se toho bála. O to větší pak radost, když to dopadlo dobře :) (Některý se teda nafoukly, ale to mi ani moc neva.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam