• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    FOXOVA: Přiznám se, že se bojím, že to u nás taky nedopadne....ale bylo by super, kdyby jo... :-)
    No nic no - víš jak: Pesimisté jsou vždycky ve výhodě - buˇd se ukáže, že měli pravdu a nebo jsou příjemně překvapení... :-)
    Budu doufat (a odkaz velmi pečlivě uložím) :-)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    NIENNA: ja to pouzivam i pro praci s detma ve skole -1 trida.

Drzim palce, nase dcery uz na hriste cekaj rok. Zatim si chodej do stodoly prohlizet fosny:]]
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    FOXOVA: Jééé, díky.... to je taky fajn... Ale přiznám se, že se mi na tom MAKU: líbí ta různorodost - zvonek, svítí sluníčko, domeček, auta. Různé čudlíky, spínátka a tak... ALE ukázala jsem to manželovi....a jeho komentář byl "to je jednoduché", tak jsem kula železo, dokud bylo žhavé, jestli by tedy něco takového neudělal pro L. a prej jo... Tak uvidíme...dávám tomu tak 50%, ale je úspěch, že to hned nezavrhnul a že o tom uvažuje..!!!
    Nicméně pokud to nedopadne (což je velmi reálná možnost), tak s díky a milou vzpomínkou na tebe využiji odkaz... :-)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    NIENNA: je to krasny, ale pokud nemas tak sikovnyho muze, doporucuji www.voltik.cz maj jich nekolik druhu. ted jsem jednu krabicku koupila za 129,- kc
    mame skolicku a holky to taky moc bavi.
    tady je treba i angllictina
    MAKU
    MAKU --- ---
    NIENNA: dík :)
    NYXEL: malovala jsem to já, ale moc na to teda hrdá nejsem ;-)
    NYXEL
    NYXEL --- ---
    MAKU: moc pekny, dik za dobrej napad :-D
    Kdo to maloval? :-O
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    MAKU: KRÁSNÉ!!!!! Kéž by tohle chtěl vyrobit můj muž...:-)
    MAKU
    MAKU --- ---
    NYXEL: ježiš to je vtipný :-D
    MAKU
    MAKU --- ---
    NYXEL: je mu 3,5 roku, každopádně tenhle druh hraní má rád odmalička.
    Když mu bylo kolem 1. roka, muž mu postavil tohle (mělo to velký úspěch tak do 2 let):

NYXEL
    NYXEL --- ---
    Tohle neni moje prace, ale je to moc pekna hracka :-D

Useless machine advanced edition - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?&v=Djc8FPHs45o
    NYXEL
    NYXEL --- ---
    MAKU: ja jsem si ted doma programoval takovej jeden mikrokontroler a Majda (19m) k tomu hned nadsene prisla a kroutila knoflikama a sledovala co se deje ... :-)) ... takze cokoliv noveho a tvurciho nemuze byt na skodu
    kolik je tomu mlademu elektronikovi na fotkach?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MARKYTKAK: prohlíží a čte si většinu bdělého času, když jsme doma, je to jeho absolutně nejoblíbenější činnost, právě. Tak to určitě zkusím.
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    ANNAWA: za moje děti mohu říct ano v případě sluníčka či báječné školky. Pokud ti nevadí, že to rychle zničí. Pokud si rád prohlíží (čte), tak zkus jedno číslo koupit a uvidíte. Malá na 1.5 a baví ji to. Sama moc nevytvoří, ale rada pomahá a hraje si s hotovými výrobky.
    VERONIKA22: v tom případě kružítko a dospod přilepit malý kroužek. Sirku jsem jen propichla. Fungovalo to výborně.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ANNAWA: řekla bych, že na časopisech je napsáno vhodné od 3-4 let a tomu asi přizpůsobují i nápady? v 1,5roce děti občas ještě něco sežerou ne? :oD
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MARKYTKAK: dají se v dětských časopisech najít nápady pro rok a půl staré dítě, které je takový normální kluk? Jasně, je jich spousta na webu, ale když to mám takhle přímo v ruce, je to lepší i pro mě.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    MARKYTKAK: ááá dětské časopisy zatím doma moc nevedem takže tam ten nedostatek asi bude :o). ale už jsem to vyrobila a je to teda totálně nepovedené :o/, čtvrtka se mi při malování lihovými fixami trochu promáčela a kolečko zkroutilo. neměla jsem označený dokonalý střed a tak se mi to moc netočilo a padalo. a pak jsem nevěděla jak to kolo zafixovat na tu sirku? tak jsem nalepila cenovku nahoru a dolů a bylo k to k ničemu. ale lepidlo jsem nevěděla jak použít když to kolo nemá žádnou styčnou plochu s tou sirkou?
    takže dnešní dílo bylo pro mě katastrofa :oD
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ZRK: soudím na základě zkušeností s výrobou dětských masek, podle toho, jak se to líbí dětem, ne jak se to líbí mě ;)
    ZRK
    ZRK --- ---
    GRANTORINO: Těžký si nemyslím...barvit může každý podle gusta, ale já bych teda šneka nechala taky v téhle přírodní. Líbí se mi to jak to je :)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    MAKU: nádherná!
    VERONIKA22: já a nápady? Kdeže, to už jsem tu několikrát psala. Vystřiženo z dětského časopisu. Ale lze vyrobit opravdu snadno, stačí čtvrtka, pastelky, nůžky, sirky, lepidlo
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ZRK: pěkný, ještě bych to nabarvila /takhle je to sice vkusné, ale zase je to dětská maska, tak ať holka nemá pocit, že na zádech nese jenom srolovaný baličák...
    /a trochu bych se bála, že to bude těžké na nějaké skotačení/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam