• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    nechci to tu zaplacat fotkami, tak odkazem na další pokusy dle knižní inspirace

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    samolepky z Lidla za pár peněz a co to nadělá radosti!

MAKU
    MAKU --- ---
    BARBORKA: to vypadá zajímavě, dík za tip!
    BARBORKA
    BARBORKA --- ---
    MAKU: Super jsou ty "tvořivé dialogy s uměním" - můžeš si prjít výstavu a pak se tématicky s dětmi zapojit a malovat...

další bude viz. odkaz na výstavě Nikoly Čulíka
    Galerie hlavního města Prahy - Doprovodné programy a akce
    http://www.ghmp.cz/it/web/guest/akce-programy-galerie/-/akce/detail/85364

my byli na Městem posedlí a super
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    MAKU: no já myslím, že se jí nejvíc líbilo, že jede s tátou a mámou někam autobusem, kde se bude něco dít :) ale tak v pohodě, lítala tam a komentovala ty obrazy po svém. pak dostala ještě jahodový koktejl v kavárně, tak byla spokojená.
    MAKU
    MAKU --- ---
    QUAACA: jak se to malé líbilo? (Já měla chvilku v plánu vzít T. na Švankmajera, ale nakonec jsem se zalekla, že by ho to mohlo spíš vyděsit, než pobavit...)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    LEPEK: sice asi rychle roztaje,a le urcite to nadela mensi potopu než v kuchyni :D
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    MARKYTKAK: mam synka ve vane, jdu juknout na pavlac, jestli tam v kvetniku neni nejakej led :)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    Titanik forever! :) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Fk8jVqUVQKo
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    druhý pokus vyšel krásně :) doložím i video. Tema Titanic forever :D

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    tak jsem pořídila zde vychvalenou a opravdu báječnou knihu na pokusy. Muž mě varoval, že až přijde domů a bude tu černo, tak mě zabije, pokud budu ještě živá :D no a první pokus o kru moc nevyšel. Za pár hodin nám v mrazáku místo kry vznikl hezký ledový krunýř. Ale zábava s ním chvíli byla i tak a nakonec jsme našli i jinou :)

VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    FILOMENA: ááá pravda na ty akrylový jsem se chystala a nakonec nějak zapomněla :o/
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    VERONIKA22: tento týden tam měli úžasnou sadu pastelových kříd, 25 barev za 65,- a taky akrylové barvy v tubách, též za 65,-
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    LEPEK: fajn to je, ale hlavne diky te jejich minizoo, detem se tam libilo :)
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    tohle mi přijde fajn exkurze :)
    Exkurze do svíčkárny včetně výroby pastelek a svíčky | Slevomat.cz
    http://www.slevomat.cz/...70591-exkurze-do-svickarny-vcetne-vyroby-pastelek-a-svicky?utm_medium=ag&utm_source=real-default&utm_campaign=raketa-cz&af=1
    LAURA
    LAURA --- ---
    Vyrabeli jsme robota :)

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    MORGAIN: škoda,že nemáš něco o pletení :)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Neměla byste některá zájem o staré časopisy o šití a vyšívání? Našla jsem je v bytě po babičce a nemám pro ně využití, klidně věnuji zadarmo.
    Jedná se o:
    11 čísel časopisu Dorka přibližně ze 70 let
    listopadové číslo časopisu Děti a móda z roku 1995
    publikaci Abeceda vyšívání rok asi 1982
    4 čísla časopisu Vyšívání z roku 1986
    publikaci Hrátky z očky z roku 1987
    2 čísla časopisu Handarbeit 1/79 a 4/81
    Kniha Vyšíváme od Miliny Duchoňové rok 1978

Případně do pošty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam