• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    KATJA: není, Lidl vydělává na akcích, takže je potřeba sledovat pravidelne jejich stránky
    KATJA
    KATJA --- ---
    VERONIKA22: kde hledate tenhle sortiment na tech strankach? je to zbozi, co je normalne v prodeji na kramech?
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    MAKU: tak sem udělala obrys vajíček tak akorát do malý obálky, kluci do toho malovali vodovkama, pak sem to vystřihla, už se to suší - babičky budou mít radost a to úplně stačí. a ach jo, zapomněla sem že máme tempery .. třeba to jima ještě oživíme ..
    MAKU
    MAKU --- ---
    SEVERINE: my zatim nic, ale pamatuju si takovou blbinku - žlutou temperu dáš na prst, tím uděláš otisky na papír a pak se dokreslej ke každému otisku oči, zobák a nožky - a jsou z toho kuřata ;-) Jestli to vyjde hezky nebo ne záleží pak asi spíš na celkové kompozici, ale je to celkem roztomilé (když ti z toho děti neudělaj bubáky - T. teď s chutí všemu kreslí spoustu očí, hlav, zubů a tak...)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    vyrábíte s dětma velikonoční přání? hledám po netu něco klasicky jednoduchýho a přitom spíš hezkýho (možná sem moc náročná) .. a kde nic, tu nic.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    akrylové barvy
    LIDL - správná volba. Kvalita je u nás na 1. místě
    http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-11505AC3-8D269089/lidl_cz/hs.xsl/index_31772.htm
    MAIKKA
    MAIKKA --- ---
    TETA_JELENA: výborný holky,jste šikovný.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANNAWA: ted 2.5 roku.

RYBKA: no ja se sama sobe vcera smala, jak sem to vybalila nad kobercem. koberec sice stoletej a ted ve spojeni dcera a starej, ucuravajici pes - strasny. kazdopadne tim, ze se do roka a do dne stehujeme, tak ho nechavam jen jednou za cas vycistit a uz to neresim. zuzi byla ale cistotna a nikde zadny fleky:).

VERONIKA22: to sem rada, ze se libi. je to po letech muj prvni venec. manzel sice tvrdi, ze ruzova k jaru nic moc, ale me se libi. chtela jsem nejaky takovyhle korpus http://www.e-utulnydomov.cz/e-utulnydomov/eshop/1-1-BYTOVE-DOPLNKY/9-2-Dekorace-drevo-prouti/5/4179960-Prouteny-venec-35-cm
    ale narychlo jsem sehnala jen polystyrenovej, tak jsem ho omotala vlnkou a libi se mi. bydlime ve starym byte s osklivou chodbou, tak ho misto venku, mame na obyvakovych dverich.

RYBKA
    RYBKA --- ---
    TETA_JELENA: První, co mě napadlo, bylo: Ty bláho, barvy nad kobercem?! :-D
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    TETA_JELENA: při prohlížení jsem marně přemýšlela co bych pak s těmi půlky skořápek dělala ale ten věnec je DOKONALÝÝÝÝ a NÁDHERNÝ!!!! snad to příští rok napravíme.
    mladší sourozenec je při tvoření bohužel nevýhoda :o/. skořápky by nepřežily a peříčka taktéž :o/
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TETA_JELENA: kolik jí vlastně je?
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    konecne zacina dorustat do veku, kdy zacneme spolecne tvorit....

FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    VERONIKA22: chjoo, to zas bude boj:))
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    děrovačka s 11motivy
    LIDL - správná volba. Kvalita je u nás na 1. místě
    http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-B6056E80-C7B02A28/lidl_cz/hs.xsl/index_31728.htm
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    miluju detti u vareni, zvlast ten uklid po nich, ale hlavne ze je to bavi :))
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    TULENI: paradni:]]
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    SANTAL:

zed vymalovana duluxem, ostatni tonovacky s trochou primalexu. Kdyz primalex mit nebudes, muzes pouzit klidne ty tonovacky samotny. stejne jako ten akryl.
    TULENI
    TULENI --- ---
    SANTAL: pozadi je normalne vymalovany barvou na zed, tady jsem nasla jeste jednu lepsi fotku kdyz jsem dodelala ten prvni strom...
    http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/207666_4838567878669_1538229912_n.jpg
    ad_malovani pres..to chce asi zkusit na vetsi plose, ja na par mistech kapla a pretrit tou cervenou to slo krasne a neni to videt vubec ze nekde bylo kapnuto.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam