• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    TULENI:

Psala jsem na informace k te vystave a odpoved:

Dobry den,
    potrva minimalne do 31.10., zalezi na navstevnosti, mozna az do jara 2014. Zadne dny s vyhodnejsim vstupnym zatim nechystame
    pekny den
    Halova
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    TULENI: bude vas pet?? :]
    TULENI
    TULENI --- ---
    MAKU: jeeeee, to je skvela zprava!! skoda ze tam nikde nemuzu najit do kdy to bude, pred porodem to uz asi nezvladnu tak aby nam to neuteklo po ..:)
    MAKU
    MAKU --- ---
    A ještě jsem dostala tip na tuhle výstavu:http://www.nm.cz/Historicke-muzeum/Vystavy-HM/Monarchie-Detsky-svet-za-cisare-pana.html
    MAKU
    MAKU --- ---
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    náhodou jsem našla
    Nejkrásnější velikonoční stůl | krásné bydlení s decoDoma.cz
    http://www.velikonocni-stul.cz/
    ELANORKA
    ELANORKA --- ---
    Většinou tu jen nakukuji, ale teď se rozdělím o jednu fotku :-). Nápad samosebou není náš, ale hrozně se nám líbil :-).

SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    FOXOVA: jo, kdyby to tak měli s autíčkama a lokomotivama ..
    MAKU
    MAKU --- ---
    NACITALKA: jo jo - a tady: NACITALKA: máš koukám pro změnu malého Avatara ;-)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    smouli rucicky :]

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    MARKYSHA: sice uz je to vyprodane, ale jsou tam hezky obrazky:] https://www.tchibo.cz/-t400013951.html
    je to sada ozdobnych derovacek, z papiru ti vyrazi motiv napriklad kytek a bud pouzijes ten papir s dirama s konkretnim tvarem, nebo z tech tvaru neco dal vyrabis.
    dala jsem sem fotky, jak s vyrazenych kyticek lepime velikonocni kvetinovy venec, nebo kvetinovy slunocko. Myslim, ze i Markytak sem davala nejake fotky. ma to hodne pouziti, a nejen deti to strasne bavi :]]
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    NACITALKA: jj a uspokojí potřeby i starších a pokročilejších výtvarníků. Ještě se dělají v "barevné" variantě a jsou asi o 50 kč levnější. I dkyž tyhle ve dřevě jsou fakt hezčí.
    Akorát teda ten trojúhelníkový tvar, který slibuje, že dítě předškolního věku bude mít automaticky správný prstoklad neplatí stoprocentně...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    FOXOVA: co to je?:-)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    DARJEEL: jo, ty jsou super, ty ma syn do skoly, uplne jsem na ne zapomela!
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    tak jsem sehnala v lidlu toto:

v benesove uz vyprodano s otevirackou, v praze jsem je koupila uplne v klidu bez problemu i pro holky do prace:]]
    jinak moje holky s tim uz radej, uz mam zase co uklizet...:]]
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MAKU: obyčejné koh-i-noorky nebrat, lepší je si připlatit ,)

Za mě jednoznačně triocolory, myslím i pro dospělé moc fajn pastelky :)) A jsou trojhranné, takže dělají takový ten "dobrý úchop" (bohužel u dětí nefunguje stoprocentně)

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    a po vajickach syn usporadal hon vesmirem po ufounech...

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    hermankove nahore, cibulove dole... i kdyz to nijak nevypada, deti byly nadsene, ze lze barvit jidlem...

EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    a inspirace z netu

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    A k obedu se pustime do tech cibulovych, nakonec jsem vcera sehnala - az v patem obchode!! - jeden balicek barev..
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Eggtime

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam