• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    poradili by jste prosím něco zajímavého pro děti tak 10, 12 let, co by se dalo dělat s nůžkami, lepidlem a barevnými papíry, klidně něco arteterapeutického, ale něco, co se dá během cca hodiny a půl začít a uzavřít
    díky :)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    http://www.klett.cz/ velmi hezky ucebnice a pracovni listy pro predskolaky a skolaky. prave se rozjizdi i vyukovy portal. Vrele doporucuji.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    GINGERCAT: to bouhžel ne, ulovila jsem to někde na fcb jen takle. ale rekla bych, že tam jsou trochu vidět provázky, takovej ten bílej umělej
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    EUCHENIE: máš k tomu nějaké detaily? Třeba jak to drží pohromadě? :-)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    no, nevim, esi je to upe s detmi, ale pro deti by asi slo, nejaka mensi.))

KATJA
    KATJA --- ---
    nevim, jeslti by to tu někoho zajímalo, ale oprášila jsem svůj starý blogísek, kam jsem se rozhodla dávat nějaký fota z toho, co dělám tak různě s děckama.. tak třeba někoho inspiruje..
    (zatím teda fotky z mobilu, snad se zmůžu i na něco lepšího časem, ale pro ilustraci snad stačí... a budu ráda za jakýkoliv připomínky)

duckoo's nest
    http://duckoo.tumblr.com/

MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    zaujalo, tak posilam dal:)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    RYBKA: ty jsou taky dobry!
    TULENI
    TULENI --- ---
    NACITALKA: jupiii! :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    TULENI:

Psala jsem na informace k te vystave a odpoved:

Dobry den,
    potrva minimalne do 31.10., zalezi na navstevnosti, mozna az do jara 2014. Zadne dny s vyhodnejsim vstupnym zatim nechystame
    pekny den
    Halova
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    MAKU: Máme Trilino od Herlitzu, tlusté, trojhranné, měkké, takže dobře kreslí, a ani se moc nelámou. http://www.skolni-potreby.eu/vytvarna-vychova/pastelky/pastelky-herlitz-trilino-12ks
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MAKU: Nechám se mileráda poučit! ") Vážně.
    MAKU
    MAKU --- ---
    NACITALKA: sorry za OT, klidně mne smaž - ale nedá mi to - měli by na grafárně učit typografická pravidla i fotografy, když už jich pak velká část stejně grafiku dělá ;-)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Od 15.4. začínám pořádat lekce němčiny pro děti!

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    NACITALKA: dekuji. Ale ta tus neni moc prakticka :) barevna si delali kluci uplne sami. Bohuzel jsem zjistila, ze segra nema doma krom fixu a pastelek nic na tvoreni. Chtela jsem s nimi delat akvatel+pastelka a voskove do barev. a na miste koupene veci na dekupaz byly spatna volba. To se nepivedlo :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MARKYTKAK: ta černobílá jsou krásná!
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    a tady tvorba z modeliny a pokus o dekupáž, dotvořeno kresbou :)

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    a velikonoční tvoření i od nás

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    MAKU: dík za tip, to si nenecháme ujít!
    TULENI
    TULENI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam