KLA: Mě se líbí (ještě jsem ale nezkoušela) mapa pro každého, na které je vyznačená trasa, která se jede a má se vyznačovat, kde zrovna jsme.....Dá se to rozšířit např. o místní zajímavost (tj. body na mapě a když ten bod potkají, tak si tam mají všimnout nějaké dominanty a zapsat si to)....
Taky jsme hrávali takové ty hádací hry - Co by to bylo kdyby to bylo (tj. myslíš si člověka, kterého všichni znají - pro zkušené lze i věc, ale to už je těžké - a ostatní se ptají: "co by to bylo, kdyby to bylo" např. auto, zelenina, ovoce...a z indicií se snaží uhodnout... ), osobnosti (klasika...myslíš si osobu a můžeš odpovídat ano - ne a podle otázek se mají dobrat kdo to je)... na blázny (to se dá hrát jen jednou...musí se poznat, podle jakého klíče se odpovídá na otázky - ale je to lepší do většího kolektivu - odpovídáš na předchozí otázku)...a na novináře (cílem je odpovědět co nejkvětnatěji, aby se ztratilo jedno velké téma, které do odpovědi musíš namáčknout...např. téma je barva...a na otázku kolik je hodin by se tam nějaká barva měla dostat - např. na mých černých hodinkách je šest, ale ty na nástupišti ukazují o pět minut víc....když to hodně nafoukneš, tak se to tam ztratí)....
SANTAL: To je mi upřímně líto....ráda bych to viděla... :-(