• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    ALCATOR: Úžasné zpestření "DDD
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    Barevné bludiště
    (2 listy flipchartového papíru, vhodná plocha - v našem případě dvojkřídlá skříň, barevné tlusté fixy)
    Pravidla:
    Hráč může hrát za barevnou figurku (Červená, zelená, modrá) nebo za černou.
    Hra za barevnou figurku:
    1. Začínáš na obrázku svého panáčka.
    2. Nesmíš projít přes mříž SVÉ barvy
    3. Nesmíš projít přes černou zeď (ale můžeš přeskakovat černé propasti)
    4. Úkoly: (a) Dojít do prostřední místnosti, (b) navštívit oba zbývající panáčky

Hra za černou figurku:
    1. Vybíráš si, kterým vchodem vejdeš dovnitř.
    2. Nesmíš projít přes černou zeď ani přeskočit černou propast
    3. Cílem je dostat se do prostřední místnosti

Hra je spestřena tím, že je umístěna relativně vysoko, takže menší dítě si musí přistavit nějaký žebřík nebo stoličku a nespadnout :-)

SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    NACITALKA: Má je třeba Kuráž nebo Parazit nebo se Lindě ozvat přes její web: http://www.retterova.ic.cz/
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    NACITALKA: ve skole jsme je kdysi vyrabeli ze starych platicek od leku, co jsme prinesli z domova, a cocky...
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Tak o je dobre vedet :)))
    NIAM
    NIAM --- ---
    NACITALKA: u nás (Barrandov) je prodávají v obyč papírnictví, ale jak píše Santal - i tady jsou to podpultovky - na dotaz :-)
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    NACITALKA: Já je kupuju normálně v takových obchodech typu kreativart. Akorát jsem je ještě nikdy neviděla vyložený - ale když si člověk řekne, vydaj je .-)

Teď jsem jima ozvláštnila figurky z kačštanů pro děti do školky - byly nadšené... (přiděláno tavní pistolí)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA: Nevite kde maji ty ocicka? Ja je kupovala v rakousku..
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Tak nakonec vse jinak :] Detem se nechtelo! patlat, takze jsem vyuzila kolecka [ktera mam na ten FURANuv retez] a udelali jsme strasidylka s anilinkama, ale povedli se :]

BEBERA
    BEBERA --- ---
    MAKU: tak to je uzasne!!!! Jsem unesena a s dovolenim doma zkopírujeme...Uz to posilam muzi mailem...
    KAI
    KAI --- ---
    NACITALKA: se pak pochlub :D
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    KAI: ooo, dneska asi taky udelam s detma monster mess, uaaaaaaaa :]]] snad mam dost ocicek :]
    KAI
    KAI --- ---
    ZARZAROSA: bily svetrik jsem taky uplne nepochopila :D
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    SRETSIS: Kde se da objednat/koupit?
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    Ilustrátorka Linda Retterová stvořila dokreslovánky, ve kterých děti dokreslují postavy. Moc fajn nápad a Domi to moc bavilo.
    PŘED

PO.)

Můj dům, můj squat: Dokreslovánky
    http://mujdummujsquat.blogspot.cz/2013/10/dokreslovanky.html
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    MAKU: To je úžasný:)
    MAKU
    MAKU --- ---
    ZARZAROSA: nooo - T. s tím večer taky přišel - že prej k příštímu svátku chce semafor s panáčkama, u přechodu ;-) Jinak má ale externí přechody z papíru, který jdou kamkoliv položit (takže bez semafru), ale včera na to nedošlo :)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    MAKU: jo, prej kde jsou přechody pro chodce??? vtipkuji.
    MAKU
    MAKU --- ---
    FILOMENA: MONKA: Díky :-)
    ZARZAROSA: přesně tak :)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    MAKU: boží! Jak vás tak pozoruji, křižovatka se dá určitě umístit hned na několik míst na tom plánu, ne? :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam