• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    LUCYA: mame vystaveno většinou v kuchyni. Když uděláme nové, sundám staré a vystavím nové. Ty pěkné si schovám a ostatní vyhazuji. Po těch starých se naštěstí mé děti neptají! Něčím také obdarováváme babičky. A v podstatě jsme od května do září nedělali nic. A teď mám oba už 14 dni doma, pak bude zase chvíli klid. Doufám! :)
    KAI
    KAI --- ---
    MARKYTKAK: bozi! :)
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    MARKYTKAK: Prosím tě, pověz mi, co s těmi výrobky potom děláte? Já bych to vždy vyhodila /po určité době, až to začne vypadat všelijak/, ale syn k tomu má citový vztah, tak to všechno musíme schovávat. To mě trochu odrazuje.)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    strom: role od kuchyňských utěrek na dva stromy, čtvrtka, štetce, barvy, lepidlo a nasbírané listí

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    lepidlo, čtvrtka, štětec, semínka + stejná doba úklidu jako samotné tvoření :D

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MARKYTKAK: Tak dnes vyzkousime Diddiho na te mape co jsme s detmi tvorili minule a budeme se predstavovat a zkusime nejakou mensi konverzaci s detmi...

Halo, wohin gehst du? Ich gehe in den Park.

ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    Halo, mám doma mrtě roliček od toaletního papíru, praha Vršovice, chcete je někdo?Na nějaký tvoření? Zájemci do pošty, dík
    NIAM
    NIAM --- ---
    MARKYTKAK: díky Ti! Puffání zachránilo večer, když byly děti už dost přetažené, ale bylo málo hodin na to, aby šly spát. A nad postelí nám teď visí mobil měsíc - slunko - hvězdy - červánky (ve fialovorůžové ;-) )

Poznámka na okraj - když jeden zapomene, kam uklidil potravinářské barvy, jde to dobře dobarvit i vodovkama (máme IKEA, mají dost pigmentu).
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    Magráta: prosinec 2010
    http://www.magrata.cz/2010_12_01_archive.html

Inspirativní... třeba ty věci z pomeranče určitě zkusím!
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    vždy zapomenu, že tou největší zábavou jsou věci běžné potřeby! :D

MONKA
    MONKA --- ---
    MAKU: tyjo to je boží...nechám s inspirovat :)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    MAKU: to je opravdu nádhera. I já bych si šla s chutí hrát!
    MAKU
    MAKU --- ---
    BEBERA: nooo - on si s tím hrál hlavně muž, z velké části to i postavil - T. by to zatím takhle promyšleně nezvládl :o)))
    MAKU
    MAKU --- ---
    JELLYBEAN: jj, bramborovej ježek (dělali ve školce)
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    MAKU: paradni !! na tom kulataku, to je nejaka socha z brambory?
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MAKU: Město je uzasne! Je mi strasne lito, ze by to u nas takhle nikdy nefungovalo, s tim bych si hrala rada i ja...Co by neznicil starsi, po tom by se prosel jako Godzilla mladsi...:(
    MAKU
    MAKU --- ---
    A tady jeden starší "robot Emil" co dům dal (aneb i vypsaná propiska ukrývá v sobě poklady):
    MAKU
    MAKU --- ---
    Tak už máme i ten přechod pro chodce :-)

a tady celé "město":
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    NACITALKA: Byli, bylo to pekne :)
    No ja si nebyla jista a az kdyz jste byli dal, tak jsem vas poznala podle dcery, ktera se otocila :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam