• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    TULENI
    TULENI --- ---
    MARKYTKAK: mamka jich ma v kramku taky kvanta na vyber, tak ti kdyztak muzu vzit :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    FOXOVA: a kde to bylo?
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    dnes jsem byla na vystave montessori pomucek a musim rict ze to bylo uzasny....cele to bylo jako jedna obri herna mont. koutků, vsude spousta dilnicek a mezi tim prodejni stanky. fakt krasny, holky jsem nemohla dostat pryc. A to tam byly od 10-15.00hod a ja jsem lehci o 2tis. ale zazitek i pro me. Pristi rok urcite zajdete :))
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    BEBERA: aha, zkusim kouknout, ale papírnictví tu mám jen jedno a pochybuji :(
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MARKYTKAK: ne, není to Tchibo, ale je to v zasade ta sama věc. Prodavaji to normalne v papirnictvi a mají toho spoustu vzoru. Jen snehovych vloček bylo asi pet typu (a každý typ ve 3 velikostech)...
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    BEBERA: to jsou ty nové Tchibo? ma me od nich kytičky a také je to moc baví.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Syn ted ve trech taky rad striha, i ty vlocky jsme včera zkusili. Včera jsem na zkousku koupila děrovačku tvaru - deruje krasne vlocky. U te vydrzel asi dve hodiny. Nadelal spoustu vloček, nalepili jsme je na cerny papir (zasnezena noc), ted deruje všechno, dnes naderoval letak nejake lekarny a ma barevne hvezdicky...Za 60 korun skvela zabava...
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    a pidi modelinky...
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    TULENI: já mám volně přístupné pastelky, lepidlo i nuzky. Dcera chce "KEHLIT" několikrát denně. Ale veš kolce mi ty věci přijdou také předstříhané od učitelek.
    TULENI
    TULENI --- ---
    MARKYTKAK: u nas to samy, oba radi strihaj a ty pidikousicky jsou fakt vsude pak :) a v nasi skolce teda maji nuzky "volne" k dispozici a pouzivaji je taky dost...ale mame tak trochu jinou skolku, pravda, nevim jak je to v klasickych :/
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    MARKYTKAK: jsem na tom podobně,Maty stříhá snad od 2 let určitě,začínal na vzorkovnicích barev,co se dají namíchat třeba v Bauhasu (úzký proužek),přes spoustu pexes.Stříhání je jedna z mála jeho oblíbených činností,u kterých vydrží déle.Teď už zvládá podle čáry docela dobře,tak zkusíme i ty vločky.
    Nějaké tvoření ale musí být opravdu rychlá akce-nevydrží u toho,ani ve školce. :)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    když tak mě smažte

VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    zase to není moc pro děti. ale opět je to moc hezké
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    tak to by me nenapado. Pracuji jen se svymi detmi. Syn stříhat umí, dcera take, ale ne podle sablony :D a ani by me to nenapadlo, protoze po nuzkach sli od mala jak diví! A myslím, že všechny děti jdou po těch "nebezpečných" věcech. Ale možná proto jim to tedy asi rodiče nedovolí. A musím říct, že je to asi jedine co fakt nerada uklízím. obzvášť dceřiny pidikousíčky jsou vždy snad všude :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    JELLYBEAN: Presne, tak az ti prvnacci/druhacci to umi...
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    NACITALKA: ja kdyz ve skupine s detmi striham, tak bohuzel u mnoha narazim na problem, ze to neumi. Vzdycky me to prekvapi...pripada mi, ze s nima doma rodice moc nevyrabi a ve skolce jim to nejspis vzdycky predpripravi a moc je k praci s nuzkama nepusti.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MARKYTKAK: No pro jistotu ")) Precijen vic deti... nektere se zapovidaji atd... a petilete s tim strihanim, museli by vsichni mit dobre nuzky ktere dokazi zmacknout, najednou se ve skupine objevi takove ty nenadale udalosti...
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    NACITALKA: čas mě nikdy neptlačil, pravda. na druhou stranu vystrihat diddiho je o dost složitejší než dino v obrysech.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MARKYTKAK: Hele Diddi jsem mela vztisknute, vybarvovali fixkama a me trvalo vystrizeni a slepeni pres pul hodinu, takze doporucuji mit vse jiz vystrizene a pripravene jen na vybarveni!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam