• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    to by myslím docela mohlo být i pro děti
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Napadá vás tip na PF se zapojením perníčků? Mně jen nalepit perníček na papír bílkem, ale třeba by šlo něco sofistikovanějšího...
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Things to Make and Do, Crafts and Activities for Kids - The Crafty Crow: 3 - 5 years old
    http://www.thecraftycrow.net/preschoolers/
    BRUNA
    BRUNA --- ---
    MAKU: Uzasny!
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    DIY Ideas | Kids Crafts & Activities for Children | Kiwi Crate
    http://www.kiwicrate.com/diy/

tipy z webu ktery primarne vytvari balicky aktivit na prodej (kiwi crate) po cca 20$ coz je na nasi realitu asi moc penez, ale da se i inspirovat
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    MAKU: super!
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MAKU: Rozkošný! ")
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    MAKU: To je výborný!!! A musím říct, že mě to úplně dojalo (asi hormony) :-)
    MAKU
    MAKU --- ---
    Tedík inicioval a velkou měrou vytvořil jako dárek pro dědu k narozkám plastelínovej krátkej film:

Překvapení - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ZMHhmaC4lrU&feature=youtu.be
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    U nas ve skolce zacaly deti obcas tvorit s fotografiemi (foti a tisknou si to učitelky samy). Napr. delaly domeček s otevíracími okenicemi a do okna vlepily svoji fotku, nebo horkovzdusny balon s fotkou na kosi. Vypada to moc hezky a pro me jako pro rodice ma takovy vytvor obrovskou citovou hodnotu, vždycky, když se podivam na balon poveseny mezi hromadou dalších vykresu a vyrobku, cela se rozneznim :). Babicky a dedove taky urcite oceni...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Tip na maly vanocni darek pro babicky a dedy. Narazila jsem na napad při listovani v jedne diy knizce v obchode. Bohuzel se mi nepodarilo vygooglit nic podobného. Byla to zakladna, ve které byly zapichnute 3 pruzinky, na jedne byla z fotky vystrizena hlava dítěte, na zbylých dvou vystrizene dlane s roztazenymi prsty, ruzne to klimbalo a vypadalo to docela vesele...
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    ZEGA: jo a jinak za tu hodinu to hodnekrat roztridi, nanda na vzorniky, pak mne vola na kontrolu, sunda a takhle dokola. Neni to, ze by ji jedno kolo trvalo 60min.,
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    ZEGA: je ja na ně úplně zapomněla! Musim je zase vytahnout!
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    ZARZAROSA: ;) nalepene z identickeho vzorniku. Zoe je 28m, zatim jsem rada ze zvlada zmacknout kolicek a dat ho na papir. Rozpozna krajni odstiny, zbytek jeste chybuje , ale zacina ji to dochazet. Moc ji to bavi.
    NIAM
    NIAM --- ---
    Už týden u nás řádí viróza... a tak jsme po troškách zahájili výrobu jídla do kuchyňky. Zatím striktně ve 2D. Zatím máme těstoviny, sýr, šunku, houby, bazalku, kukuřici (zrníčka = nespecifikované kousky), mrkev na proužky a pórek na proužky :-)

Postřehy: z kuchyňských hadříkohoubiček jde dítěti stříhat mnohem snáz než z plsti... jen barevný výběr pokulhává ;-)
    Farfalle jdou báječně stáhnout liščí smyčkou, zvládne to i tříleťák (ale zavázat to na uzel musím stejně já).

Když jsme se chlubili kamarádům, poslali mi následující odkaz, a mě sklaplo ;-D
    JolanaK | Fler.cz
    http://www.fler.cz/jolanak

ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    ZEGA: já tohle udělala Matymu,když byl menší,ne teda ale takhle všechny odstíny-ale bílá,šedá,černá,žlutá.. a můžu jen doporučit!hraje si s tím i teď a je to dobré i na cvičení motoriky
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    ZEGA: na to když jsem koukala... to se ti podaří namíchat tu vzorníkovou barvu, nebo je to tam nalepené z identického vzorníku?
    Někdy mám pocit, že by mi to taky trvalo hodinu... ale kolik je tvému dítku prosím?
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    dnešní příprava na odpoledne

Dřevěné kolíčky (18kč), vzorníky barev (0kč), herkules, nůžky = kopec srandy a dítě zabavené na cca 60 min
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam