• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    LORENZO
    LORENZO --- ---
    DNES V CROSSU KNIŽNÍ MALOTRH - CENY LEPŚÍ NEŽ V OBCHODECH
    MŮŽETE VZÍT DĚTI!
    https://www.facebook.com/events/182310311972611/
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    MALKE: :)) tak ok:)))
    MALKE
    MALKE --- ---
    FOXOVA: škoda že jsou benovi teprv čtyři! za rok ho tam máš jak na koni;-)
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    Jsem blizenec, celkem kreativni. Vzdycky jsem delala nejakou kreativni praci. Ale manualne to nedavam...nemam trpelivost, jsem dost roztekana. Jak to nemam do 5 minut hotovy tak odchazim delat neco jineho..na dalsich 5 minut :-) coz je take klasicka vlastnost blizencu.
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    FOXOVA: ja zas nesnasim vyrabeni a rucni prace vseho druhu.....pritom se mi strasne libi to co dela Nacitalka. Spojeni tvoreni s vyukou Nj. Ja jak se tvori tak mizim.
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    ja zas jazyky nenavidim. a strasi dcera - 6let- ma skvelou cestinu, hraje si se slovy a pod. ji by jazyk sel, ale ja se nemuzu dokopak k nakym pidi zakladum...

holky co kdy a kde ze ucite? klido posta:)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    JELLYBEAN: Presne!
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    FOXOVA: jazykove pro deti. Cca od 3 let do 6.-7. trida. Tech starsich skolaku se hlasi min, zas na druhou stranu to jsou deti, ktere to chteji sami a je radost s nimi pracovat. U prcku je to prirozena radost ze hry. Ani nevi, ze se neco uci :-)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    JELLYBEAN: co vedes za krouzky?
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    FOXOVA: Ok :)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    JELLYBEAN: jjo nabízí, ale taky je to velka škola :))
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    NACITALKA: hele dekuji za nabidku, spis to hlas ustne, ale jako letacek bych to zatim jeste nedelala. Bude zápis do skoly, a na ten uz letacek bude a bude rozdavan rodicum, tak pak bych ti ho poslala.
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    FOXOVA: tyjo, tolik krouzku ta skola nabizi ! paradni.
    legracni je, jak tam mate tu poznamku, ze dekujete rodicum, kteri zaplatili krouzek v terminu....jako ze dekujete za neco, co by melo byt uplnou samozejmosti.
    Ja tohle moc dobre znam....mam splatnost svych krouzku do koncce zari a doluju to z nich jeste na konci listopadu, hruza uplna :-)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    FOXOVA: A mužu to treba vytisknout a umistit tu v okoli? Jsem taky P-4. Jeste o tom reknu kamaradce, ktera ma spousta kontaktu na rodice a vsichni vesmes skolkovy vek...
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    NACITALKA: dik, akorat se otevre pokud budou zajemci.... doufam, ze se nekdo prihlasi
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    FOXOVA: To je bezvadny!
    VENTSA
    VENTSA --- ---
    http://www.malovanyhrnecek.cz ať můžete jen klikat :-D
    VENTSA
    VENTSA --- ---
    Když mluvíme o dětské tvořivosti, narazil jsem na krásný web, jak uplatnit dětské malůvky :-) www.malovanyhrnecek.cz
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    jinak kdyz uz se tu rozjizdi ty krouzky, tak se pridam i ja:))
    od pololeti povedu krouzek pro predskolaky, a deti s odkladem. Budem si povidat, kreslit a spoustu dalsiho.
    Jestli to k nam do skoly nemate daleko, rada si s vasima prckama budu hrat :))

ZŠ Meteorologická - Kroužky
    ZŠ Meteorologická - Kroužky
    http://www.zsmeteo.cz/cz/krouzky-1404041473.html
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    chjoo! ") Ja jsem totiz uz hrozne davno mela sen chodit do skoly, kde mi daji dostatek casu neco pochopit a vysvetli mi to cemu nerozumim a kde se mnou budou mluvit normalne jako s dospelou a nasla jsem jen velmi malo ucitelu/inspirativnich lidi, kteri me nebrali jen jako dite ale jako cloveka. A k tomu chci smerovat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam