• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    CH_IN_A: Nebo pokud to jsou jeste uplna miminka, obtiskni jim tam ruce! Budes mit pamatku i ty :)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    CH_IN_A: dej jim barvy a sup, nejhezci obrazek, ktery muzou mit:)))
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    CH_IN_A: Ja bych tedy detem dala A3 a at spolupracuji na obrazku, podle toho, kolik jim je a co je bavi, a cim je bavi tvorit...
    CH_IN_A
    CH_IN_A --- ---
    Zdravim vas, delam detem nejake obrazky do pokoje a zbyl me jeden ramecek, do ktereho nemam zatim zadny obsah. Dalsi dva obsadily obrazky Kati a Skubanka - nemate nekdo nejaky pekny obrazek, ktery bych tam mohl dat? Je dulezite, aby byl v dobre kvalite vytisknutelny na cca A3 - takovych bohuzel po netu moc neni.
    Doufam, ze tady s tim nejsem nejak moc mimo tema - koukam, ze je to tu sama vlastni tvorba :)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    NACITALKA: to je nádhera! musím se opičit, tem mým se to bude moc líbit! a dnes je táááák hnusně, že se mi do massy play nechce
    NACITALKA: prosím, kde byl zadrhel? mam tu pripravený škrob a chystám se na to. Jen tedy až nějak ke konci týdne. Včera jsem uklízela a tu samou chybu jako při pěnovách hrátkách už neudělám :D
    GRISS
    GRISS --- ---
    BLANQ: ahoj, tohle právě zrovna nehledám. Respektive přesně tyhle jsem našla a zjistila, že to není to co hledám. Ráda bych, aby to mělo nejenom přidanou hodnotu v tom, že se prcek objeví v knize, ale i hezké české ilustrace:) Každopádně děkuji za informaci
    BLANQ
    BLANQ --- ---
    GRISS: něco takového nabízím, koukni na www.modryslon.cz nebo diy moje stránky www.kouzelnaknizka.cz, spoustu titulů už nemají v nabídce, ale já ještě nějaké navíc mám. Aktuální seznam i s obsahem bych poslala. Popravdě znám pohádky, které mají vytříbený jazyk, formu a děj, ale tady jde také hlavně o to, že v příběhu se dočteš právě o "TOM" dítěti, pro které je kniha určena.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    FOXOVA: ó, nikoli, jediná nejseš :-)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    NACITALKA: ja to prave neumim, porad se me to na neco pta a je to nake divne.. poprosim muze o pomoc:)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NIENNA: FOXOVA: Já mám svůj osobní účet úplně zasoukromovaný, a dá se vypnout sledování jakýchkoli přátel, takže se dá vyhnout tomu nepříjemnému... :)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    FOXOVA: Taky nemám..... a popravdě, taky kvůli tomuhle zvažuju, že si ho pořídím...Mám pocit, že všechno začíná být POUZE na FB a já se k tomu nedostanu... :-(
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    NACITALKA: neslo, jak nemam ucet neotevre se mi to... ale uz se o nej snazim. jsem asi uz jedina na svete, co ho jeste nema...

krasny napady, skoda ze nejsem prcek, hned bych se k vam vetrela :))
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    A taky jsou dobré "neviditelné" obrázky, bílou voskovkou a pak vodovkama, taková klasika :)

NACITALKA
    NACITALKA --- ---

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    FOXOVA: Nejde to? Tak mmnt...
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    NACITALKA: jee, skoda nejsem na FB...
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    NACITALKA: muzu se zeptat, co to tu vyrabite? to vypada moc hezky. dik
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    My jsme vyráběli akvárko podobné tomuto a děti to nebavilo vůbec a pravily, že ty šňůry jim tam vadí a rybička nalepíme na zadní stěnu :o/
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Teď jsem neúspěšně udělala sliz ze zbytku kukuřičného škrobu, a při mytí nádobí jsem zjistila, že to nádherně vyhlazuje pokožku! takže nevyhazovat ale ošetřit se tím! :)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    taťka dělal s toničkou akvárko -
    stačí mít sklenici od okurek, kus kartonu, nůžky, barvičky, nit a špejle.

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Jestě jedna plastelína, vím, že je ta paní taková onaká, ale zas je to jednoduchý recept .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam