• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    QUAACA: dokonce něco takovýho našel google

hele ten kluk má chňapky na rukou
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    SANTAL: ale napadlo mě, na hlavu čelenku s očima na stopkách a pak na rukavice přidělat klepeta z látky
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    SANTAL: přiznám se, že ti to nezávidím, teď jsem sháněla 14 dní kus bílý chlupatý látky na králičí ocas, nikdo neměl! až mě napadlo vyžebrat ze školkových zásob. dcera půjde příští týden za králíčka ;)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    SANTAL: za kraba :))))
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    uááá! Syn chce jít na maškarní - v pátek! za kraba. Tělo bych měla, ale čím pořešit klepeta? a co bych mohla udělat na tříleťáka? V situaci, kdy mám práce vyše hlavy...
    YELENKA
    YELENKA --- ---
    Nemate nekdo tip na vyrobu barev vhodnych na otisky detskych tlapek, popr co idealne pouzit? Nezijeme bohuzel v cechach, takze neco co bude univerzalni? Diky moc
    KAI
    KAI --- ---
    NACITALKA: bozi! :D
    CH_IN_A
    CH_IN_A --- ---
    SWATKA: uff, cestin moje spatna, nerozumet :)
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    Prosím Tip : jak předělat na nějakou zajímavou hru Monopoly (máme dvoje jedny český a jedny holandský ale holadsky, to nikdo luštit nebude)
    viděla jsem tady několik deskovích domacích her .... díky moc
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    V Roztokách u Prahy chystáme celkem výjimečnou dílnu pro rodiče s dětmi - ANIMAČNÍ. Je to víkendovka, vždy od 13:30 do 18 hodin, a během dvou dnů si každá rodina (dvojice nebo větší skupina) vytvoří vlastní animovaný film, nastříhá ho, nazvučí... Vede to několik zkušených a nadšených lektorů-profíků.
    Roztočený víkend | Roztoč
    http://www.roztoc.cz/nabidka-akci/518-roztoceny-vikend/
    Tady se lze podívat na tvorbu spřízněného dětského kroužku.
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    NACITALKA: už jsem si to vše prohlídla .. moc hezk to náš Naty .... Isa jede angličtinu sama za sebe .. baví jí to ...

MARKYTKAK: zkusila jsem u mě je primární Praha 5 a tu nic pro 4 leté děti nemají ... ale děkuji
    MARKYTKAK: no to je úplná alchymie =')
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    VERONIKA22: dávala jsem uzkou vysokou menší lahvičku, do 3/4 olej, zbytek pomalu nalévat vodu, nechat jen cca 1cm vzduchu. Jestli se to tak delat má, nevím. Třeba by to v jiném poměru fungovalo jinak :) barva je opravdu potravinářské barvivo, zředěné slivkou, aby to byly kapky. Ale nemusí vubec být. Mě se nejvíce líbila varianta jen s voou.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    MARKYTKAK: no to by u nás byla taky senzace. můžu poprosit o návod v jakém poměru míchat? a barva to je asi nějaká gelová potravinová viď?
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    snow racing :)

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    a zábava na hodiny a hodiny to ještě bude, když to někde otevřou :D
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    olej, voda, kapka barvy, zábava na hodiny :))))

ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    QUAACA: ty věci jsou krásné i naživo, ale fakt moc drahé, řekla bych.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam