• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    to je teda legrace... na jednu stranu resim nejake barvy, ktere jdou co nejlip vyprat, a na druhou stranu nejake barvy na trička, které se jen tak neoperou. Nějaké zkušenosti s tímto, prosím?
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    ale korunu nedávno ve školce dělali, to by mi odpadla starost :D
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    MADIETTA: no, chvíli jsem si říkala, navléci ho do zeleného, na hlavu tři drátky a Rakosníček jedna báseň :) krále dám, ale troufla bych si na něco více nápaditého. jsem náročná co? ale neschoplná něco vymyslet :(
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MARKYTKAK: král, uděláš mu plášť a korunu a máš to ;-)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    když tu řešíte ty kostými na karneval... máme připravit do školky masku, pohádkovou bytost, ale kalsické pohádky, ne indiáni, Spidermany,..... napadl mě jen trpaslík, to bych snad mohla zvladnout vytvořit :D nenapadá vás něco snadného pro kluka?
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    ty joo, trpim, tahle pani ma strasne hezky veci :))) http://countingcoconuts.blogspot.cz/2011/08/free-printables.html
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Vrchol mojí karnevalové tvorby je asi Indy. Až na bič jsem teda nic z toho nevyrobila, nýbrž poskládala různě ze sekáčů a od známých, ale uznejte, že si je podobnej :-)

BRUNA
    BRUNA --- ---
    SANTAL: :-D To je jak u nas. Nejdriv rytir a drak, pak Cmelda a Brumda, tedka zas rytir a drak. Uz jsem jim ale rekla, ze to nesmeji menit, protoze mam nakoupeny latky. Uz abych zacla s tvorbou, karneval je 27.2.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    QUAACA: Jo. To předtím bylo vlk a zajíc, a moucha s pavoukem... tady na tomhle už trvají :-)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    SANTAL: zkus ten pinterest.com
    tohle je dobrý :))

QUAACA
    QUAACA --- ---
    SANTAL: a seš si jistá, že už je to definitivní přání? :-)
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    SANTAL: Tak kluci se vrátili spokojeni, teď po mě chtěj masky čerta (mladší zlobidlo) a anděla (starší snaživka). Přijmu jakýkoli dobrý nápad :-) zejména na křídla...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    sem teda taky dám svýho ponožkosaura.... :)

QUAACA
    QUAACA --- ---
    tonička, 3 a půl v paintbrushi

SANTAL
    SANTAL --- ---
    QUAACA: Kamarádka mi dala kousek z molitanové matrace, mé nové milované nože z damascénké ocele to řezali hravě - takže v každé pánské ponožce :-) je jeden kus molitanu + horní část je prázdná, aby se to kolem těla hezky ohýbalo a nevadilo rukám... Na konci jsou takové ty měkké chlupaté drátky vytvarované jako 4 prsty (z čímž si mláďata taky vyhrajou).
    Kříže jsou z nažehlovacích záplat. Starší to má na krátkém tričku přes dlouhé - proto mají horní tlapky na sobě smyčku z tenké kůže, kterou navleče na ruce (nebo nechá viset, pokud jí nebo tak), mladší to má vše na jednom tričku (ten by se ještě smyčkama pletl).
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    SANTAL: super, čím jsou vycpané ty další ruce (nohy pavouka)? :)
    KAI
    KAI --- ---
    wow :D
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    Zítra bude maškarní, kluci se nakonec domluvili, že chtějí jít za pavouky - starší za "jedového", mladší za "ohnivého" - nj, vliv PC her rodičů :-) pohled zepředu i zezadu (starší má pak kromě zelených konců "nožiček" i zelené malování (zuby, oči) - mladší chtěl navíc kříže i na tváře (má je mít) - a krev na tesáky :-)
    Podmínka školky byla "masky hlavně mají být pohodlné", což myslím splňuje...

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Snaply Nähkram
    http://www.snaply.de/
    KATHRINA
    KATHRINA --- ---

Tip na rodinný výlet
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam