• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    NACITALKA: ty papiry tam jsou super, prosimte, me ta panenka nejde stahnout... nebo se to neda?
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Koupila jsem ozdobné a barevné papíry v Tchibu, tak zítra zkusím s dětmi oblékání panenky... ale asi to reději předstříhám... ještě uvidím..

How to Make Paper Dolls With Downloadable Patterns : Home Improvement : DIY Network
    http://www.diynetwork.com/.../how-to-make-paper-dolls-with-downloadable-patterns/pictures/index.html

nebo jste našli nějakou hezkou jednoduchou šablonu na oblečení a panenku?
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    holky, mate zkusenost s voskovkami na textil?? Chci s detmi vyrabet na vikendovem povytu tričko, proste si ho vyzvobi fixama nebo voskovkama na textil. Nevim, pro co se rozhodnout, čim se lepe tvori a pujde jim to lepe od ruky? Diky moc.
    Mate nejaky osvedceny e-shop, z ktereho objednavate ve vetsim mnozstvi a vyjde to treba financne vyhodneji?
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    MARKYTKAK: a i kdyby ano, vypadalo by to víc jako trpasličí vousy
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    BONEMINA: já nesehnala koudel ;)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    MARKYTKAK: Teď už je to jedno, ale vousy se dají poměrně snadno spáchat i z koudele nebo chemlonu, nalepit na kousek fáčoviny, tu na špagátek kolem hlavy a hotovo.
    Ale já neumím háčkovat... :)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    NACITALKA: jé, děkuu! ja jsem nejdřív koupila vatu, ale pak nepřišla na to jak to přilepit a hlavně obarvit :) háčkování mě napadlo, ale nechtělo se mi do toho. Ovšem nakonec to tak složité nebylo a šlo to samo :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MARKYTKAK: To je skvely!! ty vousy bys mohla prodavat! :)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    a ještě k tomu maškarnímu kostýmu. Bohužel Rákosníček ani Brumda mi neprošel. Ani na buchty se zlákat nenechal, takže padl i Honza. Kamarádka prohlásila, že se tomu nediví, že je to přeci jasný Rumcajs, čehož se syn chytil a nešlo jinak. A tady je výsledek tvorby obou rodičů :D

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    NACITALKA: no ja jsem recept nikde nehledala, jen jsem zamíchala do studené vody škrob a dala vařit. Bohužel tentokrát mé "přiměřeně" krapet selhalo. Hlavně jsem nestihla poctivě míchat, tak se udělaly pucky. Ale přecedila jsem to do misek přes cedník, a dětem pak dala jen cákance různých barev a oni si to smíchali sami, ještě tu někde bude fotka :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA: Tak jsem nasla recept, jeden hrnek skrobu kukuricny aa k tomu ctyri hrnky vody, vodu privest k varu, odstavit ao chvilce vmichat skrob, popripade barvivo a nechat vychladnout... Tak jsem zitra zvedava..
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MARKYTKAK: Ahoj, delalas ten skrobovy sliz nakonec? Potrbuji nejaky osvedceny recept :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA: http://www.rc-usti.cz/zs.php?experimentuj&nas_svet&article=10

tady jsou taky dobre pokusy, ale to uz chce hodne mista, nebo starou bedynka...
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Koupila jsem balení škrobu, chtěla bych na zítra připravit nějaký sliz, minule se mi to vůbec nepovedlo, je tu někdo, kdo to má odzkoušené z českých surovin?
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    Zahrádka na dvou metrech | Cuketka
    http://www.cuketka.cz/?p=10321

minizahradka na 2 metrech, rozpis praci po mesici, toto mi prijde supr projekt kdyz bych chtela aby dite melo zazitky jak rostliny rostou atd.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    QUAACA: To jo, ty si pamatuju :)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    NACITALKA: aha, tvůj muž si ode mě kupoval gramce tak v roce 2002 :) (fuj, to to letí!)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    QUAACA: Nevim, ty jsou pujceny od Appuaka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam