• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    ADD: vzdy jen jarem, stacilo to tak 15 let. delame to porad stejne. tak viním ty barvy. zkusim se pristi rok podivat po jinych, nez tech ze supermarketu.
    ADD
    ADD --- ---
    MARKYTKAK: A jak odmastujes? Jar ocividne nestaci.
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    ADD: vosk a barvy delame leta, ale loni i letos to byla tragedie, ale rekla bych, ze je to temi barvami na vajicka, ktera stoji za prd. letos se nam stalo, ze ta barva slela z vejce komplet. při čtvrté vrstvě barvy. I když letos jsem je predem neodmastila.
    KAI
    KAI --- ---
    MARKYTKAK: sice nevim, co je Dcko, ale na Artzooka produkty jsem narazila v obchode - ted jsem zrovna delala s neteri a synovcem malovana zviratka z kaminku :)

ADD
    ADD --- ---
    Prosím vás, jak barvíte vajíčka? Kdysi mi to nedělalo problém, zdobili jsme je na x způsobů, barvili předem i po nanesení vosku,... a pak mi to jednou přestalo jít a od té doby je to marnost. Nakonec jsem je úplně přestala dělat, ale letos už jsou kluci dost velcí, tak jsem to zase zkusila, ale zase děs. První obarvená vrstva zůstane na prstech, a když se setře, stejně na druhý pokus vyjdou jen fleky, které po kontaktu s vodou pouští... :-( Zřejmě jsem zapomněla nějaký důležitý fígl. Můžete mi někdo popsat krok po kroku, jak to děláte? Díky moc.
    (Přitom jiné výtvarné techniky zvládám, a barvení jiných věcí než velikonočních vajíček mi nedělá problém.)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MONKA
    MONKA --- ---
    MARKYTKAK: koukáme, ten klučina má ty věci vychytaný :)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    kdo kouká na Dčko zná:

http://artzooka.com/
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    SEVERINE: jojo :) ale dlouho to nevidel, nicméně dost si děláváme různé nákresy a vzděláváme se všude možně :)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    NACITALKA: to je jak z prvního dílu smolíkovejch, série s raketou - placatá planeta -- zná to?
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Včera, než jsem uklidila učebnu, tak syn z modeliny vytvořil průřez hlavou :)

MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    spousty nápadů na tvoření s dětmi:
    TVOŘIVÉ DĚTI - nápady a tipy pro tvoření s dětmi, kreativní ...
    http://www.tvorivedeti.cz/
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    BEBERA: Mohlo by to fungovat... Alespon se to vyzkousi :)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    NACITALKA: dá se to prosím vyrobit i z krepáku a kukuřičného škrobu? Syn onemocněl, potřebuju ho zabavit a doma nic krom spousty krepáku nemáme...

Nemáte prosím nějaké tipy na vyrábění z krepáku pro tříletého?
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Koho zajímají workshopy a kroužky různého zaměření [ Škola Pecka ] (kulinářství, vegetariánství, přírodní kosmetika, fyzika, jazyky atd...)

BEBERA
    BEBERA --- ---
    ALDEMIK: a když se to vyrobí z velkého balonu, vznikne z toho pěkné stínítko na lampu :)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ALDEMIK: Asi nějak takhle, ale bílý provázek. Dolepovali jsme k tomu hlavu z bílého filcu podlepeného černou čtvrtkou a vypadalo to skvěle. Nožičky-provázky z toho visely s korálkem na konci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam