• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    další petice ..
    www.e-petice.cz/petitions/za-zmenu-zakona-o-detskych-skupinach-.html
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Jinak děti to natáčení strašně bavilo. Točili jsme dva dny. Vydržely točit scény opakovaně (dokud se to nepovedlo), soustředily se a když nebyly zrovna na place, tak ani nemukaly, aby nerušily záběr. Jen když jsem si chtěla dát kafe, tak jsem jim dala za úkol, aby vymyslely nějakou scénu. Jinak jsem to vymýšlela v podstatě za pochodu já.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    QUAACA: (mám, ale myslela jsem si, že si toho nikdo nevšimne, pač už se mi to nechtělo znovu předělávat, ono se to zpracovává skoro půl hodiny :-)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    TANAIS: Mým dětěm se to také moc líbilo :)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    TANAIS: pěkný, dcerce se to moc líbilo :) (btw, máš zřejmě překlep v titulku u karolínky příjmení)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Strávila jsem s dcerou týden u přátel na mlýně v Českém ráji. Sešlo se tam asi 13 dětí. Se sedmi z nich jsem během dvou dnů natočila 8mi minutovou pohádku.

Sestry čarodějky
    http://www.youtube.com/watch?v=sAZfyl0wLZE
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    My jsme momentálně právě u rodičů na chalupě, takže trochu bojové podmínky, ale asi to zavedu i doma. Společná výroba různých tvarů bude mládě bavit taky, co se naučil zacházet s nůžkama, není nic v bezpečí.
    JESTERENKA
    JESTERENKA --- ---
    BONEMINA: sestra ma pro deti tyhle http://www.nakupunas.cz/...il-1128857-kostky-mekke-penove-pestrobarevne-soft-sada-34-ks-v-tasce.html
    jsou mnohem drazsi nez houbicky nanadobi, ale nabizeji ruzne dalsi tvary

ale houbicky nanadobi jsou dobry napad :) treba pod stan nebo na chalupu
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    BONEMINA: Dokonalé měkké kostky má Fraus ke svojí matematice. Ale cenově se s houbičkama nemůžou rovnat, na druhou stranu jsou to přesné krychle :-)
    Jako učitelka jsem je značně ocenila.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Kdybyste někdo sháněl levnou, tichou, nerozbitnou a nerozbíjející alternativu kostek na stavění jedodušších věcí, houbičky na nádobí jsou řešení. Drží pohromadě líp než dřevěné kostky a dají se z stavět i slušně vysoké věže nebo hrady. A když se celá krabice houbiček vysype vztekle na podlahu nebo na kočku, vůbec to nevadí :) (stejně tak je úplně v pohodě, když na ně omylem potmě šlápnete bosou nohou, na rozdíl od dupla, lega a spol.)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    DARJEEL:
    MAKU:
    MORPED:
    díky, díky díky :) takhle jsem to potřebovala slyšet! koukám, že variant je víc než dost. Takže začnu s tím, co je doma, a když to neklapne, koupím akrylky.
    MAKU
    MAKU --- ---
    DARJEEL: tuš se po zaschnutí nehne (leda by se možná mechanicky oloupala), ale voda s ní nic neudělá.
    MORPED
    MORPED --- ---
    ZARZAROSA: latex?balakryl?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MAKU: je fakt, že není potřeba hned kupovat velké tuby, ono se toho stejně na ty kameny moc nespotřebuje... já mám v dílně takový malý vzorky a pak velké tuby po 250 docela kvalitních - ty ale používám na všechno možné, nejen na malování na kamínky, i když to je u děcek hodně oblíbená činnost :-)

MAKU: a nesmaže se ta tuš potom vodou, když se třeba ty kameny namočí?
    MAKU
    MAKU --- ---
    ZARZAROSA: A na světlé kamínky jde dobře malovat tuší.
    MAKU
    MAKU --- ---
    ZARZAROSA: DARJEEL: takové ty obyčejné sady akrylek zas tak drahé nejsou (akrylky koh-i-noor )
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    ZARZAROSA: akryl, ale není to levná věc...
    (pokud teda chceš, aby to vydrželo, jinak tempery klidně, ale to se pak z těch kamenů umyje)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    jdu si pro radu, malovali jste někdy na kamínky? co se na to hodí za barvy? Mě napadly laky na nehty, ale to doma nemám (možná tak 2 barvy...), tak co kdyžtak koupit. inspirace toto: děkuju
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    toto mi pripada super

(zbytek clanku spis normalni, ale taky nosny, vse z krabic)

27 hraček, které snadno vyrobíte z kartonových krabic. | Čarujeme
    http://carujeme.cz/27-hracek-ktere-snadno-vyrobite-z-kartonovych-krabic/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam