• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    SANTAL: tatrovku schovávám na půdě po mně, to mě nenapadlo, že už takhle brzy by ji užil :)
    ZARZAROSA: jo jo, my nijak moc dárků kupovat nechceme, ani příliš utrácet, jak píšeš, na to bude příležitostí dost. Teď rekonstruujeme zříceninu a budem tam na Vánoce prvně a prvně s prckem, tak to bude dobrodrůžo samo o sobě, myslím jako finančně, a asi i tu tatrovku můžu vyleštit a zabalit :-D Ale celkově radši našetřím patnáct set na pořádný dárek jako je třeba ten koník, než dát o půlku míň za hovadiny.
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    SANTAL: jo, to vydrží dlouho!
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    BESSAYA: vyblbnou. Ale mnohem víc je vzala tatrovka - velká, klasická - to je něco! Dá se v tom vozit dítě, mladší bráška, kostky... U nás si s tím ty 1r vyhrály hodně - vlastně to starší k 1r dostal.
    LAURA
    LAURA --- ---
    ZARZAROSA: vsak coby ne, nas maxik si taky hraje s tim naradim "na maminku jak opravuje" ;)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    LAURA:
    ZEMINO: díky!
    ten bosch je teda ultra technik :) vypadá výborně. (Já to teda mám pro holčičku, ale ona nám pořád bere aku šroubovák, klíče i jakýkoliv šroubky a pořád něco montuje...)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    BESSAYA:

Pro tyhle drobce je potřeba něco, co:
    1) Funguje i jako samostatné kusy, může se to trošku zakutálet nebo odhodit a hledat.
    2) Dá se to všelijak zapojovat, navlékat atd.
    3) Ideálně to vydává nějaké jemné zvuky, má to nějakou texturu apod.

Nedaří se mi to teď najít, ale my třeba objevili "Hánojskou věž", která byla celá z měkkých, poddajných materiálů; každý prstenek měl jinou látkovou texturu, na jednom třeba byla kravička, která při zmáčknutí bučela, jinde byla rolnička nebo chrastítko. Ten pohled na 12-18 letého špunta, jak se to snaží navléct nebo naopak sundat, je super.

Hánojská věž je to, co je na tomto obrázku v popředí - ale toto je ze dřeva, což bych na dřevěné podlaze neriskoval :-)
    Woody Motorika 3D | Alza.sk
    http://www.alza.sk/woody-motorika-3d-d250176.htm
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    LAURA: Taky doporučuje obě děti to milují od miminka
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Tak jak to tak vidím, bude se kupovat některá z kostek a houpací cosi :-) Sourozence zatím neplánujeme, takže bratrovražedné pokusy nehrozí :-))
    LAURA
    LAURA --- ---
    BESSAYA: mladej devítiměsíční teď hrozně miluje tyhle fisher price kostky ,vahraje si s nimi nejdýl ze všech hraček
    Fisher Price Aktivní kostky | Alza.cz
    http://www.alza.cz/fisher-price-aktivni-kostky-d218396.htm

HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    BESSAYA: u nas teda konik dost frcel od zacatku, jen se ted musi davat vic pozor¨v ramci bratrovrazednych pokusu, mame klasickeho dreveneho a je super... ale prsty bych pod nim mit nechtela :-)
    jinak k prvnim vanocum dostala betka gumovy kosticky (nakonec se s nima dost vyblbla, komin, tvary...) a dost by tehdy ocenila nejaky jednoduchy, ale pojizdny auto, to u nas frci porad...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    BESSAYA: houpací koník je super věc pro jedno dítě. Jakmile máš v místnosti děti dvě (hlavně jedno mimino), je skoro jistota, že se jedno zhoupne druhému na ruce nebo noze. Jak se druhé dítě začalo plazit, musel jít koník z domu :(
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    TRISSIE: Super :-) Tak to asi zkusíme :-) Vím, že to budou jeho první Vánoce a že to ještě nebude až tak prožívat, ale pár dárků mu Ježíšek prostě donést musí :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BESSAYA: jak které... Pavel si houpacího kohouta (toho klasického, ještě po mně) ani nevšiml, holky na něm řádí od prvního okamžiku, kdy zjistily, jak to funguje... a samozřejmě od té chvíle se o něj Pavel pere :-)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    FILOMENA:
    TRISSIE:
    SEVERINE: Děkuju holky, všechno to prozkoumám. Ještě mě taky napadl houpací koník - je to věc, se kterou se děti vyblbnou, nebo to stojí někde netknuté? :-)
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    BESSAYA: co u nas porad jeste funguje a to je detem tri a pet jsou hudebni nastroje, perkuse...nejaky pekny dreveny, kovovy...zadny plast
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BESSAYA: co tohle: http://pro-nejmensi.heureka.cz/simba-vkladacka-aktivity-box/ ?
    mají naše holky, hrozně je to baví a trvanlivé je to až až - všechny tři děti to používají jako židličku :-)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    SANTAL: taky hlasuju za fisher price - my od nich máme (teda pro větší) http://www.maxikovy-hracky.cz/...auticka/imaginext-modern-city-policejni-vrtulnik-fisher-price-p6854 a hrajou si s tím jak dvouletý, tak pětiletý děti .. a je to nerozbitný.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    BESSAYA: Naprosto best byly hračky od fischer price se zvukama a mačkáním kdečeho - navíc vydržely (nepočítám výměnu baterek) netknuté oba moje kluky! tohle bylo pro ně něco, co jim vydrželo několik let - kromě zvuků jsou tam i nejrůznější mačkadla...
    A pozor, zvuky maj velice příčetnou intenzitu - taky jsem dostala od příbuzných pár krámů, co řvali jak cikánská hospoda i když jsem přelepila repráky chuchvalci tlumivého materiálu... tahle značka je fakt příčetná a umělá hmota příjemná na dotek.

BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Ahoj :-) Mám takový dotaz, blíží se Vánoce (neukamenujte mě, ale připomněly mi to výzdoby v obchoďácích:-/) a napadlo mě tedy, co koupit našemu malému tvorečkovi. na Vánoce mu bude deset měsíců, a chtěla bych koupit něco, co nebude plyšák nebo chrastítko, co dostane od babiček apod. - ráda bych nějaký dárek, který hi bude třeba nějak rozvíjet, fakt ho užije. Nic mě nenapadá. Nemáte na něco takového tip? Je celkem jedno kolik to bude stát, ale nemusí to být za desítku :-) Díky.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LAURA, SANTAL: taky máme, my teda jen to nářadí, protože šroubovák (taky Bosch) dostal už předtím, a je to super!

Vzhledem k nešťastné koordinaci dostal Pavel ty kufříky s nářadím tři najednou, od různých značek. Bosch je jediný, kde se ještě nic nezlomilo ani nerozbilo.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    LAURA: Hlasuju za, můj 3r taky...
    LAURA
    LAURA --- ---
    ZARZAROSA: syn dostal od dedecka toto http://m.alza.cz/klein-bosch-kufrik-s-naradim-a-vrtackou-d369178.htm a musim rict, ze si s tim hrozne vyhraje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam