• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    BEBERA: náhodou jsem na ni narazila na lhotce.... v letáku jsem ji nikde nevidela
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    FOXOVA: aha, tak to je dost blbá akce... :( A navíc se mi ani nepovedla nikde najít...
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    BEBERA: no oni tu A3 laminovačku mají v nabidce tedka....smejdi:)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    kdybyste byl někdo zvyklý na procházku Prokopákem s dřevěným betlémem a slibujete dětem zvířátka, tak tam letos není :(
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    FOXOVA: taky jsem koupila laminovačku a A4 folie, původně jsem chtěla koupit i A3, ale jak jsi psala, laminovačka je jen do A4, ty A3 folie tam byly docela matoucí...
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    tak jsem koupila folie, maji tam za 100,- taky 20ks A3 ty mi bohuzel neprolezou, ale hodily by se mi... Kdyz si vzpomenu, že jsem si nechávala laminovat A3 za 50,-kč fakt me mrzí, že má laminovačka dava jen A4...
    MORPED
    MORPED --- ---
    NIENNA: moc hezke a nahodou i dokonale. Ja taky delala,ale ne tak sofistikovany kalendar,jen pytlicky a do nic dala bud dobrotu anebo nejaky pidi darecek. No darecky mu byly ukradene,chtel radsi dobroty!:-)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    Zdravím, od Miluláše sem plánuju dát fotky adventního kalendáře, co jsem vyráběla pro dceru... (byla jsem zde [ KATJA @ s detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova ] nedařilo se mi ho vyfotit (nebyla jsem doma / měla jsem práci / byla tma). Dnes se to KONEČNĚ vydařilo...

Myšlenka je taková, že v každé kapsičce se bude objevovat nejen dobrůtka, ale také ozdobička na ten stromeček - čili se začne s prázdným stromkem (jen s knoflíčky) a skončí se tím, že je stromeček nazdoben kouličkama... Bude osm druhů ozdobiček (ano bude, zatím jich mám jen deset hotových) a bude to pak vypadat nějak takto...

Líbí se mi, že okénka s čísly vypadají jako dárečky pod stromečkem (s mašlí a číslem místo jmenovky) a že jsou čísla navázaná nikoli přišitá, takže jí je můžu každý rok přeházet...aby to bylo napínavější hledání... Za všechny tyhle nápady děkuji - jsou získané na workshopu, stejně jako myšlenka stromečku, věšení ozdobiček atd. apod. :-)

P.S.
    VÍM, že do dokonalosti to má daleko...ale 5.12. někdy kolem 4 hodiny ráno jsem na dokonalost zcela rezignovala...a rozhodla jsem se, že lepší nedokonalý hned než dokonalý příští rok... :-D
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    SANTAL: nj, ale my nemáme skenr ani tiskárnu .. a mně se líbí jeden od holky, co premává až v novým roce .. každopádně díky!
    RYBKA: díky!
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    Nebo ke stažení: http://www.smilebox.com/...lobal_calendar~calendar_templates~nofree&gclid=CMLC8ra01cICFUT3wgodcRIATQ

Vždyť se dají naskenovat a přidat i dětské kresby - nebo je tak přilepit...
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    SEVERINE: Já toho vidím mraky na netu, tedy ke koupi, ne ke stažení - to nestačí?
    Kalendáře
    http://www.artandcraft.cz/index.php/vytvarne-potreby/sady-protvoreni/kalendare
    Sady pro tvoření | Kalendáře | Kalendář spirálový k dotvoření - DIN A4 - bílý - 130 g/m2 | velkoobchodkreativacek.cz
    http://www.velkoobchodkreativacek.cz/...e/5/2833-Kalendar-spiralovy-k-dotvoreni-DIN-A4-bily-130-g-m2

dokonce se daj koupit i stolní:
    Kalendář k dotvoření 2015 | Lucie Ernestová
    http://www.lucieernestova.cz/obchod/kalendare/kalendar-k-dotvoreni-2015/
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    SEVERINE: Kamarádka kupovala u Škody (foto Škoda), ale prej to ani nemaj na webu, jen v prodejně, tak tam leda zavolat a ověřit, jestli ještě mají...
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    hledám a nenacházím - prázdný nástěnný kalendář na rok 2015 - že by děti dotvořily -- nemají to někde najisto, nebo není někde na netu hezká šablona? (málo času mám) .. merci d'avance.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    ZARZAROSA: ok tak se budem tesit
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    YMLADRIS: no já to musim naskenovat a trochu doupravit, ráda bych to tam dala (viz ambice níže) ale teď přes Vánoce honím ještě dodělat dárky :) tak ty maj přednost.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    ZARZAROSA: neni to moje skupina, ale libi se mi tamejsi pospolity duch, je tam hodne tipu atd a malo prudy
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    YMLADRIS: no proč ne :) měla jsem hrozně velký ambice, co všechno na tom blogu bude a zatím... no skutek utek :) ale časem třeba přibudou ostatní. Zrovna tuhle stavebnici jsem nechala udělat i ze dřeva a z plexi. Ale vyšla dost draho :(
    a ta skupina na fb, ta je Tvoje? sympatické.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    YMLADRIS: a das jeste autobus a zastavku? Moc se mi libi tvuj styl
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    ZARZAROSA: to je super. poslu to s dovolenim dal ( https://www.facebook.com/groups/769782779718163/ )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam