• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    SKOLA_PECKA
    SKOLA_PECKA --- ---
    Posledních pět míst!!! Pokud si chcete rezervovat místo, klidně mi pište do pošty :)

AMOPRA
    AMOPRA --- ---

MAMAZON & CROSSCLUB

MamaZon & Crossclub propojili síly ke vzniku společného projektu pro děcka a jejich rodiče... A začínáme již v lednu ! ! !
    24.01.2015 - 14:30 - Divadlo pro děti - TOY MACHINE - RYTÍŘI

Nenechte si ujít loutkovou pohádku Divadla Toy Machine, která je plná napětí, smíchu a hudby. Představení je volně na motivy Legendy o sv. Jiřím, a jiných příbězích o slavných rytířích.
    21.2.2015 - 14:30 - Divadlo pro děti - TOY MACHINE - Sněhová královna

Pohádka laponské babičky Ovečky,sepsaná H.CH. Andersenem. Vypráví o dvou dětech, které nebyly bratr a sestra, ale měly se stejně tak moc rádi.
    fb událost: https://www.facebook.com/events/1528493084067030

VSTUP VŽDY ZDARMA ! ! !

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Zrovna vymýšlím program na dnešní němčinu s dětmi, minule jsme dělali hledací hru ovoce a zeleniny a pak jsme malovali ovocno-zeleninový příšerky, tak chci pokračovat v jídelním tématu, a našla jsem krásné šablony pro tisk - jídelní souprava a téma kolem, vybrala jsem si na dnešek tu s abecedou, ale protože už skoro nemám náplň a nechtěla jsem to tak nepřehledné, trochu jsem upravila barvy, aby se dětem rozvíjela i představivost a měly prostor pro vlastní tvorbu...

(originál: http://www.mamamiss.com/2012/09/06/art-learning-dry-erase-printable-placemats-2/ odkazy na PDFka na konci článku)
    (moje pastelová verze: http://www.skolapecka.cz/pic/Pastel_AlphabetPlacement_copyright2012mamamissdesigns.pdf )

SANTAL
    SANTAL --- ---
    VERONIKA22: akryl, na ten lesk bezbarevný lak.
    Koukni sem - co může dospělý i děti :-)
    Maľovanie na kamene
    http://www.dobrarada.sk/clanok/malovanie-na-kamene-inspiracie.html
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    VERONIKA22: a mně se tady kdysi dostalo rady, že pokud jde o drobnosti, dá se malovat lakem na nehty.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    wow díky všem za reakce a rady :o)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA: triček!!!
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    BEBERA: Ano, ano, máme již mnoho tryček a kusů nábytku poznamenaných :))) Když bylo chlapci asi čtyři/pět dostal od dědečka právě ty v malé tubě co vypadají jako tempery a já si nevšimla toho nápisu... (kupovala jsem si pro sebe úplně jiné v průhledných velkých tubách, tak mě to ani nenapadlo...) a po chvilce soustředěného ticha bylo vymalováno... doslova :)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    NACITALKA: KAIRRA: pozor při práci s dětmi - po zaschnutí na rozdíl od temper nejdou vyprat...
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    VERONIKA22: akryl a vždy nejdřív podmalovat bíle - titanovou bělí (zinková je michací a nekryje)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    VERONIKA22: Spíše akrylové barvy, v papírnictví je teď mají i u temper :) http://www.papirnictvipavlik.cz/hobby-a-kreativni-potreby/barvy/akrylove/
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Poradil by mi někdo čím se maluje na kameny? Stačily by tempery? Moc se mi líbí toto:

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    TRISSIE: Což pak o to, vařit není problém :) To dělám s dětmi odmalička, ale ještě se tolik nekontrolují co se týče kapání, stříkání, patlání ingrediencí a následného úklidu po sobě, když se poddají vášni! Stačí obyčejný nůž od marmelády a hned vidím kde všude byl odložen v procesu mazání si něčeho... i když pomalu, ale jistě se to lepší... ale když vaří oba tak je to tak baví, že s tím vymýšlí samozřejmě všechno možné... ale tak počítám s tím.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NACITALKA: vzhledem k mému datu narození a době vyjití této kuchařky, šlehačku už jsem v té době uměla ušlehat i bez dozoru :-)

jako, od tříleťáka to nečekám, ale opravdu doufám, že v první třídě moje děti budou schopné bez dozoru nějakých základních operací v kuchyni.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    TRISSIE: mno... :))) pokud by šlehačka byla ve spreji a čokoláda ve formě "topinku", tedy již tekutá a v lahvi... ale jinak si dovedu představit, jak by to mohlo dopadnout, pokud by to děti dělaly bez dohledu...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZARZAROSA: já zkoušela jen ty sušenky a potom banánový dort - na postupu, kdy jedno patro koupeného korpusu pomažeš přesnídávkou, druhé oslazenou šlehačkou s rozmačkaným banánem. a celé to poliješ čokoládou, není moc co zkazit :-)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    TRISSIE: my zkusily všechno a tak půlka nevycházela. Třeba palačinky, jestli si vzpomínáš, vyloženě činnost pro šestiletý holky :D máma tenkrát málem omdlela!
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    LEPEK: sousedka se tady těch nepečených věcí matlaných ve školce dvaceti špinavými tlapičkami hrozně štítí. Když mi pak sugestivně líčila, jak jsou ve školce každou chvíli roupy, taky bych se těch kuliček nedotkla...
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    TRISSIE: U takových srovnání vždycky jeden žasne, co všechno už ti lidé ochutnali, že mají takové zkušenosti...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam