• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    NACITALKA: Na mě působí celý Andersen depresivně, svým dětem ho fakt nečtu.
    Ještě horší level je pak Hermann Hesse (Podivuhodné poselství z jiné hvězdy) - jako dítě jsem ho schovala na dno nějaké skříně.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ZARZAROSA: ahoj, jo znam a do te zahrady chodi a jeste maji nejaky samizdat a setkavaji se obcas na Zvonicce v Praze 12.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    A co teprve bratři Grimmové :))
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Nojo :) Nám v internátě četli bez obrázků, ani televizi jsme nesměli, tak jsem si to představovala vždycky jinak, podle sebe :) Největší hrůzu jsem měla z obálky Der Struwwelpeter.

ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    MAKU: já taky!
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    MAKU: Když Bouda, tak Strašidlo Cantervilleské, ty ilustrace mám radši než samotný příběh :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    MAKU: Ano! Tohle poznávám. A myslím, že jako dítěti mi to nijak extra divný nepřišlo :-).
    MAKU
    MAKU --- ---
    NACITALKA: Což zrovna k Andersenovi docela sedí, ne? I když já ho mám spojeného s výbornými a rovněž strašidelnými ilustraceni Cyrila Boudy :)

NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    SEVERINE: Když na mne Trnka působí dost depresivně a strašidelně, ale děkuji, zkusím se na ní podívat někde naživo :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    PORAĎTE PROSÍM
    6.3. chystám předčítání dětem, Večer s H. Ch. Andersenem, chtěla bych začít s "Císařovy nové šaty", chtěla bych koupit nejlépe velkou knihu, aby se daly dětem případně ukázat ilustrace, i když je asi nejprve nechám kreslit dle fantazie, ale koukala jsem, že publikací je víc, a žádná mě zatím nenadchla, nemáte někdo TIP?
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    RYBKA: naše mladá kouká na všechno .. nejdýl vydrží tanec .. ale i Hobit jí zaujal .. no to holt sou ne/výhody těch mladejch, no :-]
    SRETSIS: jen do zítřka?! to nestíháme :-/
    ZARZAROSA: tak jestli maj stejnou cenu pro všechny, tak pro divadlo je to hoodně levný .. pro narozkovou párty mojí cenový kategorie nemyslitelný.
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    NACITALKA: :) ano, přesně řečeno. ale aspoň to víme pro příště!
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    ZARZAROSA: Hmm, to je v malé skupince dost neekonomické :/
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    KETHAMINA: aha, a ty je nějak znáš? Oni chodí do té zahrady Zebra? Nevíš prosím?
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    NACITALKA: no, tak cena vystoupení je 3500,-
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    Do čtvrtka je na umprum zimní artsemestr, kam jsme vzala Domi, a moc se jí líbila gumová prolézačka, která vedla k barevné stavebnici. Autorkou je japonská ilustrátorka, od které si tam taky můžete koupit obrázkové kartičky.

RYBKA
    RYBKA --- ---
    SEVERINE: Tak na malý lego jsem ještě neměla odvahu :-) Holky braly knížky, panenky, kočárky, duplo taky, ale hrajou si s ním po holčičím způsobu, z koukacích pohádek začínaly Krtkem a dlouho to bylo jediný, u čeho se nebály :-)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ZARZAROSA: zkus napsat spolku Spojené hlavy, organizují krásná divadla za příznivé ceny :)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    RYBKA: hele a co bralo holky? u nás vede malý lego, absolutně :-) ale všechno poctivě vrací, v plíně nikdy nic.
    NACITALKA: jj, to jsou výborný kluci, viděla sem od nich skoro všechno, se divím že nemaj na webu napsáno za kolik hrajou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam