• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    ALCATOR: už máme doma enduro, yedoo tootoo se mi líbí moc, ale zatím zkusíme tohle. Myslím že je to celkem bytelné a nehrozí, že by se pádem roztříštilo ;-) Prckovi je rok, chtěli jsme mu to dát až k svátku (v květnu), ale aspoň už snad bude umět na léto drandit :-)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    BESSAYA: My koupili yedoo tootoo a naprostá spokojenost. Určitě je těžší než plastové, ale zase si dítě "bezpečně" ozkouší, co to je, když spadne a na něj spadne kovový rám. Přechod na skutečné kolo pak byl naprosto hladký - syn sedl, šlápl do pedálů a jel.

U plastu bych se strašně bál, že když se zlomí, tak z něj do všech stran vyrazí ostré úlomky. Trubka se ti nezlomí.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ZEMINO: provedeno
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    tak jak u nás proběhl ve školce "tučnáčí den",tak to bylo kvůli nějaké soutěže .. tak kdybyste podpořili zde :) https://www.facebook.com/...sk=app_451684954848385&brandloc=DISABLE&app_data=view-vote%2Cfor-6273202 mš harmonie
    jinak náš Maty je uprostřed s maskou přes oči .. díky :)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    podrobný návod na složení 12 různých vlaštovek zde
    Dropbox - vlastovky.pdf
    https://www.dropbox.com/s/vp1zm685g1m85c8/vlastovky.pdf?dl=0
    ps: lítaj skvěle
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    NACITALKA: Mají tam i měničku na peníze, byla u domečku, kde jsou králíci, kozy a slepice.
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    BESSAYA: Dik moc, snad nejakou najdu :)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    NACITALKA: jsou na pětikoruny, házeli jsme ve čtvrtek :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Prosím nevíte někdo, jaké mince se hází do těch automatů na granule v Zoo (Praha, Troja)?
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    dárek naší skřítkové ke druhým narozeninám měl úspěch... už jsem ušila dalšího pro neteř a teď mám objednávku na dalšího.. se musím pochlubit :)

BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    To Enduro mám objednané nejmenší za 300. Ta odstrkovadlo / kolobrnda stojí 2500, tak by to byl rozdíl velký. Asi se koloběžka sežene levnější :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MALKE: stojí to kolem pětistovky, my teda začínali dvojkou nebo trojkou a ve třech letech končil čtyrkou a pak dostal odrážedlo.
    MALKE
    MALKE --- ---
    MARKYSHA: my jsme právě měli to nejmenší, Beno ho dlouho nezvládal a Eliáš na něj byl rychle moc velký. tohle mi přišlo rozumně velké + koloběžka jako pokračovací stroj (a ta koloběžka je fakt úžasná, drží rovnováhu v podstatě sama). odrážedlo ve stylu kola jsme už vůbec nekupovali, Beno má kolo + tu koloběžku, čili by to ve finále vyšlo asi i levněji (? nevím, kolik ta velká stojí). ale to je fuk, žádaly se zkušenosti, tak jsem je dodala, nic proti Enduru nemám, jak říkám, Beno na něm nakonec svištěl moc pěkně.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NINGEN: já taky miluju Enduro :-)
    MALKE: ale Endura mají velikost 1-4
    MALKE
    MALKE --- ---
    BESSAYA: špatná volba to určitě není:-)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Už mám Enduro objednané :) My ho v obchodě zkoušeli minulý týden jen tak :) No a od té doby jsem právě vymýšlela, jaké odstrkovadlo mu k svátku koupíme ;-) Tak děkuju za názory, určitě Enduro užijeme :-)
    MALKE
    MALKE --- ---
    BESSAYA: Máme Enduro - Benovi trvalo strašně dlouho, než se na tom naučil jezdit, ale on byl takový, ehm... ne úplně šikovný. Eliáš to pochopil rychleji, ale zas zdědil brzo koloběžku a jezdí na ní - to Enduro mi připadá už i hrozně nízké (2 1/4 roku). Ale když se na tom ten Beno naučil, tak na tom drandil hodně, rád a bezvadně.

Nicméně bych tu Mini2go nezavrhovala, právě kvůli kombinaci s koloběžkou - viděla jsem teď o víkendu sedět na tom nějakou cca pětiletou slečnu, jelo jí to pěkně, a ta koloběžka Micro je úžasná, oba kluky baví, je stabilní (= dá se na ni přešaltovat brzo). Dneska bych šla asi spíš do toho. Pokud jsi z Prahy, tak na Chodově je prodejna koloběžek, kde se to dá vyzkoušet. http://www.svetkolobezek.cz/ (I mimo prodejnu; jsou v takovém areálu, kde se to dá projet.)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BESSAYA: rozhodně Enduro (vyzkoušejte někde v obchodě nebo na hřišti poproste někoho, ať vás nechá otestovat, jakou výšku) - stabilní, pohodlné (naše holky dřív jezdily, než chodily), a hlavně - lehké! oceníš, až budeš v jedné ruce táhnout domů dítě a v druhé odrážedlo, případně tlačit kočár a přidržovat odrážedlo na madle :-)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NINGEN: tak tak, máme malou i velkou, lehoučké, drandili na tom snad do peti, nekdy z nostalgie i ted :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam