• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    MINIBUBBLE
    MINIBUBBLE --- ---
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    Tip na malé plstěné DIY
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Mám radost, tohle vymyslel a vyrobil Toník úplně sám :-)

KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Už zítra od 14h Cafe Na půl cesty Pankrác, hudební odpoledne, soutěže pro děti, rukodělné workshopy a bazarek s oblečením
    Něco navíc v pátek odpoledne, Lačhe Čhave pořádá akci pro rodiče s dětmi | Lačhe Čhave
    http://www.lache-chave.cz/article.php?id_article=520&novinky
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    LEPEK: tesco má teď bazénky v akci, třeba tenhle http://www.floowie.com/cs/cti/15-15-reg-cr/#/strana/27/zvacseni/150/

BEBERA
    BEBERA --- ---
    KAIRRA: znám jen plastickou barvu na textil :(
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    ahoj, doporučíte mi nějaký bazén - ne drahý, nafukovací/nenafukovací, aby se v něm pocachtali a pohráli si cca 3 děti, PVC free ideal, ale to asi není zas tak reálné?
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    ahoj. Existuje nějaké médium, kterým se dá malovat, ono to po namalování nabobtná / zplastičtí nebo jak to nazvat a zároveň to dobře drží na podkladu, třeba na plastu?
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ALDEMIK: Ještě jsem koukala na Badatelnu (16. díl) a dost mě nadchla představa škrobu....tak to asi zkusím... :-)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    BEBERA: driv jsem davala citronovy, ted jsem sehnala nejakou pinii nebo co... je to celkem jedno. nebo koncentrat a prepocitat.
    dulezite je samozrejme mit save nekroutici se provazky, idealne knoty.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ALDEMIK: a který to prosím je? Na těch různých stránkách jsem se dočetla, že to je nějaký původní bez všemožných balzámů apod., ale že už není moc k sehnání nebo co...
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    NIENNA: My dáváme 10:3:2 voda:pivo:jar.
    pivo je největší černý kozel, cola taky jde.
    jar je dobrý nekoncentrovaný.
    Jinak můžu zapůjčit bublinová udělátka, máme spoustu různých máchátek.
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    NIENNA: A tady jsou taky zajímavé recepty... :-)
    fyzika hrou – Bublinoškola
    http://www.fyzikahrou.cz/sok/bublinoskola
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    NACITALKA: Ano. On tam měl jar a vodu... a smíchal to a v tom rozpouštěl ty bonbony... Viděla jsem až když "dodělával"... - tj. přidal vodu, přidal jar a cca 1/2 toho válečku... ale kolik je potřeba dát čeho na začátek to nevím...ale hrozně mě to zaujalo - ty bubliny byly epesní a dost vydržely...
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NIENNA: Jako ten bonbon rozmíchal v té směsi? :)
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    BEBERA: U Petřínské rozhledny chlápek dával vodu - jar - besipky....a byly to super bubliny
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---

Velmi ráda podpořím tuto akci a vyhlašuji Pecku sběrným místem! (Na sypčině 12, Praha 4 Podolí)
    Takže kamarádky, maminky, ráda vás tu uvidím, určitě taky ještě někde máte něco po dětech, či z těhotenství, cokoli vám tenkrát udělalo radost, udělá nyní radost ještě někomu :)
    Budu tu čekat v sobotu a v neděli od 11-13h.
    Nebo pište na info@skolapecka.cz či 724 340 280 a domluvíme se na jiném termínu příští týden.
    Vše pak bude předáno Lačhe Čhave
    Natálie Pecková
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    TULENI: prej záleží na momentální vlhkosti vzduchu a musí se to doladit pokaždé znova. Mně chlapík říkal jar, voda a pivo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam