• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    UGARATUGA: je díky, ja myslela kone na hrani, jako figurku...
    UGARATUGA
    UGARATUGA --- ---
    ZARZAROSA: kdysi jsem dcerce koupil tohohle koně :)
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    ahoj, prosím o radu, jeslti náhodou nemáte doporučení na koně pro holčičky. Chtěla jsem koupit barbie koně, ale mají jen plastové. Já si představovala takového toho polepeného semišem... nemáte prosím typ? fakt jsem na ně kupodivu nikde nenarazila...
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    Pusťte si s dětmi tohle...

Animator vs. Animation IV (original)
    https://www.youtube.com/watch?v=VufDd-QL1c0
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    je to vidět?
    Adventní věnec za 16 korun :)
    https://www.facebook.com/taucova.cz/posts/624088641062284?pnref=story
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    http://www.prahasportovni.cz/ Různé sportování v Praze mezi svátky zdarma
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    CROSSCLUB - KAVÁRNA - DIVADLO PRO DĚTI - 13.12.2015 - 14:30 - ZDARMA

Již tuto neděli se koná poslední dětské divadlo. Začínáme ve 14:30 a vstup je zcela zdarma ! ! ! Vemte prcky a doražte..

Palačinková Pepinka
    Vzorná a pečlivá Palačinková Pepinka má ráda svůj dům a zahrádku plnou červených jahůdek. Jak to dopadne, když do zahrádky zavítá nezvaný, hladový drak Marmelajda? V bříšku mu škrundá jak v prázdných hodinách… A skutečně je tak zlý? Co se musí stát, aby se z postrachu stal kamarád?

GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---

Lego blocks: An incredibly effective way to develop your child’s math skills
    http://brightside.me/...blocks-an-incredibly-effective-way-to-develop-your-childs-math-skills-56055/
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    BEBERA: presne, je to desne drahy a da se to vyrobit
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    máme brain box vynálezy. je to značený od osmi let. dítě to hrálo v šesti a během dvou tří her si všechny kartičky pamatovalo a nedalo se s ním hrát. naprosto neúměrná investice
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    QUAACA: brain box má i jednu pamatovací pro malé děti - karty s obrázky a na druhé straně s otázkami, co na nich je. Něco podobného se dá udělat i doma s malými náklady...
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    IBERIA: slušnej arzenál máte! no my už máme od ježíška vyčerpáno (ony zmíněné dvě hry níže), ale tipy se hodí i na příště, dík. o brain boxu jsem taky slyšela, ale je to asi spíš až pro školní děti
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    QUAACA: z karet krome dobble jeste vesele balonky, pesek (neco jako prijela teticka z ciny). Z ostatniho cink, oblekaci sasek po mne, aktivity junior, dracek (na nacvik foukani/smrkani), story cubes a omrkla bych brain box (hodne sofistikovana verze peska). Taky se mi kdysi libily padajici opice, ale tu nemame.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ZEMINO: Hrajeme ten od šesti let (tj. ne-kid) i s tříleťákem. Zadej si do google obrázků ten kids a ne-kids, ten ne-kids má jiné obrázky, takové jednodušší, plus jsou různých velikostí, takže náročnější na pozornost, kids má obrázky líbivé dětské.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ZEMINO: Urcite ten pro velky
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    SINSEMILLA:
    RYBKA: chci taky pořídit na vánoce,myslíte,že teda pro 6,5leteho je už lepší ten ne detský koupit?
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    SINSEMILLA: My ho máme taky, ale přišlo mi, že by naší zasněné slečně víc sedl ten dětský, přehlednější :-) Uvidíme, vždycky ho můžem poslat dál ;-)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RYBKA: My hrajeme normalni dobble (ne detsky) od ctyr a v pohode. Tusim, ze je od 6 let
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Včera jsme na kroužku vyráběly krásné sněhuláčky :) Ruce a tělíčko jsou spojené špejlemi, vedlo se i čtyřleté šikulce...
    (v Nanu Nana mají tuhle schnoucí měkkou hmotu za 60,-)

QUAACA
    QUAACA --- ---
    RYBKA: pokusím se :)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    QUAACA: Tak pak dej vědět, jak se u vás osvědčily :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam