• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKs detmi a pro deti ...tvorba, volny cas, rodicovstvi, cinnosti, vyroba, uceni, vychova
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    NACITALKA: to je nádherný, já tyhle obtisky listou zkoušela akorát jako dítě a nikdy jsem to neměla takhle pěkný. to se balí do hadříčku? co si pamatuju, tak jsme to nějak obalovali gázou a vůbec na tom ty lístečky nadržely.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    NACITALKA: Takový jsme vždycky dělali s babičkou :-)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---

QUAACA
    QUAACA --- ---
    hlavičky po 12ti dnech

__PEAT
    __PEAT --- ---
    omlouvam se za spam...
    pokud by nekdo shanel detske kolo, tak tohle za to opravdu stoji !
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Dětské kolo, zn, Specialized / Praha 3 / 2999 CZK ]
    CHANA
    CHANA --- ---
    Zkusila jsem to jen z hecu a mám doma 6 vyfouknutých bílých vajec. Chtěl by je někdo? Předání Praha, Smíchovské nádr., Anděl, Arbes.nám., Lhotka. Za odnos nebo jablko
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    po 8mi dnech... (lepší to klíčí v silnější ponožce, asi drží víc vláhy)

SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    ADD
    ADD --- ---
    BEBERA: Asi mas kvalitnejsi puncochy. :-)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Dík všem za rady
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    1TERESKARASTY1: To právě nešlo, po těch silonkách voda jen steče, neprosákne.
    HABRENKA: Nakonec jsme to taky tak udělali. Dole voda, nahoře mokrý hadřík, dokud se zrna neaktivovala a nevypustila kořeny dolů, teď už jen jednou denně zaléváme.
    ADD: Jak jsem psala, voda nalitá nahoru jen sklouzla jak po pláštěnce. Navíc stébla nebyla schopná se tím silonem prodrat, punčochu jsme včera rozstřihli a dobrý :)
    ADD
    ADD --- ---
    BEBERA: Zalevam tu horni cas, dolu to protece. Mokre jsou cele. Mame pilinove; po trech dnech uz puncochou prorazily klicky.
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    DĚTSKÉ DIVADLO - KAVÁRNA KLUBU CROSS - TATO SOBOTA - 19.3.2016 - 14:30 - ZDARMA
    Děti moře

Autorská pohádka o podmořském dobrodružství.

Jak si poradí malá chobotnička, která se ještě jako vajíčko zatoulá od mámy, ve velkém podmořském světě skýtajícím mnohá nebezpečí? A co teprve, když narazí na ďábelský gang mořských koníků? Naštěstí není všechno ztraceno, objeví nového kamaráda – mořského ježka.

A protože ve dvou se to lépe táhne, společně překonají všechny nástrahy moře a zažijí mnoho zajímavých dobrodružství. Vydejme se spolu s nimi na vzrušující cestu pod mořskou hladinu!

https://www.facebook.com/events/623487457800075/
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    Takové komornější tábory :)

HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    BEBERA: ja davala do misticky a jednou denne zalila, jako oseni...
    KAI
    KAI --- ---
    NACITALKA: to neni tldr! Vsecko me zajima! :) To je skoda, ze kdyz je tak hezky tak neni i prakticky. Mrknu na tu druhou znacku, diky za tip :)
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    KAI: Smetak je z IKEI ale nedoporucuji! Mám doma od Leifheitu a ten je bezva, ten z IKEA je krasny, ale ohnula se casem ta guma, takze neprileha a smetak neni uplne ergonomicky a tak nakonec musim hromadku namest malym smetackem a detem se s timhle take spatne zachazi... musim koupit taky ten Leifheitskej. Ma mensi smetacek, nakloneny a nejen detem se s tim dobre pracuje, ma dlouhou gumu prilehajici k podlaze a tak se namete vse rychleji a dukladneji. Konec TL; DR :)))))
    KAI
    KAI --- ---
    NACITALKA: odkud je prosim ten krasny bilo fialovy smetak? :D

a nahody: tohle NACITALKA i tohle NACITALKA se zrovna odehrava v ruznych tridach u nas ve skolce. ze by nejaka moje kolegyne sledovala tento klub? :D
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    BEBERA: možná posprejovat rozprašovačem
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Taky už máme 2 dny hlavy, vyplněné zahradnickým substrátem. Leží v mističce s vodou, dole je hlína mokrá, ale zdá se mi, že osení nahoře je sotva navlhčené,spíš suché. Dnes jsem přes něj hodila ještě mokrý hadr, aby bylo ve vlhku. Jak ty hlavy prosím mokříte? Jen máčením zespod? Dík
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    QUAACA: krása !
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    NACITALKA: díky, jojo dám ;) snad to vyklíčí!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam